Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Vallahi öyle nalancığım.şikesiz, tacizsiz, firdevs ziyagilsiz yarış olunca ne tadı var ne tuzu e bende nefertityy ciğime şike falan yapamıyacağıma göre bu yarış kendi adıma söyleyeyim pek de çetrefilli olmayacak benim için..

Yaaa deme öyle demee

Hadi bekliyoruz seni, anca beraber kanca beraber gidecek bu kilolar..

Selam tatlışlarım.halen sporsuz,az kaçamaklı bir nevi korumadaymışım gibi devam ediyorum hayatıma.her gün tartılmamam gerektiği halde tartılıyorum ki kilo almak istemiyorum, korkuyorum kilo almaktan önümüzdeki hafta sporumla ve dietimle inşallah bomba gibi giricem sezona.beni bekleyin anacım

Kotu yaa kucucuk kuzum nasil hasta oldu. 2 hafta gitti simdi hasta yavrum. Bir yil boyle olacaksa gercekten kotu
inşallah olmaz ama geçen yıl benim kız her zamankinden daha sık gırip olmuştu
afiyet olsun canım..menü de spor da guzel
inşallah canım bekliyoruz bakalim azimlisin sen yaparsin

menümü de şuraya yazayım bir
Sabah
2dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
2 zeytin
5-6 kaşık menemen ve 1 tatlı kaşığı reçel

Ara 2 tane eti form

Akşam
2 tavuk kanat ızgara
1 dilim ekmek ve salata

Su 2.5 litre,spor yarim saat zumba ve 2 saat hafif tempoda yürütüş(alışveriş işleri)

canım afiyet olsun öncelikle ama yumurtayı 1 tane yemeliydin karpuz 3 dilim derken üçgen olandan mi bir de akşamki bulgur pilavı çok olmuş en fazla 3 kaşık yenilebiliyor

Bekliyoruz Bernacim

Masallah canim persembe menusu gibi olmus cok iyi. Sporun da harika

Canim karpuza dikkat. Spor da yapcanim huc degilse 30 dakika hergun. Hicbirsey yapamiyorsan ac sevdigin diziyi gec karsisina hem izle hem yerinde hizli hizli yuru 30 dk.

Slm kizlar
Bugunku menum:
Sabah: 1 kase yogurt. Icine 2 yk yulaf. Yarim muz. Yarim nektarin. 1 erik. Yarim armut.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 4 kofte yagsiz. 1 tabak rokali kuru domatesli salata. 1 tabak cacik. 3 yk kara bugday haslama.
Ara: 1 kase chiali puding
Ara: 1 fincan sutlu kafeinsiz kahve bol tarcinli
Aksam: 3 kofte. 2yk misir pirinci haslama. 1 tabak salata.

Su: 3 lt
Spor: 1 saat zumba
1 saat latin danslari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…