Vallahi öyle nalancığım.şikesiz, tacizsiz, firdevs ziyagilsiz yarış olunca ne tadı var ne tuzuYa senide yeşillere kaptırmayalım ne o hep yeşil , renklendir canımcım azcık boş ver yeşili sarı kırmızı mor daha neler neler türlü türlü renkli güzellikler içelim yiyelim zevk alalım demi ama
Aman ben de bi şey var sandım ne adaleti kız hemobezzto ve nefertityy demedi mi tahriksiz olmaz yarış bu feyırpley filan ben ne anlarım ne de yazabilirim sen bu hafta kazan bana ver bir ceza hanım hanımcık susup cezamı çekeyim ama şartım ne kazan şu yarışı hem ben gram tutkunuyum yavaş ve gram üzerinden çalışırım işin kolay yeter ki iste
Hahaha yemiycemCigdemim hersey cok iyi de insan o tatliyi bir catalla birakir mi yavv yeseydin cumaya cook var
Lüp lüp yuttuğun lokumlar daha dün gibi aklımdaAyy obezcim beni nasıl tanimissin
Aklini celemicem dimiAa simdi gordum yarim cikmis ve cumaya kadar ciss yok. Sarabi aldim koydum yerine ins guzel kilo verince kutlama niyetine icerim
Hahaha yemiycemvalla evde o tatlidan 2 kilo var su an bende baska herkes gömuyo he bi de bugün toplam 769 kalori evet tatliya ragmen [/Q
Cumaya kadar yok. 769kalori mi himmAklini celemicem dimisana ciss yoksa bana hic yok
Olmasin olmasin ikimizde güzel kilolar verip takimi birince yapalim :)) oyle cikti hesaplayinca her seyi yazdim :)Cumaya kadar yok. 769kalori mi himm
Yaaa deme öyle demeeArkadaş, sizi dün akşam 6da bıraktım 200 tane mesajı bu yoğunlukta nasıl okuyacağım ben ya.. alıntılardan da vazgeçtim.. :) yapamıyorum..
Neyse kızlar dün öğlen lahmacun yedm 1 tane, yanına ayran içtim, akşama da yola çıkmadan bir parça çavdar ekmeği yanına peynir attım..
Bugün de hafif bir kahvaltı yaptım, ama 3 tane incir yedim.. şimdi detoks sularımdan 3. Lt yi içmeye çalışıyorum.. yemek yememek için suya verdim kendimi..obezzto cum benim tatlı rakibem, hem ablam hem de canım.. o benim idolüm.. o kilo verdikçe ben hem mutlu oluyorum hem gaza geliyorum.. onu geçicem diye kendi kendime uğraşıyorum.. ben tatil yapıcam diye gezdim yedim içtim, o emeğine yazık etmedi..
Pazartesi başınızdayım.. ona göre.. az yiyin.. benim önümden incirleri alın ya.. off offf..
Ohh afiyet olsun nihalcim.bende yarın herkes evdeyken açalım diye düşünüyorum, bıktık yazın yediğimiz buzluk balıklarından.taze taze yiyelim demi..Bugün balık sezonunu açtım ben debiraz fazla kacmis olabilir ama olsun
inşallah olmaz ama geçen yıl benim kız her zamankinden daha sık gırip olmuştuKotu yaa kucucuk kuzum nasil hasta oldu. 2 hafta gitti simdi hasta yavrum. Bir yil boyle olacaksa gercekten kotu
afiyet olsun canım..menü de spor da guzelAkşamın ilk menüsünü yazip erken erken bitireyim ki daha yemiyeyim artik :))
Sabah:
1 büyük bardk tarcinli süt
2 kuru kayisi
4 cig badem
6 cig findik
Öğlen:
1 haşlanmış yumurta ile yumurta salatasi
Ara:
Afilli bi ismi vardi unuttum ama baklava gibide degil gibi de bi tatli tek bir isirik aldim sadece
Aksam:
1 yt firinda kuzu etli patates (etlerin yaglarini aldim)
Kozlenmis patlican salatasi bi kac catal
Su:2,5 litre
Spor: speed 6-7 arasi 40 dk kosu bandi
60 squat
30 dk kondisyon bisikleti
inşallah canım bekliyoruz bakalim azimlisin sen yaparsinSelam tatlışlarım.halen sporsuz,az kaçamaklı bir nevi korumadaymışım gibi devam ediyorum hayatıma.her gün tartılmamam gerektiği halde tartılıyorum ki kilo almak istemiyorum, korkuyorum kilo almaktanönümüzdeki hafta sporumla ve dietimle inşallah bomba gibi giricem sezona.beni bekleyin anacım
canım afiyet olsun öncelikle ama yumurtayı 1 tane yemeliydin karpuz 3 dilim derken üçgen olandan mi bir de akşamki bulgur pilavı çok olmuş en fazla 3 kaşık yenilebiliyorSabah 12.00
1kk beyaz peynir
2 haşlanmis yumurta
3 zeytin
1,5 dilim tam buğday ekmegi
Domates-biber
Sekersiz cay
Ara 15.00
3 dilim karpuz
16.00
2 turk kahvesi
17.30
1 tabak bulgur pilavi
1 kase yogurt
Domates- biber
1,5 lt su
9da 1 bardak tarcinli sut icerim
Masallah ne diyimOlmasin olmasin ikimizde güzel kilolar verip takimi birince yapalim :)) oyle cikti hesaplayinca her seyi yazdim :)
Bekliyoruz BernacimSelam tatlışlarım.halen sporsuz,az kaçamaklı bir nevi korumadaymışım gibi devam ediyorum hayatıma.her gün tartılmamam gerektiği halde tartılıyorum ki kilo almak istemiyorum, korkuyorum kilo almaktanönümüzdeki hafta sporumla ve dietimle inşallah bomba gibi giricem sezona.beni bekleyin anacım
Zorbir kis bekluyor hepimizi desene canim.inşallah olmaz ama geçen yıl benim kız her zamankinden daha sık gırip olmuştu
afiyet olsun canım..menü de spor da guzel
inşallah canım bekliyoruz bakalim azimlisin sen yaparsin
Masallah canim persembe menusu gibi olmus cok iyi. Sporun da harikamenümü de şuraya yazayım bir
Sabah
2dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
2 zeytin
5-6 kaşık menemen ve 1 tatlı kaşığı reçel
Ara 2 tane eti form
Akşam
2 tavuk kanat ızgara
1 dilim ekmek ve salata
Su 2.5 litre,spor yarim saat zumba ve 2 saat hafif tempoda yürütüş(alışveriş işleri)
Canim karpuza dikkat. Spor da yapcanim huc degilse 30 dakika hergun. Hicbirsey yapamiyorsan ac sevdigin diziyi gec karsisina hem izle hem yerinde hizli hizli yuru 30 dk.Sabah 12.00
1kk beyaz peynir
2 haşlanmis yumurta
3 zeytin
1,5 dilim tam buğday ekmegi
Domates-biber
Sekersiz cay
Ara 15.00
3 dilim karpuz
16.00
2 turk kahvesi
17.30
1 tabak bulgur pilavi
1 kase yogurt
Domates- biber
1,5 lt su
9da 1 bardak tarcinli sut icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?