Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Suyla doyuruyosun kendini desene. O incir leri al goremeyecegin bir yere koy

geçmiş olsun canım kreşe ilk kez başlayan çocuk ilk yılda sık hastalanırmış doktorumuz demişti geçen yıl da benim kız sık sık hasta olurdu ilk yılıydı
Kotu yaa kucucuk kuzum nasil hasta oldu. 2 hafta gitti simdi hasta yavrum. Bir yil boyle olacaksa gercekten kotu

Ohh ne guzel. Ben de zumba yaptim. Simdi eve donuyirum

Ohh anne kiz gunu olcak yani
Iyi eglenceler Nihalcim

Valla sabah 5te yola çıktık daha yeni eve geldim kahvaltıyı yolda yaptık küçük cıslı bir şey yedim ama akşama telafi edeceğim mutlaka benim işim zorlaştı

Geçmiş olsun canım. illa ki olur krese baslayinca

Kızlar burada kazan kazan yemek var, off, tadına baktım, pilav yedim tadına bak dediler 2yk yedim valla.. kızartma var dediler, 2 parça da ondan tattım.. artık akşam yemeği yememeyi planlıyorum.. aklım sizde.. foruma ne yazarım telaşındayım.. bu haftasonu artık kilo almayayım ya, bu haftam aldığım kiloları vermekle geçmesin artık :)

Istersen bu hafta da yapabilirsin tatlim hafta sonu esinde evdeyken şöyle guzeo bi sofra kur bi sarap acin

Bakalm ins benimkide bi anlik değildir geri gelmesin de
Aslinda komsumuz sarap yapmis ve bir s
Sagol canim. Ins

Afiyet olsun canim. Gerci pek birsey yememissin. Masallah iyi tutuyorsun kendini

Akşamın ilk menüsünü yazip erken erken bitireyim ki daha yemiyeyim artik :))
Sabah:
1 büyük bardk tarcinli süt
2 kuru kayisi
4 cig badem
6 cig findik
Öğlen:
1 haşlanmış yumurta ile yumurta salatasi
Ara:
Afilli bi ismi vardi unuttum ama baklava gibide degil gibi de bi tatli tek bir isirik aldim sadece
Aksam:
1 yt firinda kuzu etli patates (etlerin yaglarini aldim)
Kozlenmis patlican salatasi bi kac catal
Su:2,5 litre
Spor: speed 6-7 arasi 40 dk kosu bandi
60 squat
30 dk kondisyon bisikleti

Geçmiş olsun canım. illa ki olur krese baslayinca
Sagol canim
bence de canim. Ufak bir iki kasik tadina bakmissin yeter. Yap guzel bir salata. Bak gecen hafta ne guzel aldiklarini verdin geri gelmesinler.

Cigdemim hersey cok iyi de insan o tatliyi bir catalla birakir mi yavv yeseydin cumaya cook var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…