Derya cim turkiye de problem yasaniyormus canim. Kizima bahsettim aman annem yapmayalim cok arkadasimin dili yandi diyor. Gumruk gecisli oldugundan teslim garantisi yokmus mahkemelik bile olanlar varmis. Siteye baktim ama Cesaret edemedim.Canim dinle beni gir su cinden gelen telefonlardan al. Begendigim telefonu ucte biri fiyatina aldim.
Kıyamam ya üzülme oluyor bazen insanin kendini tutamadığı. En azindan sağlıksız birşey yok yediklerindeToparlayacagim cumaya kadar
Tarif alalimmmSutlu tatli seviyorsan chiali puding denesene canim hem sekersiz hem de tadi gayet guzel.
Deneyim canım nasil yapicamSutlu tatli seviyorsan chiali puding denesene canim hem sekersiz hem de tadi gayet guzel.
Sagol canım mutlu ettin beniKıyamam ya üzülme oluyor bazen insanin kendini tutamadığı. En azindan sağlıksız birşey yok yediklerinde
Yooo yooooo bu hafta olsun önümüzdeki hafta da olur her hafta gitsin hep gitsinInsallah geri gelmesin canim senin 700 bir o kadar daha gitsin hattaamma onumuzdeki hafta
Kuzuya şöyle puding ev yapimi dondurma falan yapsana abla ya kizin agzi tatlansin o yemezse sen yersin gene
Canim bence sutlu tatli yiyebilirsin haftada bir veya iki ama gunduz saatlerinde ye. Mesela ogleden once veya sonra olmaz mi?
Canim burda genelde cocuklara pisiriyorlar onu. irmik gibi kucuk taneli. Misirdan yapiliyor. suda hasladim onu kizim yesin diye o yemeyince ben yedim
Aynen o kadar cok defterim var ki dedigin gibi kullanilmiyorda her sey laptopta ama iste görünce dayanamiyorumHadi sen hala okula devam ediyorsun. Benim okul biteli 7 yil oluyor ben hala severim oyle kirtasiye urunlerini. Is yerimde arada banka oyle suslu puslu kalemler ajandalar falan veriyor aslinda kullanmiyorum herseyi laptpta yapiyorum ama cok hosuma gidiyor hemen gidip begeniyorum kendime
Olsun uzme güzel canini cumaya daha var bazen dayanamiyoruz bende tatliya cok düşkünüm ama tatli yedigin gun spor yapmaya ozellikle özen göster canım :)Yaptım bi hata cok pişmanım
Elif abla ya su meyve suyu gibi olan sey ne kadar güzel duruyor
Olabilir nasilsa hep lazim olur mantigiyla aldikca aliyorum zaten :) evde defter kalem cesitli desenli bantlar envayi cesit boyalar kartonlar keceler ne ararsaniz küçük capli bi kirtasiye var materyalli bi ödev olunca hep bana hazirlatiyorlar grup arkadaslarim :))öğretmen ve öğrenci olduğun için olabilir mi..ben de bugün aldim kendime kırtasiye malzemelri pazartesiyi heyecanla bekliyorum
Ben vereyim canim derya ablam cikti sanirim :)Tarif alalimmm
Ins tek cumaya soyle 1 kg eksi goreyim de.yok canım spora normal bence
Yazdim az once canim bak ordan :)Deneyim canım nasil yapicam
Anladim canim.Derya cim turkiye de problem yasaniyormus canim. Kizima bahsettim aman annem yapmayalim cok arkadasimin dili yandi diyor. Gumruk gecisli oldugundan teslim garantisi yokmus mahkemelik bile olanlar varmis. Siteye baktim ama Cesaret edemedim.
1 kg olsun kusurati olmasin amaIns tek cumaya soyle 1 kg eksi goreyim de.
Tabikii 1 bardak sutun icine 1 yk kakao ve 1 muz koyup blenderdan geciriyorum. Sonra bu karisima 2 yk chia tohumu ekliyorum. Guzelce karistiriyorum kasikla. Sonra agzi kapakli kucuk kavanozum var onun icine koyuyorum ve dolaba. Sabaha kadar bekliyor. Bu arada bu tarif 2 porsiyon oluyor. Yani bir kerede yarisini yemek lazim.Tarif alalimmm
Az once yazdim tarifini canim.Deneyim canım nasil yapicam
Gitsin tabi canim ins surekli gitsin o kilolar hic gelmemek uzere.Yooo yooooo bu hafta olsun önümüzdeki hafta da olur her hafta gitsin hep gitsin
Kuzuya şöyle puding ev yapimi dondurma falan yapsana abla ya kizin agzi tatlansin o yemezse sen yersin gene
Aynen o kadar cok defterim var ki dedigin gibi kullanilmiyorda her sey laptopta ama iste görünce dayanamiyorum
Olsun uzme güzel canini cumaya daha var bazen dayanamiyoruz bende tatliya cok düşkünüm ama tatli yedigin gun spor yapmaya ozellikle özen göster canım :)
Elif abla ya su meyve suyu gibi olan sey ne kadar güzel duruyor
Olabilir nasilsa hep lazim olur mantigiyla aldikca aliyorum zaten :) evde defter kalem cesitli desenli bantlar envayi cesit boyalar kartonlar keceler ne ararsaniz küçük capli bi kirtasiye var materyalli bi ödev olunca hep bana hazirlatiyorlar grup arkadaslarim :))
Ben vereyim canim derya ablam cikti sanirim :)
2 yemek kasigi chia tohumu
1 su bardagi süt
Istedigin meyvelerden
Meyveleri ezip veya kucuk kucuk dograyip tüm malzemeleri karistiriyoruz ben birazda tarcin atiyorum guzel oluyor :) kaseler koyup 5 saat buz dolabinda bekletiyoruz haziiir
Yeni gordum canim yazdigini. Tarif ayni zatenYazdim az once canim bak ordan :)
Ay tek 1 olsun raziyim off kac haftadir 300 400 yeter ya.1 kg olsun kusurati olmasin amabelki böyle gecebilrim
Kizcagiza daha simdiden diyet yaptırıyor vay beeGitsin tabi canim ins surekli gitsin o kilolar hic gelmemek uzere.
Kizima seker vermiyorum canim ondan ona da chiali puding veriyom
Ayyynen ben diyorum ki kisin aksamdan yapip koyayim dolaba okula gitmeden bi kase yerim kahvalti niyetine hem pratik olur hemde az kalorili okulda poaca yemekten hamur oluyom sonra :)Yeni gordum canim yazdigini. Tarif ayni zaten
Evet ya gram gram insanin ici bayiliyor gercektenAy tek 1 olsun raziyim off kac haftadir 300 400 yeter ya.
Insallah canim.Ins tek cumaya soyle 1 kg eksi goreyim de.
Elif cim saglikli gibi gelmedi diyetin Sagligini bozmasin canim.Kizlar menüm yok 2 öğün haşlanmış 1 ogun firinda baharatli patates yedim.
Su 2.5 litre
Spor sabahtan beri ayaktan çarşı pazar da yaptım bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?