Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim dinle beni gir su cinden gelen telefonlardan al. Begendigim telefonu ucte biri fiyatina aldim.
Derya cim turkiye de problem yasaniyormus canim. Kizima bahsettim aman annem yapmayalim cok arkadasimin dili yandi diyor. Gumruk gecisli oldugundan teslim garantisi yokmus mahkemelik bile olanlar varmis. Siteye baktim ama Cesaret edemedim.

Insallah geri gelmesin canim senin 700 bir o kadar daha gitsin hatta amma onumuzdeki hafta
Yooo yooooo bu hafta olsun önümüzdeki hafta da olur her hafta gitsin hep gitsin
Kuzuya şöyle puding ev yapimi dondurma falan yapsana abla ya kizin agzi tatlansin o yemezse sen yersin gene

Aynen o kadar cok defterim var ki dedigin gibi kullanilmiyorda her sey laptopta ama iste görünce dayanamiyorum

Yaptım bi hata cok pişmanım
Olsun uzme güzel canini cumaya daha var bazen dayanamiyoruz bende tatliya cok düşkünüm ama tatli yedigin gun spor yapmaya ozellikle özen göster canım :)

Elif abla ya su meyve suyu gibi olan sey ne kadar güzel duruyor
öğretmen ve öğrenci olduğun için olabilir mi..ben de bugün aldim kendime kırtasiye malzemelri pazartesiyi heyecanla bekliyorum
Olabilir nasilsa hep lazim olur mantigiyla aldikca aliyorum zaten :) evde defter kalem cesitli desenli bantlar envayi cesit boyalar kartonlar keceler ne ararsaniz küçük capli bi kirtasiye var materyalli bi ödev olunca hep bana hazirlatiyorlar grup arkadaslarim :))

Ben vereyim canim derya ablam cikti sanirim :)
2 yemek kasigi chia tohumu
1 su bardagi süt
Istedigin meyvelerden
Meyveleri ezip veya kucuk kucuk dograyip tüm malzemeleri karistiriyoruz ben birazda tarcin atiyorum guzel oluyor :) kaseler koyup 5 saat buz dolabinda bekletiyoruz haziiir

Derya cim turkiye de problem yasaniyormus canim. Kizima bahsettim aman annem yapmayalim cok arkadasimin dili yandi diyor. Gumruk gecisli oldugundan teslim garantisi yokmus mahkemelik bile olanlar varmis. Siteye baktim ama Cesaret edemedim.
Anladim canim.

Tabikii 1 bardak sutun icine 1 yk kakao ve 1 muz koyup blenderdan geciriyorum. Sonra bu karisima 2 yk chia tohumu ekliyorum. Guzelce karistiriyorum kasikla. Sonra agzi kapakli kucuk kavanozum var onun icine koyuyorum ve dolaba. Sabaha kadar bekliyor. Bu arada bu tarif 2 porsiyon oluyor. Yani bir kerede yarisini yemek lazim.

Gitsin tabi canim ins surekli gitsin o kilolar hic gelmemek uzere.
Kizima seker vermiyorum canim ondan ona da chiali puding veriyom

Gitsin tabi canim ins surekli gitsin o kilolar hic gelmemek uzere.
Kizima seker vermiyorum canim ondan ona da chiali puding veriyom
Kizcagiza daha simdiden diyet yaptırıyor vay bee ama en iyisi ya ben bebekken bic bi sey yemezmisim herkes cok zayif demeye baslayinca annemde zorlaya zorlaya sonra obez oluyodum az kalsin 5 yaşında doktorum diyet vermis :))

Yeni gordum canim yazdigini. Tarif ayni zaten
Ayyynen ben diyorum ki kisin aksamdan yapip koyayim dolaba okula gitmeden bi kase yerim kahvalti niyetine hem pratik olur hemde az kalorili okulda poaca yemekten hamur oluyom sonra :)

Ay tek 1 olsun raziyim off kac haftadir 300 400 yeter ya.
Evet ya gram gram insanin ici bayiliyor gercekten

Iyi aksamlar arkadaslar. Gecikmeli menumu paylasayim.
Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl.peynir
1 sebzeli yumurta
Domates salatalik

Ara
1 seftali
2 ceviz

Ogle
2 parca tavuk fleto (yagsiz izgara)
Salata
1 dl.ekmek

Ara
1/2 etiform
1 bard. Ayran

Aksam
Mas fasulyesi salatasi
Cacik
3 dl.ekmek

Ara
1/2 muz
1 bard. Sut

Su 3.5 lt
Spor 17370 adim (disardaydik sure bilmiyorum ama cok yuruduk)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…