Bence menun cok dengeli, dün de soracaktım yazamadım. Tarcinli sütteki tarcin toz mu yoksa cubuk mu?Sabah 12.00
1kk beyaz peynir
2 haşlanmis yumurta
3 zeytin
1,5 dilim tam buğday ekmegi
Domates-biber
Sekersiz cay
Ara 15.00
3 dilim karpuz
16.00
2 turk kahvesi
17.30
1 tabak bulgur pilavi
1 kase yogurt
Domates- biber
1,5 lt su
9da 1 bardak tarcinli sut icerim
Bak bu yürüyüş fikri cok güzelmiş. (dün soz vermistim ya bugün guzell bi koşu yaptim ben de en tempolusundan :)Canim karpuza dikkat. Spor da yapcanim huc degilse 30 dakika hergun. Hicbirsey yapamiyorsan ac sevdigin diziyi gec karsisina hem izle hem yerinde hizli hizli yuru 30 dk.
Chai denemedim hiç, markette kac kez denk geldim almadim. Tadi nasil? Benzedigi bir sey var mi tad olarakSlm kizlar
Bugunku menum:
Sabah: 1 kase yogurt. Icine 2 yk yulaf. Yarim muz. Yarim nektarin. 1 erik. Yarim armut.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 4 kofte yagsiz. 1 tabak rokali kuru domatesli salata. 1 tabak cacik. 3 yk kara bugday haslama.
Ara: 1 kase chiali puding
Ara: 1 fincan sutlu kafeinsiz kahve bol tarcinli
Aksam: 3 kofte. 2yk misir pirinci haslama. 1 tabak salata.
Su: 3 lt
Spor: 1 saat zumba
1 saat latin danslari
Arkadaslar karar verdim telefon almicam cok pahali.Bu yuzden adreslerinizi verin ya mektuplasalim yada dumanla haberleselim.
Ben de kızım icin gittim. Cok kalabalikti ya. Sauna etkisi yaratti bendeAyy bugün kardesime kirtasiye alisverisi yapmaya götürdüm çocuğu ondan çok ben aldım gene :)) kirtasiye malzemelerine niye aşığım ben ya biraksalar orda yatabilirim yani
Sanki şu bir buçuk tabak biraz fazla olmus ama daha var cumaya. Rakibin sansliymis :))Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt 2 tane kuru kayısı
Ara 1 elma 1 avuc leblebi
Öğle kozlenmis sebze salatasi ton baligi 1 dilim ekmek yoğurt
Ara 1 avuc leblebi
Aksam 1.5 tabak kiymali yumurta 1 porsiyon sütlü tatlı
Su 2 lt
Canim dinle beni gir su cinden gelen telefonlardan al. Begendigim telefonu ucte biri fiyatina aldim.Arkadaslar karar verdim telefon almicam cok pahali.Bu yuzden adreslerinizi verin ya mektuplasalim yada dumanla haberleselim.
Insallah canim. 1 kilo vereyim fazlada gozum yokMenu de spor da super.Bir hafta boyle gidersen sampiyonuz sen olursun derya cim
Pribiyotik verdi cnaim doktor. Geri kalan vitaminleri burda pek onermiyorlar normal yiyerek alsin diye.Benim 700 gitti bileins geri gelmez cok korktum ya :)
Ablacim sen daha iyi bilirsin de doktora soylesende vitaminle falan destekleseniz mi acaba bu yil biraz bebisi
Vaaay bugün danslardan gidilmisyine bol meyveli bir gun olmus afiyet olsun :)
Zen abla demek rakibimi tutuyorsun
vallahi haklısın nihalcim
Hemen atıyorum posta adresimi
Aslinda pek bir tadi yok canim. Ben sutun icine kakao ve bir muz da koyuyorum o zman guzel tadi oluyorBence menun cok dengeli, dün de soracaktım yazamadım. Tarcinli sütteki tarcin toz mu yoksa cubuk mu?
Bak bu yürüyüş fikri cok güzelmiş. (dün soz vermistim ya bugün guzell bi koşu yaptim ben de en tempolusundan :)
Chai denemedim hiç, markette kac kez denk geldim almadim. Tadi nasil? Benzedigi bir sey var mi tad olarak
Ben de kızım icin gittim. Cok kalabalikti ya. Sauna etkisi yaratti bende
Sanki şu bir buçuk tabak biraz fazla olmus ama daha var cumaya. Rakibin sansliymis :))
Insallah geri gelmesin canim senin 700 bir o kadar daha gitsin hattaBenim 700 gitti bileins geri gelmez cok korktum ya :)
Ablacim sen daha iyi bilirsin de doktora soylesende vitaminle falan destekleseniz mi acaba bu yil biraz bebisi
Vaaay bugün danslardan gidilmisyine bol meyveli bir gun olmus afiyet olsun :)
Zen abla demek rakibimi tutuyorsun
Biraz fazla yedim gibi ama spordan gelince kurt gibi actim durduramadim kendimi.maşallah canım hem menü hem spor harika
Ay ben ne demisim oyle.Tu bana
Canim bence sutlu tatli yiyebilirsin haftada bir veya iki ama gunduz saatlerinde ye. Mesela ogleden once veya sonra olmaz mi?Bugün yine bi hata yaptim obez ama uzun bi süre olmayacak söz
Canim burda genelde cocuklara pisiriyorlar onu. irmik gibi kucuk taneli. Misirdan yapiliyor. suda hasladim onu kizim yesin diye o yemeyince ben yedimbu kışlıklar yüzünden birikti ya yoruluyor um yapamıyorum başka is zamanda kalmıyor zaten.
Hosgeldin canim. İşin zor en az 1.5 kilo hedefle yoksa geçerim seni.
ohh afiyet olsun bizde yarın aciyoruz inşallah. Gerçi ben yemiycem amma olsun.
off off spora gel menü de güzel afiyet olsun bebegim.
bekliyor olucaz anacım.
Afiyet olsun güzel olmuş.
Afiyet olsun şekerim.
afiyet olsun mısır pirinci nedir ilk kez duydum. Zumba harika olmuş.
Hadi sen hala okula devam ediyorsun. Benim okul biteli 7 yil oluyor ben hala severim oyle kirtasiye urunlerini. Is yerimde arada banka oyle suslu puslu kalemler ajandalar falan veriyor aslinda kullanmiyorum herseyi laptpta yapiyorum ama cok hosuma gidiyor hemen gidip begeniyorum kendimeAyy bugün kardesime kirtasiye alisverisi yapmaya götürdüm çocuğu ondan çok ben aldım gene :)) kirtasiye malzemelerine niye aşığım ben ya biraksalar orda yatabilirim yani
Cok begendim canim menunu. masallah hem kalorisi az hem dengeli. Sporun da harikaİyi akşamlar kızlar
Menü:
1 haşlanmış yumurta
Domates
Lor peyniri
1/2 bardak armutlu smoothie
Ara:
1 dilim karpuz
1 bardak süt
Öğle:
3 fırında köfte
Salata
Ayran
Akşam:
1 kase kırmızı mercimek
Cacık
Su: 3l
Spor: 40 dk cardio, 60 dk pilates
Haklisin canim tabi kislik hazirladin o kadar masallah sana.bu kışlıklar yüzünden birikti ya yoruluyor um yapamıyorum başka is zamanda kalmıyor zaten.
Hosgeldin canim. İşin zor en az 1.5 kilo hedefle yoksa geçerim seni.
ohh afiyet olsun bizde yarın aciyoruz inşallah. Gerçi ben yemiycem amma olsun.
off off spora gel menü de güzel afiyet olsun bebegim.
bekliyor olucaz anacım.
Afiyet olsun güzel olmuş.
Afiyet olsun şekerim.
afiyet olsun mısır pirinci nedir ilk kez duydum. Zumba harika olmuş.
aslinda cok yememissin cnaim. Az once de yazdigim gibi sadece sutlu tatlinin yeri degisse aksam degil de aksam oncesi veya oglen oncesi olsa super olurdu. Vee spor neden yok?Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt 2 tane kuru kayısı
Ara 1 elma 1 avuc leblebi
Öğle kozlenmis sebze salatasi ton baligi 1 dilim ekmek yoğurt
Ara 1 avuc leblebi
Aksam 1.5 tabak kiymali yumurta 1 porsiyon sütlü tatlı
Su 2 lt
Yaptım bi hata cok pişmanımTatli mi hem de sporda yok öğünler iyi de tatli bozmus spor ve bi litre daha su lutfen :)
Cok utanıyorum bi daha olmayacakKaptanim buraya bakin 9 kusurlu hareketten biri (en onemlisi cunku tatli cunku aksam) hatta ikisi birden (spor yok) birden yapilmis
Toparlayacagim cumaya kadarBence menun cok dengeli, dün de soracaktım yazamadım. Tarcinli sütteki tarcin toz mu yoksa cubuk mu?
Bak bu yürüyüş fikri cok güzelmiş. (dün soz vermistim ya bugün guzell bi koşu yaptim ben de en tempolusundan :)
Chai denemedim hiç, markette kac kez denk geldim almadim. Tadi nasil? Benzedigi bir sey var mi tad olarak
Ben de kızım icin gittim. Cok kalabalikti ya. Sauna etkisi yaratti bende
Sanki şu bir buçuk tabak biraz fazla olmus ama daha var cumaya. Rakibin sansliymis :))
Bende uzun bi süre yemiycem artık canım kesin kararliyim
Canim bence sutlu tatli yiyebilirsin haftada bir veya iki ama gunduz saatlerinde ye. Mesela ogleden once veya sonra olmaz mi?
Canim burda genelde cocuklara pisiriyorlar onu. irmik gibi kucuk taneli. Misirdan yapiliyor. suda hasladim onu kizim yesin diye o yemeyince ben yedim
Sporada yarindan itibaren basliyorum canım duzenimi oturtacagim insAllahaslinda cok yememissin cnaim. Az once de yazdigim gibi sadece sutlu tatlinin yeri degisse aksam degil de aksam oncesi veya oglen oncesi olsa super olurdu. Vee spor neden yok?
Sutlu tatli seviyorsan chiali puding denesene canim hem sekersiz hem de tadi gayet guzel.Bende uzun bi süre yemiycem artık canım kesin kararliyim
yok canım spora normal benceBiraz fazla yedim gibi ama spordan gelince kurt gibi actim durduramadim kendimi.
öğretmen ve öğrenci olduğun için olabilir mi..ben de bugün aldim kendime kırtasiye malzemelri pazartesiyi heyecanla bekliyorumAyy bugün kardesime kirtasiye alisverisi yapmaya götürdüm çocuğu ondan çok ben aldım gene :)) kirtasiye malzemelerine niye aşığım ben ya biraksalar orda yatabilirim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?