Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence menun cok dengeli, dün de soracaktım yazamadım. Tarcinli sütteki tarcin toz mu yoksa cubuk mu?
Canim karpuza dikkat. Spor da yapcanim huc degilse 30 dakika hergun. Hicbirsey yapamiyorsan ac sevdigin diziyi gec karsisina hem izle hem yerinde hizli hizli yuru 30 dk.
Bak bu yürüyüş fikri cok güzelmiş. (dün soz vermistim ya bugün guzell bi koşu yaptim ben de en tempolusundan :)

Chai denemedim hiç, markette kac kez denk geldim almadim. Tadi nasil? Benzedigi bir sey var mi tad olarak

Arkadaslar karar verdim telefon almicam cok pahali. Bu yuzden adreslerinizi verin ya mektuplasalim yada dumanla haberleselim.

Ayy bugün kardesime kirtasiye alisverisi yapmaya götürdüm çocuğu ondan çok ben aldım gene :)) kirtasiye malzemelerine niye aşığım ben ya biraksalar orda yatabilirim yani
Ben de kızım icin gittim. Cok kalabalikti ya. Sauna etkisi yaratti bende
Sanki şu bir buçuk tabak biraz fazla olmus ama daha var cumaya. Rakibin sansliymis :))

Pribiyotik verdi cnaim doktor. Geri kalan vitaminleri burda pek onermiyorlar normal yiyerek alsin diye.
Oyle oldu bugun sabah gittim salonda cok yakin degil 2km den biraz fazla evime. 1 saat zumbadan sonra baktim telefona arayan soran yok dedim demekki kizimla babasinin keyfi yerinde. kaldim bir saat daha bir sonraki derse o da sansima latin danslariymis ama zumbayi aratmadi baya hizliydi. Ben meyveleri birakamiyorum goruldugu uzere

vallahi haklısın nihalcim

Hemen atıyorum posta adresimi

Aslinda pek bir tadi yok canim. Ben sutun icine kakao ve bir muz da koyuyorum o zman guzel tadi oluyor

Insallah geri gelmesin canim senin 700 bir o kadar daha gitsin hatta amma onumuzdeki hafta

Ay ben ne demisim oyle. Tu bana

Bugün yine bi hata yaptim obez ama uzun bi süre olmayacak söz
Canim bence sutlu tatli yiyebilirsin haftada bir veya iki ama gunduz saatlerinde ye. Mesela ogleden once veya sonra olmaz mi?
Canim burda genelde cocuklara pisiriyorlar onu. irmik gibi kucuk taneli. Misirdan yapiliyor. suda hasladim onu kizim yesin diye o yemeyince ben yedim

Ayy bugün kardesime kirtasiye alisverisi yapmaya götürdüm çocuğu ondan çok ben aldım gene :)) kirtasiye malzemelerine niye aşığım ben ya biraksalar orda yatabilirim yani
Hadi sen hala okula devam ediyorsun. Benim okul biteli 7 yil oluyor ben hala severim oyle kirtasiye urunlerini. Is yerimde arada banka oyle suslu puslu kalemler ajandalar falan veriyor aslinda kullanmiyorum herseyi laptpta yapiyorum ama cok hosuma gidiyor hemen gidip begeniyorum kendime

Cok begendim canim menunu. masallah hem kalorisi az hem dengeli. Sporun da harika
Haklisin canim tabi kislik hazirladin o kadar masallah sana.

aslinda cok yememissin cnaim. Az once de yazdigim gibi sadece sutlu tatlinin yeri degisse aksam degil de aksam oncesi veya oglen oncesi olsa super olurdu. Vee spor neden yok?

Toparlayacagim cumaya kadar

Bende uzun bi süre yemiycem artık canım kesin kararliyim

öğretmen ve öğrenci olduğun için olabilir mi..ben de bugün aldim kendime kırtasiye malzemelri pazartesiyi heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…