- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
Ay kokulu silgi vardı bugün ilkokul geldi aklıma arimayali silgiAyy bugün kardesime kirtasiye alisverisi yapmaya götürdüm çocuğu ondan çok ben aldım gene :)) kirtasiye malzemelerine niye aşığım ben ya biraksalar orda yatabilirim yani
Afiyet olsun mis gibi menü. Mis gibi spor.İyi akşamlar kızlar
Menü:
1 haşlanmış yumurta
Domates
Lor peyniri
1/2 bardak armutlu smoothie
Ara:
1 dilim karpuz
1 bardak süt
Öğle:
3 fırında köfte
Salata
Ayran
Akşam:
1 kase kırmızı mercimek
Cacık
Su: 3l
Spor: 40 dk cardio, 60 dk pilates
yarın pirinç lapasi yapıcam ondan yoksa balık candirBalik neden yemiyorsun ki ablacim firinda veya izgarada gayet hafif oluyor :) yorum icinde tesekkur ederim bugün iyi ter attim
yani o tatlıya kadar harikaydı hersey bebeğim cumaya iyi bir eksi bekliyoruz ha gayret.Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt 2 tane kuru kayısı
Ara 1 elma 1 avuc leblebi
Öğle kozlenmis sebze salatasi ton baligi 1 dilim ekmek yoğurt
Ara 1 avuc leblebi
Aksam 1.5 tabak kiymali yumurta 1 porsiyon sütlü tatlı
Su 2 lt
bizim mısır ununun taneli hali gibi anladım galiba
Canim bence sutlu tatli yiyebilirsin haftada bir veya iki ama gunduz saatlerinde ye. Mesela ogleden once veya sonra olmaz mi?
Canim burda genelde cocuklara pisiriyorlar onu. irmik gibi kucuk taneli. Misirdan yapiliyor. suda hasladim onu kizim yesin diye o yemeyince ben yedim
ablacim evet gümrük vergi alıyor malesef belli bir tutarın üstüne hiç bulaşma derim. Bizim ağzıma yandı. Kuzenim giysi alıyor yüz kremleri vs sıkıntı yok ama elektronik sıkıntılı.Derya cim turkiye de problem yasaniyormus canim. Kizima bahsettim aman annem yapmayalim cok arkadasimin dili yandi diyor. Gumruk gecisli oldugundan teslim garantisi yokmus mahkemelik bile olanlar varmis. Siteye baktim ama Cesaret edemedim.
çilek reçeli canım o görünce dayanamayıp aldımYooo yooooo bu hafta olsun önümüzdeki hafta da olur her hafta gitsin hep gitsin
Kuzuya şöyle puding ev yapimi dondurma falan yapsana abla ya kizin agzi tatlansin o yemezse sen yersin gene
Aynen o kadar cok defterim var ki dedigin gibi kullanilmiyorda her sey laptopta ama iste görünce dayanamiyorum
Olsun uzme güzel canini cumaya daha var bazen dayanamiyoruz bende tatliya cok düşkünüm ama tatli yedigin gun spor yapmaya ozellikle özen göster canım :)
Elif abla ya su meyve suyu gibi olan sey ne kadar güzel duruyor
Olabilir nasilsa hep lazim olur mantigiyla aldikca aliyorum zaten :) evde defter kalem cesitli desenli bantlar envayi cesit boyalar kartonlar keceler ne ararsaniz küçük capli bi kirtasiye var materyalli bi ödev olunca hep bana hazirlatiyorlar grup arkadaslarim :))
Ben vereyim canim derya ablam cikti sanirim :)
2 yemek kasigi chia tohumu
1 su bardagi süt
Istedigin meyvelerden
Meyveleri ezip veya kucuk kucuk dograyip tüm malzemeleri karistiriyoruz ben birazda tarcin atiyorum guzel oluyor :) kaseler koyup 5 saat buz dolabinda bekletiyoruz haziiir