Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy bugün kardesime kirtasiye alisverisi yapmaya götürdüm çocuğu ondan çok ben aldım gene :)) kirtasiye malzemelerine niye aşığım ben ya biraksalar orda yatabilirim yani
Ay kokulu silgi vardı bugün ilkokul geldi aklıma arimayali silgi ))))

Afiyet olsun mis gibi menü. Mis gibi spor.

Balik neden yemiyorsun ki ablacim firinda veya izgarada gayet hafif oluyor :) yorum icinde tesekkur ederim bugün iyi ter attim
yarın pirinç lapasi yapıcam ondan yoksa balık candir

yani o tatlıya kadar harikaydı hersey bebeğim cumaya iyi bir eksi bekliyoruz ha gayret.

bizim mısır ununun taneli hali gibi anladım galiba

Derya cim turkiye de problem yasaniyormus canim. Kizima bahsettim aman annem yapmayalim cok arkadasimin dili yandi diyor. Gumruk gecisli oldugundan teslim garantisi yokmus mahkemelik bile olanlar varmis. Siteye baktim ama Cesaret edemedim.
ablacim evet gümrük vergi alıyor malesef belli bir tutarın üstüne hiç bulaşma derim. Bizim ağzıma yandı. Kuzenim giysi alıyor yüz kremleri vs sıkıntı yok ama elektronik sıkıntılı.

çilek reçeli canım o görünce dayanamayıp aldım

Ayy bugün kardesime kirtasiye alisverisi yapmaya götürdüm çocuğu ondan çok ben aldım gene :)) kirtasiye malzemelerine niye aşığım ben ya biraksalar orda yatabilirim yani
Benim kiz da senin gibi canim. Kirtasiye evin de unut uc gun arama sorma umru olmaz. Kaybediyor kendini resmen.

Kızlar abimin evi taşınıyor temizlik işleri bende yazamadım yarında böyle olacak kusura bakmayın

Sabah 12
Menemen
2 dil ekmek

Öğlen 15
Kabak spagetti 2 kaşık yoğurtlu
2 dil ekmek ince

Aksam 20
Lahmacun
Ayran
3 litre su
Taşınma dan sebeb menü böyle sözde salata haftası olacaktı yakamdan dusmuyorlar kiiii poooffff bir hafta da evimde kalıp. Ayaklarımı uzatıp istediğim menüyü uygulamak istiyorum artık

Bekliyoruzzzz
Bu hafta atak yapalımm inşallah

Tutarsin canim sana kendini tutmalar yakisir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…