Kolay gelsin canimKızlar abimin evi taşınıyor temizlik işleri bende yazamadım yarında böyle olacak kusura bakmayın
Sabah 12
Menemen
2 dil ekmek
Öğlen 15
Kabak spagetti 2 kaşık yoğurtlu
2 dil ekmek ince
Aksam 20
Lahmacun
Ayran
3 litre su
Taşınma dan sebeb menü böyle sözde salata haftası olacaktı yakamdan dusmuyorlar kiiiipoooffff bir hafta da evimde kalıp. Ayaklarımı uzatıp istediğim menüyü uygulamak istiyorum artık
Gunaydin canimgünaydın kızlar yarın tartı günü bunu düşünerek yapın pazar kahvaltınızı
günaydın ablacımGunaydinlar. Mutlu pazarlar.
ben onları hic yapmıyorum cani.kendim yemim diye ne kadar da kötüyümTızlaaar güzel bir pazar diliyorum aman ailecek yapacağınız pazar kahvaltınız da yeşillik haşlanmış yumurta bol olsun kızartmalar börekler soframızdan uzak olsun
Yok canim iyi yapiyorsun. Evdekiler de saglikli beslensin demi ama.günaydın ablacım
ben onları hic yapmıyorum cani.kendim yemim diye ne kadar da kötüyüm
Cilek reçeli pek sevmem ben marmelatciyim :) gecen sene bende yapmistim pirinc lapasini tadi fena degil aslinda ama 3 öğün bayiyorAy kokulu silgi vardı bugün ilkokul geldi aklıma arimayali silgi))))
Afiyet olsun mis gibi menü. Mis gibi spor.
yarın pirinç lapasi yapıcam ondan yoksa balık candir
yani o tatlıya kadar harikaydı hersey bebeğim cumaya iyi bir eksi bekliyoruz ha gayret.
bizim mısır ununun taneli hali gibi anladım galiba
ablacim evet gümrük vergi alıyor malesef belli bir tutarın üstüne hiç bulaşma derim. Bizim ağzıma yandı. Kuzenim giysi alıyor yüz kremleri vs sıkıntı yok ama elektronik sıkıntılı.
çilek reçeli canım o görünce dayanamayıp aldım
Kardesimde benim tam tersim alacaklarini aldi hadi cikalim hadi cikalim tutturdu :) ben kitapcilarda da kendimi kaybediyorum hele ki sahaf olacak alsancak sevgi yolu kitapçıları gibi bi yer mesela :))Benim kiz da senin gibi canim. Kirtasiye evin de unut uc gun arama sorma umru olmaz. Kaybediyor kendini resmen.
Aynen canim orda kirtasiye ve kitap evi olacakti kirtasiye evinde olmusCilek reçeli pek sevmem ben marmelatciyim :) gecen sene bende yapmistim pirinc lapasini tadi fena degil aslinda ama 3 öğün bayiyor
Kardesimde benim tam tersim alacaklarini aldi hadi cikalim hadi cikalim tutturdu :) ben kitapcilarda da kendimi kaybediyorum hele ki sahaf olacak alsancak sevgi yolu kitapçıları gibi bi yer mesela :))
Menun genel olarak iyi ama sanki 2 tabak etli nohut cok olmus gibi. Bir tabak olsa cok iyi olurmus
Karatay sanirim canim. Onda miktar yok diye doyana kadar yeniliyor diye biliyorum.
Günaydın ablalarim kardeslerim bi sorum olacak kahvaltida bir bardak tarcinli sut ictim 2 kuru kayisi 4 cig badem 6 cig findik yedim ama su an acayip sisim resmen hafif olsun diye normal kahvalti etmedim kalori degeri ayni oldu gerci ama bu iste bi gariplik var mi niye bu kadar tok hissediyorum
Nohutta sinir var diye hatirliyorum karatayda
Olabilir tartilmiyim bende.Bir de bir teklifim var. Pazartesi kilo bildirimi yapmasak hatta cuma ya kadar yapmasak ta cuma supriz mi olsa diyorum. Sadece bu haftalik. Hani rakiplerimizi hazirliksiz yakalamak icin( kotu muyum ben)
Arkadaslar karar verdim telefon almicam cok pahali.Bu yuzden adreslerinizi verin ya mektuplasalim yada dumanla haberleselim.
Iyi aksamlar arkadaslar. Gecikmeli menumu paylasayim.
Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl.peynir
1 sebzeli yumurta
Domates salatalik
Ara
1 seftali
2 ceviz
Ogle
2 parca tavuk fleto (yagsiz izgara)
Salata
1 dl.ekmek
Ara
1/2 etiform
1 bard. Ayran
Aksam
Mas fasulyesi salatasi
Cacik
3 dl.ekmek
Ara
1/2 muz
1 bard. Sut
Su 3.5 lt
Spor 17370 adim (disardaydik sure bilmiyorum ama cok yuruduk)
Arkadaslar canan karatay diyor ki(net te okudum) sabah 9 a kadar kahvalti yaparsaniz metobolizmaniz 5 km kosmus gibi calisir.
Yani ben hem kahvaltimi yaptim hem de 5 km. Kostum.gerisini siz dusunun
Gorusuruz aylin cimBugün evi toplamam lazim berbattttt.
Kalkayim kahvalti yapayim.
Öpüldünüz aksam ugrarim.
Kolay gelsin canim. Yakinda gorcen insallah.Günaydın kızlar ben gündelik kıyafetlerimi giyinip temizliğe doğru yol alıyorum yanıma yarma ve yoğurtla oluşan corbami alıyorum salata mi alıyorum sabah 82.2 çıktım cildiricam bu 82 ne lanet bir rakam çıktı ya sanırım geç yedim onun da etkisi var artık cumaya 81 ı net görmek istiyorum hatta 80.8 falan bıktım ya bu 82 den hayatımın en kötü rakamı :'(
Bakalim canim amacimiz 2 yasina kadar hic seker vermemek. Ins basaririz. 6. Aydan sonra ek gidaya baslayinca da once 1 ay sadece sebze verdik sonra et ve en son meyve. Tatli ya meyve yiyince cocuklar yemek yemiyormus. Yaradi sanki ise masallah cok guzel yer.Kizcagiza daha simdiden diyet yaptırıyor vay beeama en iyisi ya ben bebekken bic bi sey yemezmisim herkes cok zayif demeye baslayinca annemde zorlaya zorlaya sonra obez oluyodum az kalsin 5 yaşında doktorum diyet vermis :))
Ayyynen ben diyorum ki kisin aksamdan yapip koyayim dolaba okula gitmeden bi kase yerim kahvalti niyetine hem pratik olur hemde az kalorili okulda poaca yemekten hamur oluyom sonra :)
Evet ya gram gram insanin ici bayiliyor gercekten
Haber ver canim nasil sonuc patates diyetinde?Kizlar menüm yok 2 öğün haşlanmış 1 ogun firinda baharatli patates yedim.
Su 2.5 litre
Spor sabahtan beri ayaktan çarşı pazar da yaptım bu kadar.
Masallah ne guzel yurumussunuz canim.Iyi aksamlar arkadaslar. Gecikmeli menumu paylasayim.
Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl.peynir
1 sebzeli yumurta
Domates salatalik
Ara
1 seftali
2 ceviz
Ogle
2 parca tavuk fleto (yagsiz izgara)
Salata
1 dl.ekmek
Ara
1/2 etiform
1 bard. Ayran
Aksam
Mas fasulyesi salatasi
Cacik
3 dl.ekmek
Ara
1/2 muz
1 bard. Sut
Su 3.5 lt
Spor 17370 adim (disardaydik sure bilmiyorum ama cok yuruduk)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?