Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kolay gelsin canim yaptiginda bir cesit spor e o telasa ragmen menu de guzel.

Cilek reçeli pek sevmem ben marmelatciyim :) gecen sene bende yapmistim pirinc lapasini tadi fena degil aslinda ama 3 öğün bayiyor

Benim kiz da senin gibi canim. Kirtasiye evin de unut uc gun arama sorma umru olmaz. Kaybediyor kendini resmen.
Kardesimde benim tam tersim alacaklarini aldi hadi cikalim hadi cikalim tutturdu :) ben kitapcilarda da kendimi kaybediyorum hele ki sahaf olacak alsancak sevgi yolu kitapçıları gibi bi yer mesela :))

Aynen canim orda kirtasiye ve kitap evi olacakti kirtasiye evinde olmus

Menun genel olarak iyi ama sanki 2 tabak etli nohut cok olmus gibi. Bir tabak olsa cok iyi olurmus

Haklisin cnm nohutu cok seviyorum. Hafta sonu yiyorum cumaya yakin olmasin diye. Bide alisveris yapmadik esim cok yorgundu. Evdede ne varsa onu pisirdim.
Karatay sanirim canim. Onda miktar yok diye doyana kadar yeniliyor diye biliyorum.

Nohut ve bulgurda sinir var malesef

Karatay da kuruyemus ekmek niyetinedir. Tok tutar. Gzl yemissin.

Nohutta sinir var diye hatirliyorum karatayda

Evet dogru biliyosun.

Bir de bir teklifim var. Pazartesi kilo bildirimi yapmasak hatta cuma ya kadar yapmasak ta cuma supriz mi olsa diyorum. Sadece bu haftalik. Hani rakiplerimizi hazirliksiz yakalamak icin ( kotu muyum ben)
Olabilir tartilmiyim bende.

Arkadaslar karar verdim telefon almicam cok pahali. Bu yuzden adreslerinizi verin ya mektuplasalim yada dumanla haberleselim.

Sadece yarim muzu begenmedim o saatde.
Ama yürüyüss harikaaa

Arkadaslar canan karatay diyor ki(net te okudum) sabah 9 a kadar kahvalti yaparsaniz metobolizmaniz 5 km kosmus gibi calisir.

Yani ben hem kahvaltimi yaptim hem de 5 km. Kostum. gerisini siz dusunun

Kahvaltiyi ogluma göre ayarliyom valla. Uyuyorum genelde

Günaydin herkesee mutlu pazarlar diliyorum. Halen yataktayim oglumla.
Dünden yorgunluk duruyor..
Dügün cekimi kina derken...
Dügün cekiminde 7000 adim atmisim iyi oldu.
Kinaya da gittim oglum uyudu o gürültüde masallahh.

Dünkü menüm abuk subuk oldu haliyle.

Menüm

Sabah 7
1 muz

Sabah 10
1 muz
Sabah 11
Kalan nohutu yedim cnm kahvalti cekmedi püüüh

Aksam 19.15
4 kasik salata
2 kasik brokkoli salata
1 catal kabak kizartma
2 lahana sarma

Kinada gece 20-22

1 sütlü kahve
3 salatalik tursu havuc felan
Pide yemedimmm
Bir kac leblebi fistik

Su cokkkk azzz 1.5l olduysa sükür.
Gece 23
Zencefil cayi

Bu nasil bir menü yahu

Günaydın kızlar ben gündelik kıyafetlerimi giyinip temizliğe doğru yol alıyorum yanıma yarma ve yoğurtla oluşan corbami alıyorum salata mi alıyorum sabah 82.2 çıktım cildiricam bu 82 ne lanet bir rakam çıktı ya sanırım geç yedim onun da etkisi var artık cumaya 81 ı net görmek istiyorum hatta 80.8 falan bıktım ya bu 82 den hayatımın en kötü rakamı :'(

Kolay gelsin canim. Yakinda gorcen insallah.

Bakalim canim amacimiz 2 yasina kadar hic seker vermemek. Ins basaririz. 6. Aydan sonra ek gidaya baslayinca da once 1 ay sadece sebze verdik sonra et ve en son meyve. Tatli ya meyve yiyince cocuklar yemek yemiyormus. Yaradi sanki ise masallah cok guzel yer.
Bence de yap koy dolaba chiali pudingimi sabaha yer cikarsin hem ben de mi oyle yapsam ki.

Masallah ne guzel yurumussunuz canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…