- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Söylemeyelim bence sürpriz olsun5 kuru kayisi birazda tarcin koydum ben bakalm nasil olacak :))
Grupca chialanalim yarin
Yok yemedim zaten ablacim gittim puding yaptim mutfagi topladim makinayi calistirdim geldim :))
Bu yaris kizisali cok olduuuubu hafta baya hirsliyiz ya bakalm neyse cok ugrasmiycam yarin biz soyleyelim mi kilolari ablacim cunaya mi kalsin
Ohh iyi yapmissin canim. Tebrikler.5 kuru kayisi birazda tarcin koydum ben bakalm nasil olacak :))
Grupca chialanalim yarin
Yok yemedim zaten ablacim gittim puding yaptim mutfagi topladim makinayi calistirdim geldim :))
Bu yaris kizisali cok olduuuubu hafta baya hirsliyiz ya bakalm neyse cok ugrasmiycam yarin biz soyleyelim mi kilolari ablacim cunaya mi kalsin
Dinlensin Hilal yorulmustur tabiAynen canım hilalll bir ara sohbet edelim sen şimdi yorgunsundur ..
Derya pes etme bak ..akşamları erken yat kızlaSen soylersen kalbime filan iner bilemedim ki iki gun once -700 dun. Ben +100 dumm. Off
Ins canim. Tamam hadi yarinki tarti sonuclari sirr.Söylemeyelim bence sürpriz olsunmenülerden takip edelim ..
Eylül ayının son 2 haftası boş geçmesin ...bu hafta sıkı tutalım ..kaçamaksız olsun inşallah
Canim bugun yemegi saat 17:00 de bitirdim. 1 saattir yatiyom yatakta da uykum yok. Ama en azindan yatinca yemiyom :) rakip cok fenaDerya pes etme bak ..akşamları erken yat kızla
Rakip fenaaa
-700u gosterdi ama bugün -700 degildi ya yani bugun 63.4tu -500 olmus oluyor dunden sonra nasil 200 gram aldim ben anlamadim benim vucudum beni cok sasirtiyo ya :)Sen soylersen kalbime filan iner bilemedim ki iki gun once -700 dun. Ben +100 dumm. Off
Burda da ayni buz gibi ve cok fena yagmur var. Benim kizicim yarin evde hasta hala hic hali yok. Iyi geceler canim kolay gelsin.Ben kaçayım kızlar ..kızı uyutayım yarın okul temposu var ..hava soğuk yağmurlu zaten ..tam uyku havası ..
Haydi kaçıyorum
Ay insallah ya artik su 60lardan bi kurtarin beni ekime kaldi resmen koca bir eylul ayi bos gecti yaSöylemeyelim bence sürpriz olsunmenülerden takip edelim ..
Eylül ayının son 2 haftası boş geçmesin ...bu hafta sıkı tutalım ..kaçamaksız olsun inşallah
Benim o fenaCanim bugun yemegi saat 17:00 de bitirdim. 1 saattir yatiyom yatakta da uykum yok. Ama en azindan yatinca yemiyom :) rakip cok fena
Aynini ben de +100 u gorunce dusundum. Ne yapiyir bu vucut diye. Cok sIk tartilmam normalde iyi degilmis iste sIk tartilmak bunu anladim.-700u gosterdi ama bugün -700 degildi ya yani bugun 63.4tu -500 olmus oluyor dunden sonra nasil 200 gram aldim ben anlamadim benim vucudum beni cok sasirtiyo ya :)
Bak son gune kalmasin unutursun filan. Aklinda olacagina midende kalsinAy insallah ya artik su 60lardan bi kurtarin beni ekime kaldi resmen koca bir eylul ayi bos gecti ya
Benim o fenabak bi kumru yiycem burdan ayrilmadan onu bile son güne sakliyorum ki cumadan önce olmasin :))
Yediklerine dikkat ediyorsun derya cim o yuzden kilon bu kadar cok oynamaz canim. Odem yapiyor olabilir vucudun. Spordan sonra da tartilmamalisin kaslar sisiyor cunku fazla cikiyor.Sen soylersen kalbime filan iner bilemedim ki iki gun once -700 dun. Ben +100 dumm. Off
Yaaa daha iyilesemedi mi minikBurda da ayni buz gibi ve cok fena yagmur var. Benim kizicim yarin evde hasta hala hic hali yok. Iyi geceler canim kolay gelsin.
Insallah canim. Aslinda biz yazin cok gezdik hiic hasta olmadi o tatillerde. Dedim bu cocuk saglam krese gidince birsey olmaz ama iste oldu.Yaaa daha iyilesemedi mi minikevin korunakli ortamindan ilk defa bu kadar uzun cikiyor ya bütün mikroplara acik duruma geliyor iste insallah bu hastaliktan sonra bagisiklik kazanir
Aynen her gun tartilinca bi -700 bi +200 oluyo iste dengesiz bi cesit :)Aynini ben de +100 u gorunce dusundum. Ne yapiyir bu vucut diye. Cok sIk tartilmam normalde iyi degilmis iste sIk tartilmak bunu anladim.
Son kozlarimi da oynayayim diyorsun yaniBak son gune kalmasin unutursun filan. Aklinda olacagina midende kalsin
Insallah odemdir canim.Yediklerine dikkat ediyorsun derya cim o yuzden kilon bu kadar cok oynamaz canim. Odem yapiyor olabilir vucudun. Spordan sonra da tartilmamalisin kaslar sisiyor cunku fazla cikiyor.
O canim benim iyilesemedik mi daha. Umarim bir an once sagligina ve eski nesesine kavusur derya cim.Burda da ayni buz gibi ve cok fena yagmur var. Benim kizicim yarin evde hasta hala hic hali yok. Iyi geceler canim kolay gelsin.
yedim bile malesef 10 gram kadar cevizli sucuk yedimLokum disinda cok iyi sakin başka yeme canim
Ins canim. Hala baya hasta canim.O canim benim iyilesemedik mi daha. Umarim bir an once sagligina ve eski nesesine kavusur derya cim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?