Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim. Sporuna geri dondun super ben de simdi evden cikiyorum. Spor zamani

ablacım süpersin kahvaltıya misafirin varken bu kadar yemişsen iradene hayranım afiyet olsun , ,spor ve su da çok iyi

İyi akşamlar kızlar
Bugün modum biraz düşük
Daha regl olmadım ve vücudum ödem topladı
Hiç kaçamak yapmamama rağmen hatta bu sabah tartıda moral bozucu bir rakam gördüm
Umarım çabuk geçer
Menü:
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates
Lor peyniri

Ara:
Süt, 1/2 elma

Öğle:
2 tavuk köfte
1 kase salata

Ara:
Süt, 1/2 elma

Akşam:
1/2 kase mercimek çorbası
Ayran
Salata

Su: 3l
Spor: yok

Okul acilmadan once leslie yapiyordum canim yine baslayim en iyisi 3 mili aciyorumdum 20 dk dayaniyorum ayak bileklerimde cok agri oluyor
Anladım canım yürüyüşte yapabilirsin ..
bilemedim arpa şehriye mi oluyor acaba?sabah akşam ters mi yazmış dedim ..neyse spor su güzel Cuma'ya görcez bakalım

Süper bir günde grupça kahvaltıya gelelim sana inşallah tabi zayıflayınca

Olur canım ödemdir ..bol su iç ..arada bir 1 form çayı içebilirsin ..yada maydanoz suyu da iyi gelir ..Menün de gayet hafif olmuş ..

Maşallah canim sendede kosusturmaca cok.
Aksam kahvaltilik gevrek yemissin tok tutuyormu sutlemi sademi yiyorsun. Bende bugun markette alsammi almasammi karasiz kaldim zararli diye dusunuyorum paketlenmis gidalari
Bence hic alma canim hepsinin icinde seker var. Sade yulaf icine kuru meyve findik ceviz kendin yap daha iyi .

bozma moralini canim adet olacağın için ödem olmuştur senin de dediğin gibi bu arada artı kactasin ki merak ettim şimdi

Cok olmamis canim afiyet olsun.
Eve donerken bi pantolon daha aldim gene 38 beden ve bu sefer likrali degil baya düz kumas pantolon 38i olmaz bunun dedim ama tam oldu cok mutluyum :))
Superr haber
Afiyet olsun canim. Sporun super

Bence de dengelenmis. Spor da cok iyi

evim okula yürüyerek 5 dakika o yüzden eve geliyorum öğlen yemeğine evde ne varsa artik diyete uyduruyorum bir şekilde
Vaaay sanslisin demekki :)
Vayy teyyy teyyy teyyybu hafta listeye tam gaz giriyorum diyorsun ..hedef kilon kaçtı ?
Evvet bu hafta 1 kilo gitti bile yarin da hafif bir menü hedefliyorum bakalim ne kadar olacak eksi 55 hedef

Dikkat Dikkat Şöyle dikkat çekici bir mesaj olsun dedim

Bu arada kızlar son defa hatırlatayım
Yarın kutsal perşembe tartıdan bir gün önce yani
En sağlıklı en hafifinden besleniniz lütfen
Özellikle bu haftanın liste sırası gelen adaylar
5 55olmakistiyorum ve ormangozlu pür dikkat pleaseee ve de listedeki ve aday listedeki ve free listedeki herkes

Ben zaten listedeyim dimi :)

Süper bir günde grupça kahvaltıya gelelim sana inşallah tabi zayıflayınca
Buyrun gelin canım sevinirim. Zayıflamasına da gelebilirsiniz. Benim evim de hiç ciss yok Bu gün misafirlerime çaktırmadan diyet yaptırdım. Susledim pusledim diyet urunleri cikardim onlerine

Ben izmir grubu olarak bir yerler de buluşalım diyorum arkadaşlar. Artık izmirli kaç kişiysek. Kahvaltı olur bi kahve icimi olur. Haftaici haftasonu gece gunduz benim icin farketmez. Bu konu da yorum bekliyorum.

Olur canım ödemdir ..bol su iç ..arada bir 1 form çayı içebilirsin ..yada maydanoz suyu da iyi gelir ..Menün de gayet hafif olmuş ..
Bu akşam hazırladım yarın için bir su bakalım. Maydanoz, limon, yeşil elma ve tarçın attım içine :)
İnşallah Cuma'ya bir şey kalmaz

Buyrun gelin canım sevinirim. Zayıflamasına da gelebilirsiniz. Benim evim de hiç ciss yok Bu gün misafirlerime çaktırmadan diyet yaptırdım. Susledim pusledim diyet urunleri cikardim onlerine
Bu sabah kahvaltı masasının favori yemeği peynirli koz biberdi arkadaşlar. Çok güzel ve çok sağlıklı. Çalışan arkadaşlarım akşamdan hazirlayabilirler. Sabah pratik kahvaltı.

Tarifi:
Kırmızı biberleri kozleyip soyup büyüklüğüne göre 3e 4e uzunlamasına kesiyorsunuz. Bir kapta beyaz peynir ezilip üstüne maydanoz dograyip karistiriyorsunuz. Sonra biberlerin geniş tarafına peynirden koyup sigara böreği gibi sariyorsunuz. Tabağa dizip üstünü biraz maydanozla susluyorsunuz. Isterseniz zeytinyagi gezdirebilirsiniz ustune ama hic gerek yok.Sunumu güzel tadı güzel. Yaparsanız afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…