- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Afiyet olsun canim. Sporuna geri dondun superMerhaba kızlar çok yorgun bitkinim temizlik alışveriş pazar yemek hazirliginderken bittim
Sabah 8
Yarım tavuk durum
Öğlen 13.00
1 kepçe barbunya
4 yemek kaşığı kadar arpa
Aksam
Kahvaltılık gevrek
Süt
2.5 lt su
40 dakika eluotik yapicam isim bitince
Sabah erken kalkıp yemeklere baslicam kızlar sizde ne var ne yok
ablacım süpersin kahvaltıya misafirin varken bu kadar yemişsen iradene hayranım afiyet olsun , ,spor ve su da çok iyiBu da benim memnun.
Kahvaltı
2 dl. Ekmek
1 hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates salatalık.
1 adet peynirli maydanozlu koz biber sarması
1tatli kaşığı lorlu biber
Ara
1 incir 2 ceviz
Öğle
Et sote
1 dl.ekmek
Salata
Ara
1/2 etiform 1 bard.ayran
Akşam
3 dl.ekmek
Yoğurtlu koz patlican
Çoban salata
Cacık
Ara (birazdan yiyecegim)
1 küçük armut 1 bard.sut
Su 3_3.5 lt.kadar
Spor 30 dk. Kond. Bisikleti
1 saat yürüyüş
Gün icersin de çay kahve maden suyu
Kahvaltıya misafirlerim vardı. Çeşit çok ama toplamda yediğim miktar az bile oldu.k
Anladım canım yürüyüşte yapabilirsin ..Okul acilmadan once leslie yapiyordum canim yine baslayim en iyisi 3 mili aciyorumdum 20 dk dayaniyorum ayak bileklerimde cok agri oluyor
bilemedimMerhaba kızlar çok yorgun bitkinim temizlik alışveriş pazar yemek hazirliginderken bittim
Sabah 8
Yarım tavuk durum
Öğlen 13.00
1 kepçe barbunya
4 yemek kaşığı kadar arpa
Aksam
Kahvaltılık gevrek
Süt
2.5 lt su
40 dakika eluotik yapicam isim bitince
Sabah erken kalkıp yemeklere baslicam kızlar sizde ne var ne yok
Süper bir günde grupça kahvaltıya gelelim sana inşallahBu da benim memnun.
Kahvaltı
2 dl. Ekmek
1 hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates salatalık.
Ara
1 incir 2 ceviz
Öğle
Et sote
1 dl.ekmek
Salata
Ara
1/2 etiform 1 bard.ayran
Akşam
3 dl.ekmek
Yoğurtlu koz patlican
Çoban salata
Cacık
Ara (birazdan yiyecegim)
1 küçük armut 1 bard.sut
Su 3_3.5 lt.kadar
1 saat yürüyüş
Kahvaltıya misafirlerim vardı. Çeşit çok ama toplamda yediğim miktar az bile oldu.k
Vayy teyyy teyyy teyyyEve donerken bi pantolon daha aldim gene 38 beden ve bu sefer likrali degil baya düz kumas pantolon 38i olmaz bunun dedim ama tam oldu cok mutluyum :))
Olur canım ödemdir ..bol su iç ..arada bir 1 form çayı içebilirsin ..yada maydanoz suyu da iyi gelir ..Menün de gayet hafif olmuş .İyi akşamlar kızlar
Bugün modum biraz düşük
Daha regl olmadım ve vücudum ödem topladı
Hiç kaçamak yapmamama rağmen hatta bu sabah tartıda moral bozucu bir rakam gördüm
Umarım çabuk geçer
Menü:
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates
Lor peyniri
Ara:
Süt, 1/2 elma
Öğle:
2 tavuk köfte
1 kase salata
Ara:
Süt, 1/2 elma
Akşam:
1/2 kase mercimek çorbası
Ayran
Salata
Su: 3l
Spor: yok
Bence hic alma canim hepsinin icinde seker var. Sade yulaf icine kuru meyve findik ceviz kendin yap daha iyi .Maşallah canim sendede kosusturmaca cok.
Aksam kahvaltilik gevrek yemissin tok tutuyormu sutlemi sademi yiyorsun. Bende bugun markette alsammi almasammi karasiz kaldim zararli diye dusunuyorum paketlenmis gidalari
bozma moralini canim adet olacağın için ödem olmuştur senin de dediğin gibi bu arada artı kactasin ki merak ettim şimdiİyi akşamlar kızlar
Bugün modum biraz düşük
Daha regl olmadım ve vücudum ödem topladı
Hiç kaçamak yapmamama rağmen hatta bu sabah tartıda moral bozucu bir rakam gördüm
Umarım çabuk geçer
Menü:
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates
Lor peyniri
Ara:
Süt, 1/2 elma
Öğle:
2 tavuk köfte
1 kase salata
Ara:
Süt, 1/2 elma
Akşam:
1/2 kase mercimek çorbası
Ayran
Salata
Su: 3l
Spor: yok
Cok olmamis canim afiyet olsun.Bugünkü yediklerim
Kalkinca 2 kuru kayısı
Sabah 1 kk peynir 1 dilim ekmek
Ara 1 Nescafe
Ara 1 ceviz 5 er tane dut kurusu yaban mersini 4 tane yer fıstığı 3 cig badem
Aksam 2 büyük dilim pastırma 2 yumurtadan sucuklu yumurta 1 kk peynir 1 bardak süt 1.5 dilim ekmek 1 yk aci sos 1 yk kozlenmis patlıcan
Su 2 lt
Bugün cok isim vardı aksama kadar bisi yiyemedim aksam da böyle cok oldu
Superr haberEve donerken bi pantolon daha aldim gene 38 beden ve bu sefer likrali degil baya düz kumas pantolon 38i olmaz bunun dedim ama tam oldu cok mutluyum :))
Afiyet olsun canim. Sporun superBu da benim memnun.
Kahvaltı
2 dl. Ekmek
1 hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates salatalık.
Ara
1 incir 2 ceviz
Öğle
Et sote
1 dl.ekmek
Salata
Ara
1/2 etiform 1 bard.ayran
Akşam
3 dl.ekmek
Yoğurtlu koz patlican
Çoban salata
Cacık
Ara (birazdan yiyecegim)
1 küçük armut 1 bard.sut
Su 3_3.5 lt.kadar
1 saat yürüyüş
Bence de dengelenmis. Spor da cok iyiMenü:
Sabah:
2 ceviz
2 kuru kayisi
Öğlen:
1 pizza dilimi kadar patlicanli dolama börek (çünkü ananem sırf benim için elleriyle açmış ama dengeledim )
1 kk tulum peyniri
Aksam:
1 kase tarhana corbasi
5 yk yogurt
Su: 2 lt daha icerim yatana kadar 3u gecer
Spor: 4 km dışarda 4 km kosu bandinda yürüyüş
Toplam 750 kalori bence dengeledim hanimlar sizce ?
Vaaay sanslisin demekki :)evim okula yürüyerek 5 dakika o yüzden eve geliyorum öğlen yemeğine evde ne varsa artik diyete uyduruyorum bir şekilde
Evvet bu hafta 1 kilo gitti bile yarin da hafif bir menü hedefliyorum bakalim ne kadar olacak eksiVayy teyyy teyyy teyyybu hafta listeye tam gaz giriyorum diyorsun ..hedef kilon kaçtı ?
Ben zaten listedeyim dimi :)Dikkat DikkatŞöyle dikkat çekici bir mesaj olsun dedim
Bu arada kızlar son defa hatırlatayım
Yarın kutsal perşembetartıdan bir gün önce yani
En sağlıklı en hafifinden besleniniz lütfen
Özellikle bu haftanın liste sırası gelen adaylar
5 55olmakistiyorum veormangozlu pür dikkat pleaseee ve de listedeki ve aday listedeki ve free listedeki herkes
Buyrun gelin canım sevinirim. Zayıflamasına da gelebilirsiniz. Benim evim de hiç ciss yokSüper bir günde grupça kahvaltıya gelelim sana inşallahtabi zayıflayınca
Bu akşam hazırladım yarın için bir su bakalım. Maydanoz, limon, yeşil elma ve tarçın attım içine :)Olur canım ödemdir ..bol su iç ..arada bir 1 form çayı içebilirsin ..yada maydanoz suyu da iyi gelir ..Menün de gayet hafif olmuş ..
Geçen hafta ki kilomdan +100bozma moralini canim adet olacağın için ödem olmuştur senin de dediğin gibi bu arada artı kactasin ki merak ettim şimdi
Bu sabah kahvaltı masasının favori yemeği peynirli koz biberdi arkadaşlar. Çok güzel ve çok sağlıklı. Çalışan arkadaşlarım akşamdan hazirlayabilirler. Sabah pratik kahvaltı.Buyrun gelin canım sevinirim. Zayıflamasına da gelebilirsiniz. Benim evim de hiç ciss yokBu gün misafirlerime çaktırmadan diyet yaptırdım. Susledim pusledim diyet urunleri cikardim onlerine
Odemdir canim. O kadar dikkat ediyorken almis olamazsin. Uzulme stres yapma.Geçen hafta ki kilomdan +100
Ama bu hafta iyi gitmiştim bugüne kadar
Umarım çabuk geçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?