sor canım sor, hepimiz soruyor böyle çok kilo vermiş birilerini yakaladığımızda

bu konuda meraklı olmanın hiçbir sakıncası yok

ben geçen temmuz 2012 de başladım diyete mayıs 2013 te bıraktım. 59 kilodan 48 kg a dukan'la düştüm. onun öncesinde kendi çabamla kilo vermiştim. aslına bakarsan yavaş verdim ben. ama dukan'ı yaparken hiç kaçamak yapmadım denebilir. çok azimliydim. malesef mayıs geldi ve izmir e kısa bi tatile gittim. bu sırada diyeti bıraktım. aslında dukan'ın güçlendirme evresini yapmalıydım ama yapmadım. ve kaptiş doğru demiş. çok abarttım. ne bulursam yiyorum, üstelik gecenin körü de olsa

ee hal böyle olunca 4 kg aldım 2 ayda :26: ama şimdi tekrar normal bir diyete başlayacağım. çünkü dukan hakkı sadece ömür boyu 2 defa var. daha bunun ilerde evliliği, doğumu var. son hakkımı ona saklamayı düşünüyorum. kendi çabamla 45 olmak istiyorum şuan. dikkatli beslenerek, suyu bol tüketip, akşam 7 den sonra yemeyerek neler yapabileceğim görelim bakalım

tabi spor da şart ama akşam 7 de bitiyor iş, işten çıkıp eve de gelmiyorum. biraz geziyorum dışarı da. sporu bir süre yapamayabilirim sanırım. ama spor olmadan da olmuyor. benim ev sporlarım meşhurdur bu arada, jullian michaels 30 day shred öneririm, ama dambell ların 0,5 kg olsun. benimkiler 1,5 kg dı kolum kas oldu, kızlar biliyor

bu kez 0,5 lik dambell alacağım kendime onlarla yapacağım. geçen sefer 20 gün yapmıştım ayağım rahatsızlandı, doktor yasakladı, 30 a tamamlayamamıştım. ama bu kez tamamlayacağım umarım.
ben buralarda olucam ara sıra geleceğim, havam değişiyor, özlemişim burayı. bana sorularınız olursa diyeceğiniz bir şey olursa özelden yazın kızlar çünkü burdan takip edemeyebilirim ben

mezun olduğum için tekrar sizinle yarışamıyorum şuan. sanırım 6 ay geçmesi gerekiyordu mezuniyetten sonra :26: ama sürem dolunca hala kilolarımdan kurtulamamış olursam yine aranızda olmak istiyorum.

inanın burdaki motivasyonu hiçbir şey sağlayamıyor, bunu mezun olunca çok daha iyi anladım.
kendinize çok iyi bakın, bol kilo vermeli haftalarınız olsun
teşekkür ederim kaptancım
abartma konusunda doğru demişsin, aynen öyle. :26: abarttım da abarttım. dukan'da aylarca ağzıma hiç sürmediğim tatlı sonunda çok fena patlak verdi ve gecem gündüzüm tatlı oldu. bir dönem hatta kahvaltımı dahi çikolata kekle yapıyordum, gün içinde sulu yemek dahi yemiyordum :18: şimdi daha iyi durumdayım. toparlamaya başladım kendimi. iş yerinde yemek vermiyorlar, o sıkıntı oluyor. akşamdan evde diyet yemeklerimi hazırlayıp götürmeye başlayacağım