- 11 Mart 2013
- 1.917
- 518
- 128
benim son zamanlarımda gelmiştin hatırlıyorum :)
Canım maşallah sana çok özenmiştim ilk okudugumda hayalim hep genc anne olmaktı..okulunuda bırakmamışsın tebrik ve takdir benden kocaman :) iki arkadasım var marmara son sınıf biri intibakla gecmişti.. Bende sakarya İlitam okudum alttan derslerim var çocuk falan olmadan mezun olmak istiyorum..28 yaşındayım ailem istanbulda ben aksaraydayım 3 yılım bitti mecburi görevim bu sene bitiyo hayırlısıyla dönmek istiyorum..kilo çocuk kariyer hepsini istiyorum :)))
Cerencim Boyum çok kısa degil çok şükür bide pilates yapınca çok belli ediyo sıkıyımdır zaten normalde 70 olsam bile çok farkeder eminim.ama topuklu pek sevmiyorum ben nedense :)
fuestea tarzı içecekler diyet menüsüne pek uymuyo canım ani şeker yüklemesi yaptıkları için farkında olmadan kısa zamanda acıkmamızı saglıyo bu bir, bide enerji olarak tüketemediğimiz kısmı yag olarak depolanıyo bilgine:)
başınsagolsun canım.. Ne zor bi süreç Allah sabır selamet versin.. Ben yeni evliyim gurbetteyim bi ölüm korkusu sardı düşününce deli oluyorum.7 kızkardeşiz 5 ablam bi kız kardeşim var onların yokluguna özlemlerine dayanamıyorum iki aydır hergün aglıyorum...
mısır patates havuç bezelye glisemik indeksi yüksek yiyecekler diyet sırasında tüketmekten kaçmamız lazım yiyosak bile az miktarda ve en gec öğlen olmalı aynı sekilde meyvelerde..yani karatay teyzem öyle diyo :)
Menü geliyorrr :)
O8:30
İki dilim tb kızarmış
Üstüne bal tereyag recel
Bi iki çatal beyaz peynir en yaglısından :)
Bi kaç küp helva
Şekersiz çay
Melisalı bitki çayı
15:00
Bi pasta tabagi melemen
1 dilim tb ekmegi
Bir tabak kabak çiçegi dolması
Şekersiz çay
Karamelli gofret
19:30
Bir servis kaşıgı sebzeli kuzu güveç
Bir servis kaşıgı bademli pilav
Vee altın vuruş
Bir dilim tiramisu
Su ve spor 0 kere 0..
Hiç yazılacak bi menü degil farkındayım ama yazıp düzeltmem lazım kendimi![]()
Cnım benim inaallah sen de biran önce mezun olursun, benim 1 yılım kaldı Allahın izniyle, bi bitirmek istiyorum artık, cocuklarla yorucu oluyor..
Menun tam bi felaket, benimkilere benziyor, ama ben 3 gundur cok iyi gidiyorum , bugun tartı beni mutlu etti, hemen karsılığını alıyor olmak cok guzel,
Artık geri donemem devam etmek zorundayım, zira neredydr basladıgım kiloma dönücem, 70 i gormustum haftasonu, zaten 75 le baslamıstım, Aman allahım cok kötü!
Bir an önce 65 e dusmeliyim...