- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Kız sen nerdeydın cımcıme ne tatlı tatlı yazıyon öyleAman bulaşsın yabana bunlarla gelin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen nerdeydın cımcıme ne tatlı tatlı yazıyon öyleAman bulaşsın yabana bunlarla gelin
![]()
Yok annem hosgeldınİşte geldim burdayım kardeşler takımı.
Ama kurallar ne ki biri özet geçse yoksa hepsini okumam mı gerek
Kız sen nerdeydın cımcıme ne tatlı tatlı yazıyon öyle
Hemen kuralları yazmışşşşDüzenli paylaşım yapıp uyum sağlarsan deneme süresini geçersen listeye dahil oluyorsun 3.cuma ..
Sende hoşgeldin aramıza
Kız bızı kandırmak çok kolay kılo verdıkce tartı senıHos bulduk şekerim uyumlu olmaya gönlünüzü fethetmeye çalışırım çok hemde
Yapım çok istikrarsız olsada sizin desteğinizle olur inşallah olmazlar olur
Melıkem nasılsıniçtim çok içtim hemde,susuz yasayamam:)
BalımmmmmHoş geldin canım ben 104 ile başladım 90 lardayım ben yapıyorsam herkes yapar üstelik yaşın çok genç meton canavar gibidir senin şimdi azmin daim olsun hadi biz kilo olarak yakınız birlikte mezun oluruz artık
Sen benım yanımda tüysiklet yarısıyon yaArkadaşlar ben denizliden
Boy 167
Güncel kilo 65.5 (70 kilodan düştüm daha yeni )
İki çocuk var
Ev hanımıyım
Kardeşim yok tek çocuğum.
Orta hareketlilik var
Paket gıdaları çok az tüketmeye çalışıyorum zararlarını öğrendikten sonra.genellikle besleyici gıdalardan kilo alırım bal pekmez doğal yag
Vucudum çok antremansiz sallanıyor yağlı onun için kilo verip aynı zamanda toparlayici egzersiz yapicagim inşallah.
Başarılar hem bana hem siz değerli kardeslere
BalımmmmmBelli bir düzen tutturursan devam ediyorsun bozsan da önemli olan tekrar devam etmek bu çok önemli yani bu öğün gitti battı balık dememek işin sırrı galiba bir de takımdaki gayreti görünce sen de kapılıyorsun o rüzgara aile gibi oluyoruz
BalımmmmmHoş geldiniz gelmek istediğim kilodasınız ah ah asırlar var ki o kiloyu tartıda görmedim maziyi yad ediyorum şu an sayenizde @Ilksevdam
BalımmmmmHoş geldiniz gelmek istediğim kilodasınız ah ah asırlar var ki o kiloyu tartıda görmedim maziyi yad ediyorum şu an sayenizde @Ilksevdam
BendeeeeeCıvıl cıvıl ne güzel bir enerjiyle geldiniz bugün gelen arkadaşlar çabuk kaynaşacak valla çok sevindim
Aç aç korkma ben varım bebegımmmkorkuyorum kapayim gozlerimi :)
oyyy çok fena gelinin niye bayılmak üzere olduğu belli oldu :))))gercekten soguk canim. alisiyor insan zamanla gerci. en kotu kis ilk geldigimdeydi -30 u gordum olcem sandim.
Afiyet olsun menun güzel canim. İyi geceler.bugunku menumberilceee
Pembe_patikli
sabah: sebzeli omlet, domates, salatalik, 1 fincan sutlu kahve
oglen: 2 ceviz, 5 kuru kayisi, 1 kase yogurt
aksam: etli sebzeli yemek 1 porsiyon
su: 2 lt @tezbitsin
kizim mizmizlaniyor uykusu geldi. iyi geceler kizlar
iyi geceler aynı guzel enerjiyle bekliyoruz sabah.Kızlar ben uyuyayım artık kafam düşüyoröptüm hepinizi
![]()
Bu güzel dünkü kh lar gıtmıstırbugunku menumberilceee
Pembe_patikli
sabah: sebzeli omlet, domates, salatalik, 1 fincan sutlu kahve
oglen: 2 ceviz, 5 kuru kayisi, 1 kase yogurt
aksam: etli sebzeli yemek 1 porsiyon
su: 2 lt @tezbitsin
kizim mizmizlaniyor uykusu geldi. iyi geceler kizlar
ımmmm beğendim afiyet olsun tatlım.3.GÜN MENÜM
Kahvaltı___
3 zeytin
Menemen