- 7 Ağustos 2017
- 3.077
- 8.488
- 73
- 54
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel menü çok beğendim.bende menümü yazayım
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
peynir 5 zeytin yeşillik
ara
1 muz
öğle
4 yemek kaşığı kıyma yemeği
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
yarım portakal
akşam
yarım kase mercimek çorba
3 kaşık ıspanak yemeği
sarımsak yoğurtlu kereviz salatası 5 kaşık
ara
1 incir
1 elma
2.5 litre su 3 mil leslie üstüne temizlik yaptım heryerim ağrıdı
yoğurtlu salatada yağ yada mayanoz yokdu
Eki Görüntüle 2079894
İsmi olmayan bildirsin ekleyeyim her perşembe günü boş olduğu için en çok spor yapanı seçeceğiz :) takvime dilediğiniz gibi uyabilirsiniz. Ve toplamda grup olarak kaç dk yaptık istatistik tutup, kendi rekorumuzu kırmaca yaparız :)
İyi aksamlar kızlar bugün yoğun ve düzensiz bir gün yaşadım menümü paylasayım
Sabah limonlu su
Kahvalti saat 9 da
1 yumurta 3 zeytin bir dilim kepek ekmegi slatalık dere otu
Öğleokula gidince corba göturdüm ama yerli malı haftası vardı ve corba yerine kisır 1 dilim de pırasalı borek yedim en masumlarını seçmeye calistim
Akşam yemek yemeyecektim ki misafir geldicorba yarım karnıyarık salata ve bi kaşık pilav yedim
Cay yaptım simdi bebisi uyutuyorum pasta getirmisler cayla yeriz diye her lokmada vicdan yapiyorum
Afiyet olsun güzel menübende menümü yazayım
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
peynir 5 zeytin yeşillik
ara
1 muz
öğle
4 yemek kaşığı kıyma yemeği
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
yarım portakal
akşam
yarım kase mercimek çorba
3 kaşık ıspanak yemeği
sarımsak yoğurtlu kereviz salatası 5 kaşık
ara
1 incir
1 elma
2.5 litre su 3 mil leslie üstüne temizlik yaptım heryerim ağrıdı
yoğurtlu salatada yağ yada mayanoz yokdu
Ben sporu çok bölgesel yapmıyorum.Ben kilo alınca parmağıma kadar kilo alan biriyim o yüzden kilo verince bütün fazlalıklarım gider yürüyüş bana iyi geliyor birazda bel çalışıyorumKaptancığım her güne bir bölge belirleyelim diye düşünmüştüm,
Pazartesi bacak
Salı karın
Çarşamba kollar
Perşembe dinlenme günü, ertesi gün tartı var diye ağır çekmemek adına
Cuma dans, step vs
Cumartesi de yürüyebilenler yürüsün, yürüyemeyenler leslie yapsın evde.
Maksimum 50 dakika spor yapabilirim çünkü öğlen arası yapıyorum sonrasında mesai yoğunluk eve gidince daha bir yoğunluk oluyorBence saat olarak koyalım.mesela 1 saat spor... İstenen istediği bölgeye yada yürüyüşe ağırlık versin.
Geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı yokturKızlar kusura bakmayın hastanedeydim şimdi geldik dün geceyi hastanede geçirdik 3 te gittik sabah 8 buçuk gibi çıktık çok ayıp oldu biliyorum ama çocuklu olunca böyle oluyor.
Sana gelecekse çok sorun olmaz çaktırmadan yer gibi yapar yemezsınçok sağol canım şu gezme misafir işleri olmasa nele olcakda yarında arkadaş bana gelecek bakalım hasarsız atlatırım umarım
çok geçmiş olsun canım
Bir Isırıktan bir şey olmaz tabi o ısırığın miktarı da önemliKizlaaaaaaaar tatlı krizi geldive kahvenin yanında 1 ısırık çikolata aldımmmm
Öldürün beni yaaa
15 dk kondisyon surcem ama kızlar eritcem inşallah
Ben tatlı hastasiyim ki 10 günü geçti agzima sürmemiştim ama
1 isiriktan fazlası olmadi tuttum kendimi![]()
Kardeşim güle güle gitsin güle güle gelsin inşallah sağlıcakla sanada afiyet olsun menün güzelHayırlı geceler canlar kardesimi saat 1 civarı askere uğurladık o yüzden giremedim ve konusulanlari da okuyamadım menümü yazıp yatacagim
Sabah
Limonlu su
Kahvaltı
Yulaflı chia tohumlu omlet
3 siyah zeytin
1 kiraz domates
Çeyrek kibrit kutusu beyaz peynir
Yeşil çay
Ara
1 elma
Öğlen
Zencefilli zerdacallı yoğurt
Akşam
3 yemek kaşığı kuru fasulye
3 yemek kaşığı bamya
Su en fazla 1 litre
Spor yok
Allah acı göstermeden kavuşmanızı nasıp etsın canımHayırlı geceler canlar kardesimi saat 1 civarı askere uğurladık o yüzden giremedim ve konusulanlari da okuyamadım menümü yazıp yatacagim
Sabah
Limonlu su
Kahvaltı
Yulaflı chia tohumlu omlet
3 siyah zeytin
1 kiraz domates
Çeyrek kibrit kutusu beyaz peynir
Yeşil çay
Ara
1 elma
Öğlen
Zencefilli zerdacallı yoğurt
Akşam
3 yemek kaşığı kuru fasulye
3 yemek kaşığı bamya
Su en fazla 1 litre
Spor yok
Aman amannnn çok tehlıkelı bu buluşmalarBugün Ben de arkadaşlarla kahvaltıya gideceğim dikkat etmeye çalışacağım inşallah
Sahalarda bende beklıyom canımGunaydin arkadaslar. Uzun suredir giremiyorum umarim iyisinizdir her sey yolundadir. Hepinizi cok ozledim. Burda aranizda olmak bir ayricalik ama ben bir sure daha sahalara donemiyecegim.![]()
Bu ıyı bır fıkır gerçektenGüzel menü çok beğendim.
Ben yokum.
Bir onerim var. Listeyi telefondan çok iyi göremedim ama fazla ayrıntılı böyle kimseye uymaz. Listeyi ikiye ayıralım kardiyo ve direnç diye
berilceee
Kardiyolar
Yürüyüş
Bisiklet
Lesli
Dans
İp atlama
Zumba
Direnç
Pilates
Yoga
Squat
Mekik
Fitness
Jillian Micheal
Vs..
Yarim saat kardiyo yarım saat direnç yapma zorunluğu getirelim Kişiler kendilerine uygun çeşitlerini yapsın.
Çok teşekkür ederim abla insallahAllah acı göstermeden kavuşmanızı nasıp etsın canım
Insallah canim bir sure hergun 8de kaldirip ugrasicam bakalim unarim duzelirAllah kolaylık versin canım yaa işin çok zor bende sahura kalkmıştım uyumadan bakayım dedim. Biraz zaman alır ama düzeni oturtursun inşallah.
Gecmis olsun canimSelam kizlar carsamba aksam banyo yaptikta somra saclarim islak yattim esimde balkon camini acik birakmis olan direk benim sirtima vurunca 2 gun rapor alacak kadar tutuldum resmen gunluk 3 doz kalcadan enjeksiyon ile acildim. Kilo olarak sabitim 68.5 hala spora baslicam bu hafta bole yavas yavas vericem.ben bu kiloyi hizli vermek isteyince olmuyo galiba
Küçükcuk yedim canim 15 dk kondisyon bisikleti sürdüm sonrasında:)Günü bence iyi atlatmışsın canım ama inşallah pasta çok büyük bir dilim değildir
Afiyet olsun güzel menü
Ben sporu çok bölgesel yapmıyorum.Ben kilo alınca parmağıma kadar kilo alan biriyim o yüzden kilo verince bütün fazlalıklarım gider yürüyüş bana iyi geliyor birazda bel çalışıyorum
Maksimum 50 dakika spor yapabilirim çünkü öğlen arası yapıyorum sonrasında mesai yoğunluk eve gidince daha bir yoğunluk oluyor
Geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı yoktur
Sana gelecekse çok sorun olmaz çaktırmadan yer gibi yapar yemezsın
Bir Isırıktan bir şey olmaz tabi o ısırığın miktarı da önemli
Kardeşim güle güle gitsin güle güle gelsin inşallah sağlıcakla sanada afiyet olsun menün güzel
Kızlar ben hasta oluyorum. Bogazim agriyor.
Doktora gittik kültür aldı, sonuçlar icin bekliyoruz.