Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gördüm çok lezzetli görünüyor, ellerine sağlık..

mantıklı, ben de yapam :)

ellerine sağlık, temiz bir gün olmuş yine..

valla cuma günü o eksi gelecek.. ona göre..

arkadaşlar söylemiş, ben de ekleyeyim, kendimizi kontrol etme amaçlı..

aynen :)

hoş geldin sen de taze anne seni..

beraber hallederiz hiç merak etme..

olmuş olmuşş..

olsaydı sıcak sıcak yerdik ne güzel olurdu.. ben de acıktım yaa..
Bende bekliyorum canım eksiyi ins..umarım beni es geçmez bu cuma

Bende bugün 5 gün diyetine başladım kızlar bakalım kILO verebilecekmiyim.bugün sahurda haşlanmış patates yedim..
İftarda haşlanmış patates ama yanında 2 galeta yedim migrenim çıktı çünkü oruç tutunca..açlığa dayanamıyorum malesef..bugünkü menüm sadece bu bide siyah çay...
Su 2 lt.
Spor 20 dk.yürüme bandı.
200 ip atlama
20 şer adet mekik..bacak hareketleri..

Menüm
Beyaz Çay
Kahvaltı
lor peynirli krep ( 2 yk yulaf ezmesi 1 yumurta 3 yk yogurt) 25 gr lor peyniri
1 haslanmis yumurta
2 kiraz domates
20 gr lor peyniri
Ara
1/2 Yesil elma
5 badem
2 kaju
Ögle
3 yk kiymali bamya
100gr yogurt
1/2 çok tahilli ekmek
Aksam
150 gr haslanmis tavuk
kabak spagetti
1/2 cok tahilli ekmek
1 Yk makarna
100 gr yoğurt
Ara
5 fındık
5 Badem
Gece
yeşil çay
Genel
3.5 litre su
Spor
3 mil leslie (45 dakika)
45 mekik
45 saniye plank

Menüm:

Sabah: bir dilim tahıllı ekmek, yarısına hindi füme diğer yarısına pastırma, bir adet haşlanmış yumurta + limonlu yeşil çay

Spor: incelme programı + 1000 adet twister

Öğle: Haşlanmış tavuk budu, haşlanmış lahana (sarmanınkinden)

Akşam: 10 adet lahana sarması iki kaşık yoğurt

Sıcak süt + yanına afther eight çikolata içi nane dolgulu bitter çikolatalı

Yeşilçay + limonlu

2,5 su
Spor uyumadan önce: tempoyu artırıp enerjiyi toplama (yoga:28dak) philosophergirl philosophergirl canım biraz daha sakin spor yapmak istiyorum hiç halim kalmadı yoga beni çok zorlamıyor bu yüzden yoga ile devam edicem istersen beraber yaparız :)
1000 twister

Yatmadan önce limonlu su
Ben de bugün o sporu yapamadım vaktim kalmadı hem incelme programı vardı bugün benim haftaya kadar sen de iyi olursan onu haftaya bırakalım diyorum ben de bursaya döneceğim zaten canım daha rahat olur. Ama yarın yoga yaparım

Kızlar kendi derdime düştüm sizleri ihmal ettim yeni gelenler olmuş hoşgelmişler :) Bir kaç hasta gördüm çok geçmiş olsun, kendinize iyi bakın kızlar.. bu kış ılık geçiyor mikroplar kol geziyor haliyle herkes hemen hastalanıyor .. aman dikkat edin limonlu suyunuzu yatmadan önce için :KK70:
Ben gün de 1.5 litre içiyorum :KK53:

Günaydın kızlar,
Bugün aksamda doğru sisen karnıma bir formül üretmeye çalışıyorum o yüzden bugünlük glütensiz ve kazeinsiz( süt ürünleri) besleneceğim.
Hadi hayırlısı
Sabah peynir yerine zeytin ve ceviz koydum.
Peynire bayılıyorum ama bir duruma bakacağım beni sisiren ne?
Eliminasyon diyeti deniyor buna. Aslında uzun zaman alıyor en az 1 aylık ama ben deneme yapıyorum.

Günaydın kızlar,
Bugün aksamda doğru sisen karnıma bir formül üretmeye çalışıyorum o yüzden bugünlük glütensiz ve kazeinsiz( süt ürünleri) besleneceğim.
Hadi hayırlısı
Sabah peynir yerine zeytin ve ceviz koydum.
Peynire bayılıyorum ama bir duruma bakacağım beni sisiren ne?
Eliminasyon diyeti deniyor buna. Aslında uzun zaman alıyor en az 1 aylık ama ben deneme yapıyorum.
Kolay gelsin canım. Etkili bir diyet olursa senin deneyimlerinden yararlanarak bizde yaparız :)

Back
X