- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
- 408
Sportif anne seniUzay rekora gidiyor şu saat oldu uyumadı babasıyla deniyorlar şansını sanırım ikiside uyuyacak :) veee yoga yapmak için egzersiz matımı kapıp salona kurulabilirim nihahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sportif anne seniUzay rekora gidiyor şu saat oldu uyumadı babasıyla deniyorlar şansını sanırım ikiside uyuyacak :) veee yoga yapmak için egzersiz matımı kapıp salona kurulabilirim nihahaha
İyi geceler benim gece kuşum uyumuyor malesef iyi uykularIyi geceler kizlarsabah gorusuruz.
![]()
Bende bekliyorum canım eksiyi ins..umarım beni es geçmez bu cumagördüm çok lezzetli görünüyor, ellerine sağlık..
mantıklı, ben de yapam :)
ellerine sağlık, temiz bir gün olmuş yine..
valla cuma günü o eksi gelecek.. ona göre..
arkadaşlar söylemiş, ben de ekleyeyim, kendimizi kontrol etme amaçlı..
aynen :)
hoş geldin sen de taze anne seni..
beraber hallederiz hiç merak etme..
olmuş olmuşş..
olsaydı sıcak sıcak yerdik ne güzel olurdu.. ben de acıktım yaa..
İyi geceler benim gece kuşum uyumuyor malesef iyi uykular![]()
Karnim gorulduyo daha oturursam mutfakda alirim solugu yoksam :))İyi geceler![]()
Valla canım bir saat spor yaparım dersen ye.. ha kiloda vermezsin ama almamış olursun :)))Karnim gorulduyo daha oturursam mutfakda alirim solugu yoksam :))
Ben de bugün o sporu yapamadım vaktim kalmadı hem incelme programı vardı bugün benim haftaya kadar sen de iyi olursan onu haftaya bırakalım diyorum ben de bursaya döneceğim zaten canım daha rahat olur. Ama yarın yoga yaparımMenüm:
Sabah: bir dilim tahıllı ekmek, yarısına hindi füme diğer yarısına pastırma, bir adet haşlanmış yumurta + limonlu yeşil çay
Spor: incelme programı + 1000 adet twister
Öğle: Haşlanmış tavuk budu, haşlanmış lahana (sarmanınkinden)
Akşam: 10 adet lahana sarması iki kaşık yoğurt
Sıcak süt + yanına afther eight çikolata içi nane dolgulu bitter çikolatalı
Yeşilçay + limonlu
2,5 su
Spor uyumadan önce: tempoyu artırıp enerjiyi toplama (yoga:28dak)philosophergirl canım biraz daha sakin spor yapmak istiyorum hiç halim kalmadı yoga beni çok zorlamıyor bu yüzden yoga ile devam edicem istersen beraber yaparız :)
1000 twister
Yatmadan önce limonlu su
Ben gün de 1.5 litre içiyorumKızlar kendi derdime düştüm sizleri ihmal ettim yeni gelenler olmuş hoşgelmişler :) Bir kaç hasta gördüm çok geçmiş olsun, kendinize iyi bakın kızlar.. bu kış ılık geçiyor mikroplar kol geziyor haliyle herkes hemen hastalanıyor .. aman dikkat edin limonlu suyunuzu yatmadan önce için![]()
Olur tabi. Ekmek değişiminden bir tane ekle kafana göre.Hee tamam anladim tatlim unutmusum Ama ben sadece tavuk salata yada kofte salata ile doymuyorum yanina corba yada 1 dilim ekmek ilave ederim o zaman
Akşam yemekten 1-2 saat sonra bitki cayı bir porsiyon kuruyemiş yiyebilirsin acıkıyorsan.Karnim gorulduyo daha oturursam mutfakda alirim solugu yoksam :))
Kolay gelsin canım. Etkili bir diyet olursa senin deneyimlerinden yararlanarak bizde yaparız :)Günaydın kızlar,
Bugün aksamda doğru sisen karnıma bir formül üretmeye çalışıyorum o yüzden bugünlük glütensiz ve kazeinsiz( süt ürünleri) besleneceğim.
Hadi hayırlısı
Sabah peynir yerine zeytin ve ceviz koydum.
Peynire bayılıyorum ama bir duruma bakacağım beni sisiren ne?
Eliminasyon diyeti deniyor buna. Aslında uzun zaman alıyor en az 1 aylık ama ben deneme yapıyorum.
aslında zayıflama diyeti değil, beslenme modeli, sorunu bulma..Kolay gelsin canım. Etkili bir diyet olursa senin deneyimlerinden yararlanarak bizde yaparız :)
1/4 simit =1 dilim ekmek. canın çektiğinde bunu göz önüne alıp yiyebilirsin.Günaydın kizceler.kizi kreşe bıraktıktan sonra simitciden gelen kokular beni kendine çekti ama aldim mi tabiki hayır şimdi kahvaltı mı yapıp spora baslayacagim
Günaydın kizceler.kizi kreşe bıraktıktan sonra simitciden gelen kokular beni kendine çekti ama aldim mi tabiki hayır şimdi kahvaltı mı yapıp spora baslayacagim