Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm sabah 11:00
Beş siyah zeytin
2 dilim köy ekmeği
1 tk kuşburnu marmelatı
1 yumurta tavada
2 dilim eski kaşar
Domates salatalık biber

13:00 Az şekerli türk kahvesi

Ara 16:00
İki dilim yağsız pastırma iki dilim eski kaşar

Akşam 17 :00

Bir bardak ayran
5 yk mantar
1.5 dilim köy ekmeği

1.5 lt su
10 bitkili çay

Bugün Misafirim vardı spor yok suyu da fazla içemedim maalesef

Kizlar bugun için yemek faslini bitirdim.

Sabah: 1 dilim ezine peyniri, yarim domates, 2 kucuk salatalık, 3 ceviz, 1 kucuk sut, 5 yesil zeytin

Oglen: yarim adana kebap, 2 yemek kasigi bulgur pilavı, 1 adet kozlenmis biber ve ayran

16:00 bir bardak filtre kahve

Aksam: yarim kepce domates çorbası, 3 köfte

1.9 lt su içtim. Bugun suyu az icmisim. Spor yaparken dengelerim bacilar :)

Harika spor yapmışsın canım

Krep krep bapsın adam sürekli :hamarat:

Neden ekmek yemiyordun ki canım
Ben çavdarlı ekmeği çok sevdim sabahları genelde 2 dilim yiyorum

biz eve ekmek almıyoruz canım ya yemiyoruz bitmiyorda bizim evde ekmek ya çöp oluyor yada hemen bitiyor arası yok. krep yapınca daha kontrollü oluyor ne kadar yaparsan o kadar yiyorsun ama ekmek öyle olmuyor sabahları yiyorum valla :olamaz: akşam ekmek hiç kullanmam ama sabah yediğimi fazla kaçırabiliyorum. bundan sonra daha dikkatli olcam artık ekmek alcaz yapacak bişe yok.

Bugünkü menüm sabah 11:00
Beş siyah zeytin
2 dilim köy ekmeği
1 tk kuşburnu marmelatı
1 yumurta tavada
2 dilim eski kaşar
Domates salatalık biber

13:00 Az şekerli türk kahvesi

Ara 16:00
İki dilim yağsız pastırma iki dilim eski kaşar

Akşam 17 :00

Bir bardak ayran
5 yk mantar
1.5 dilim köy ekmeği

1.5 lt su
10 bitkili çay

Bugün Misafirim vardı spor yok suyu da fazla içemedim maalesef

afiyet olsun iyi köy ekmeği yemişsin canım çekmedi desem yalan olur :)))

Sabah: 1 dilim ezine peyniri, yarim domates, 2 kucuk salatalık, 3 ceviz, 1 kucuk sut, 5 yesil zeytin

Oglen: yarim adana kebap, 2 yemek kasigi bulgur pilavı, 1 adet kozlenmis biber ve ayran

afiyet olsun cnm hepsini toplu yazsan yemeğini suyunu sporunu arkadaşlar daha iyi yorum yapar.

makarna diyeti diye bişe varmış bi gördüm ben şok :oha: eğer makarnayı usulünce haşlar ve sağlıklı soslarla yersen kilo verdiriyormuş :skandal: tam bana göre :kk77::kk77::kk77: makarna istiyorum makarnaaaaa :KK42::KK42::KK42::KK42:

biz eve ekmek almıyoruz canım ya yemiyoruz bitmiyorda bizim evde ekmek ya çöp oluyor yada hemen bitiyor arası yok. krep yapınca daha kontrollü oluyor ne kadar yaparsan o kadar yiyorsun ama ekmek öyle olmuyor sabahları yiyorum valla :olamaz: akşam ekmek hiç kullanmam ama sabah yediğimi fazla kaçırabiliyorum. bundan sonra daha dikkatli olcam artık ekmek alcaz yapacak bişe yok.

afiyet olsun iyi köy ekmeği yemişsin canım çekmedi desem yalan olur :)))

afiyet olsun cnm hepsini toplu yazsan yemeğini suyunu sporunu arkadaşlar daha iyi yorum yapar.
Tahıllı ekmek diye aldım köy ekmeğiymiş meğer :KK54:

Bimin çavdarlı ekmeği güzel hoşuma gitti
Buzdolabına koyuyorum 10 gün boyunca yiyorum

makarna diyeti diye bişe varmış bi gördüm ben şok :oha: eğer makarnayı usulünce haşlar ve sağlıklı soslarla yersen kilo verdiriyormuş :skandal: tam bana göre :kk77::kk77::kk77: makarna istiyorum makarnaaaaa :KK42::KK42::KK42::KK42:

Ben de severim soslu
Ama sosuda accık yağlı seviyorum

Güzel canım afiyet olsun

lor iyi geldi güzel akşam acıkmadım

afiyet olsun cnm

vaay çok güzel görünüyor hemde tadı geçmedi diyorsun bunu deneyeyim :))
ama ben ekmek yemeye başlicam sanırım çünkü krep yapmaktan bıktım eşim isyanda her sabah 1 saat beni bekliyor kahvaltı için. bugün bu son yeter dedi :110:

bende çılgın bir video buldum interval cardio 25 dk callanetics sonrası bunu mu yapsam dedim
Canım tabiiiki yeni şeyleri denemeye ben kendi adıma bayılıyorummm :))

Bugunku menum

Saat 10.00
1 dilim cavdar ekmegi
1 ad babybel peyniri
1 yumurtadan omlet
1 cay kasigi fistik ezmesi
Domates biber maydonoz

Saat 14.00
2 ad. Wasa
1 dilim beyaz peynir
Yesil cay

Saat 16.00
15 ad findik
Sade turk kahvesi

Saat 19.00
4 ad. Kofte
Bolca yesil salata

Su 2 litre
Spor...1 saat yuruyus

Bengi__ Bengi__

Ben biliyorum ki :) ama evet kızlar ilgi göstermedi..

Ama çabanı biliyorum görüyorum ve izliyorum seni.. bugün cumartesi o meşhur paylaşımı bekliyorum..

Ben varım :)) normalde hep benim grup arkadaşım @obezzto olurdu.. o gittiğinden beri ilk defa bir grupla kendi içimizde yarışıcaz.. hüzünlü ve heyecanlıyım :) sizi ezicem kızlar hahaha

Ben de böyle iyiyim.. listeden ne zaman uzaklaşsam hep kilo aldım

Ahahahah :)

Spor sağlıklı yaşlanmak için hayatımızda olmalı.. yani ağır spor yapma ama aktif bir hayatın olsun.. bu bile yeter

Bay bay :))

Günaydın canım.. ben de öyle yaptım

Süper büyük görünüyor

Aynen ya.. ellerine sağlık
Tatli bi rekabet basladi himmm gorucez bakalim kim kimi ezicek ahahaha :))

2011 de diyetisyene gittigimde kilom takildiginda bana makarna diyeti vermisti ilk basta cok sevinmistim tabi ama verdigi olculerle doymak imkansiz karbon sonucta.
2 gun zor dayanmistim :skandal:

2011 de diyetisyene gittigimde kilom takildiginda bana makarna diyeti vermisti ilk basta cok sevinmistim tabi ama verdigi olculerle doymak imkansiz karbon sonucta.
2 gun zor dayanmistim :skandal:

Az önce baktım makarna diyetine güzel görünüyor sadece öğlen peynirli makarna var :kk77:

Iyi geceler kızlar bugün esimin doğum günüydü aksama kadar hazirlik yaptim o işteyken sonra yaptiklarimdan yedim afiyetle:oops::KK23: yarın çok dikkat edecem bir süru şey arttı ustelik komşulara daģıtmam lazım yoksa pazartesi facia olacak . Simdi uyumadan 3 mil leslie yapacam insallah eritirim yediklerimi

Back
X