Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen canım, ben 7 senedir o girdaptayım. Birkaç ay güzel gidiyor, biraz kilo veriyorum. Sonra bir kırılma noktası hop birden daha fazla kilo alıyorum. Sonraki birkaç ay hep diyete başlayayım diyorum başlayamıyorum. Sonra tekrar tekrar😢 Verdiklerimi korusaydım en azından bu kadar çok kilo almazdım. O yüzden bozma canım, bazen kaçıyor ama devam et hemen, ara vermeden

bu kadınlar kulübünde biri kendi günlüğünde bişey yazmış ona bayıldım. "eğer kilo vermek için uğraşmasaydım bu kadar kilo almazdım" diye.. müthiş tespit bence

Sen 64,9 olsan bile %1 geliyor ama bence 64,5 gelir senden :halay:
Hadi inşallahh geleceğim 😍😍😍
Ayy😍 Maşallah canım, ne kadar fark etmiş. Zaten güzelmişsin çok daha güzelleşmişsin. Toplam kaç kilo verdin canım? Ve ne kadar sürede? Bir de boyun uzun galiba. Sağ olun kızlar motivasyonumu artırıyorsunuz. :KK200:
6 ayda 25kilo verdim diye yazmış ya😀

Aynen canım, ben 7 senedir o girdaptayım. Birkaç ay güzel gidiyor, biraz kilo veriyorum. Sonra bir kırılma noktası hop birden daha fazla kilo alıyorum. Sonraki birkaç ay hep diyete başlayayım diyorum başlayamıyorum. Sonra tekrar tekrar😢 Verdiklerimi korusaydım en azından bu kadar çok kilo almazdım. O yüzden bozma canım, bazen kaçıyor ama devam et hemen, ara vermeden

Aynı benim mantığım :mad:

Duraklarsam ne olur beni bol bol uyarın:stop: O zaman bozuyorum çünkü. Sonra hop en başa dönüyorum, daha fazla kilo alarak. 7 senedir süreç hep böyle ilerliyor. Bir geri iki ileri🤣 Bıktım artık kısır döngüden, hedefime ulaşamamaktan😢
tamam canım sen merak etme takım bu yüzden var birbirimizi motive etmek için ;)

Öncelikle bu düşünceyi kafandan at canım. Kilo vereceğine inan lüften. Çünkü başarabilmen için önce kendine inanman lazım. Biz yapabildiysek sen de yapabilirsin.

Bak bunlar benim öncesi sonrası fotoğraflarım. 6 ayda 25 kiloya yakın verdim. ada81 ada81 uzun zamandır buralarda ve ilk kez bu kadar güzel bir ivme yakaladı. Vee şuan kendine çok inanıyor güveniyor çünkü başarabildiğini gördü.
aynen öyle ilk defa bu kadar güzel kilo verdim verebilidğimi gördükçe motivasyonum çok arttı ;))

Back
X