- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım. Ben de kendime patlıcan yaptım fırın poşetinde evdekilere patates oturtma yaptım.Bulgurlu biber dolmasi ve salata... yatarkende semizotlu yogurt yer yatarım...
Ben bu aralar ne pirsem diye düşünür oldum...
Benim de çok yaİnşallah Ramazan bana iyi gelecek diyet moduna gecmeme kolaylık oldu bayramdan sonrada tutsammi diye düşünmeye başladım malum 3 çocuk her çocukta 1 ay tutmadim kazam cok
3 lahmacun muYiyorum derken tıkanıyor tabı insan oruc ıcın .. Dun 3 lahmacun yedim bol salata 1 kase mercimek çorbası 1 bardak ayran
Cıs tüketmeyi düşünmüyorum ama mantı yiyebilirim belki, dikkat etmeye çalışacağım canımtamam canım , ama fazla cıs tuketme emi sonra toparlması daha kolay olur![]()
Anladım canim takma kafani üzüldüğüne üzülürsun sonra...gecer inşallahKarı koca kavgaları bosver canım![]()
Afiyet olsun olsun iyi muş vücudu çok aç bırakmamak lazimGuya esimi bekleyecektim iftarda yemek yiyecektim dayanamadim cok aciktim yemegimi yedim![]()
Sizede afiyet olsun canim.. bende yarin patlican mi yapsam diye düşünüyorum...yoksa kiymali yumurta mi yapsam düşünuyorumAfiyet olsun canım. Ben de kendime patlıcan yaptım fırın poşetinde evdekilere patates oturtma yaptım.
İkisi de olur. Ben yumurtaya bayılırım ama kıymalı yiyemiyorum.Sizede afiyet olsun canim.. bende yarin patlican mi yapsam diye düşünüyorum...yoksa kiymali yumurta mi yapsam düşünuyorum![]()
Belki ufaktir3 lahmacun mu![]()
O nasıl bişey yufkaya mi sarcanda kizartcanKızlar ıspanaklı iç hazırlasam sigara böreği gibi tavada kızartsam olur mu sizce![]()
Evet iftara çeşit olsun sofrada diye. 2 tane yufka varO nasıl bişey yufkaya mi sarcanda kizartcan
BelkiBelki ufaktir![]()
Iç hazırlarken çiğden yaparsan sanki pişiren suyu akar yağ çok sıçrar biraz haşlayıp suyunu iyi suzersen neden olmasın birazda peynir köy içine ohh missEvet iftara çeşit olsun sofrada diye. 2 tane yufka var
İnce kıyarsan içine peynir de atarsan bence olur bişi olmaz canımKızlar ıspanaklı iç hazırlasam sigara böreği gibi tavada kızartsam olur mu sizce![]()