Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dünkü menüm ;

Kahvaltı 09.30: Bir yunurtayla omlet - domates - az peynir

Ara 11.30: Bir bardak yeşil çay

Öğlen 13.00: Ayak üstü 4 köfte

Ara 17.00: Bir bardak kefir + grissini

Akşam 19.00: Eş tarafım tatar böreği der.Kesilmiş hamur sarimsaklı yoğurtla - 6-7 yk kaşık

Ara 21.30: Acıktığım için bir avuç dut kurusu

Su 2 lt
Hastaneye giderken 30 dk yürüdüm.Dönüşte taksiyle geldik.Ağrım vardı hala var o yüzden yemekle uğraşmadım.Listeme tam uyamadım.Antibiyotiğe başladım bir de.

Yaptığımız diyet ve spor hemen etki göstermez ama. Ben spora başladıktan 1 ay sonra kilo vermeye başladım. Antrenörümde başta uyarmıştı hemen veremezsin sakın motivasyonunu düşürme demişti. Ben kilo alırken de çok zorlandım verirken de öyle sayılır. Hedef kiloya yaklaştıkça kilo verme yavaşlar bu çok normaldir çünkü artık asıl yağlar gitmeye ve kaslar gelmeye başlar😊
bende hemen kilo veremeyenlerdenim aynen dediğin gibi 20-25 gün sonra kilo vermeye başlıyor benim vucud...

Canım niye öyle düşünüyorsun ki anlamadım, sen diyet ve spora asıldığında çok güzel kilolar verdin, haftada 1- 1,5 kilo, bazen fazlasını veriyordun yanlış mı hatırlıyorum?
E bu da çok normal, sağlıklı olanı 1 kilo civarı vermek zaten.. Sen dişe gidip ilaç kullanmak zorunda kaldığın için yeme düzenin bozuldu bence, yine eskisi gibi verirsin düzenine dönersen.
Diyetisyene devam ediyorsun değil mi?
canım , haklısın sanırım benim beklentim fazlaydı çünkü 3,5 saat spor yapıyorum ama giden kilo en fazla 1,5 olunca üstelik çok aç yatıp aç uyanınca biraz motivasyonum düştü.. çünkü okuyorum bakıyorum kimi hiç spor yapmadan 1 kilo veriyor yediklerine dikkat ederek.. eeeee ben kendimi paralıyorum aç yatıyorum deli spor yapıyorum 1,5 gidiyor buna kızıyorum... hiç paralamadan kendimi sırf diyet yapıp 1 kilo gitse inan bırakırım sporu o kadar heba etmem kendimi... ama benim vucud spora o kadar çooook alışmış ki artık spor yapmazsam hayatta kilo veremiyorum hatta artıya bile geçiyorum.....
tekrardan menü düzeni kurmam gerek... hala günlük 2 saat yürüyüş yapıyorum ;) çok sıkılaştım o bir gerçek insanlara kilomu söyleyince hayret ediyorlar... nasıl yani diyorlar ... ama kas ağırlığım fazla oda tartıda fazla gösteriyor... cumaya tartı ne diyecek bilmiyorum gerçi şu sıralar kısmadan yiyorum yalan değil :olamaz: :olamaz:

Memleketten gelince benimde ev işim hiç bitmiyor 😩 Ama o koşturmaca da bi hareket aslında, o da kilo verdirir, öyle düşün..
Geçenlerde + 2 kiloya çıkmıştım, :KK34:o sinirle ertesi gün annemgilin tüm camlarını sildim, bi günde 700 Gr uçmuş:KK6:
Aslında basit gördüğümüz ev süpürmek vs bile baya kalori yaktırıyor..
dönsekte listeye seninle yarışsak ;) motive oluruz belki

Günaydınlar kaçak geldi desem yalan olur.
İnternetin yok bu ara.
1 ağustostan sonra internetim olacak.
Şöyle bir göz atıp çıkıcam.
Çok katı diyet yapamıyorum ama abartmıyorum da.
canım diyetisyene devam ediyormusun ? ben bıraktım :olamaz: :olamaz:

Günaydın 🌞😃
Sabah 7:30
Haşlanmış yumurta
1 dilim salam
1 dilim beyaz peynir
Yarım domates ve salatalık
5 adet siyah zeytin
1 karton bardak çay

Gün içinde
5-6 adet çiğ badem
10 adet siyah kuru üzüm
1 adet ceviz
1 havuç
Yarım muz
1 su bardağı laktozsuz kefir

Akşam 18:15

Şehriyeli tavuk çorbası
Köri soslu mantarlı tavuk sote yarım porsiyon
Çoban salata

Sade maden suyu, 1 saat yürüyüş,45dk leslie ve işin eğlencesi 5 dk mezdeke🤪. 3 litre su tabii ki
gün içindeki yediklerin kısım fazla canım , her ne kadar masum gibi görünsede hepsinden bir günde az az olsada tüketmek kalori oluyor aslında.... mesala kefir badem ikilisi süper olurdu ;) yarım muz 2 ceviz sadece gibi ;)

Küretaj dediler ama kürtaj gibiymiş.Benim rahim temiz oldugundan sadece parça aldılar.Onu bulmakta zorlandılar .Diğer kadınlar işlemi anlattı oradan biliyorum.2 dk bişey sürdü ama zor.Allah herkesin yardımcısı olsun.
Amin canım , çok geçmiş olsun

kızlar ya ben pek giremedim bu hafta bilgisayarım değişti yenisinde de tarayıcı eski sürüm müymüş neymiş bilgi işlemi çağırdık valla ancak geldiler yaptılar

birazdan geçmişe bakıcam

canım , haklısın sanırım benim beklentim fazlaydı çünkü 3,5 saat spor yapıyorum ama giden kilo en fazla 1,5 olunca üstelik çok aç yatıp aç uyanınca biraz motivasyonum düştü.. çünkü okuyorum bakıyorum kimi hiç spor yapmadan 1 kilo veriyor yediklerine dikkat ederek.. eeeee ben kendimi paralıyorum aç yatıyorum deli spor yapıyorum 1,5 gidiyor buna kızıyorum... hiç paralamadan kendimi sırf diyet yapıp 1 kilo gitse inan bırakırım sporu o kadar heba etmem kendimi... ama benim vucud spora o kadar çooook alışmış ki artık spor yapmazsam hayatta kilo veremiyorum hatta artıya bile geçiyorum.....
tekrardan menü düzeni kurmam gerek... hala günlük 2 saat yürüyüş yapıyorum :KK66: çok sıkılaştım o bir gerçek insanlara kilomu söyleyince hayret ediyorlar... nasıl yani diyorlar ... ama kas ağırlığım fazla oda tartıda fazla gösteriyor... cumaya tartı ne diyecek bilmiyorum gerçi şu sıralar kısmadan yiyorum yalan değil :olamaz: :olamaz:

canım sen vücudunu alıştırdığın sporu ona vermek zorundasın bu yüzden oluyor bu.. kilon da çok fazla değil öyle çok fazla fazla vermek olmaz hem de ikinciye bu serüvendesin ilki gibi kolay olmayacak dediğin gibi aynadaki görüntünün seni tatmin etmesi de önemli.. sen bence benim fikrim listeye girene kadar sporu biraz azalt bi alt seviyeye alıştır bünyeni yemeğini azaltma ve listeye girene kadar kilonu sabit tut illa vericem diye direnme.. önce vücuduna ideal ortamı yarat yani anlatabildim mi? listeye girdiğinde de sporunu aynı tut menülerini düzenle bi süre spora yüklenme vereceğini ver kilo verimin durunca da spora yüklenirsin

gün içindeki yediklerin kısım fazla canım , her ne kadar masum gibi görünsede hepsinden bir günde az az olsada tüketmek kalori oluyor aslında.... mesala kefir badem ikilisi süper olurdu :KK66: yarım muz 2 ceviz sadece gibi :KK66:
Bi uygulama indirdim telefonuma ve kalori hesabı yaparak yiyorum canım doğru hesaplıyorsa günlük 1350 kaloriden fazla almıyorum ki normalde bi kadının 2000 kalori alması gerekiyor bildiğim kadarıyla😊 öğle yemeği yemediğim için böyle dengelemeyi düşündüm. Diyetisyen desteği almıyorum ama burada destek alan arkadaşların yediklerine bakarak düzenleme yapmaya çalışıyorum😊

gün içindeki yediklerin kısım fazla canım , her ne kadar masum gibi görünsede hepsinden bir günde az az olsada tüketmek kalori oluyor aslında.... mesala kefir badem ikilisi süper olurdu :KK66: yarım muz 2 ceviz sadece gibi :KK66:
Uygulamanın adı YAZIO Ve kalori miktarını senin kilona ve vermek istediğin kilo miktarına göre ayarlıyor. Ben uygulamada yemeklerimi işaretlerken özellikle kalorisi en yüksek olan hangisiyse onu işaretliyorum ki fazla kalori alıp eksik kalori girişi yapmamış olayım😊 buradan diyetisyen yardımı alan arkadaşlarıda takip edip oan görede düzenleme yapıyorum kendi programımda 😉

Eklentiler

• 41B8928B-462A-42A5-9997-0033DB8505EA.webp
    41B8928B-462A-42A5-9997-0033DB8505EA.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 25
Selam kızlar.
İnternet paketi almayacaktım dayanamadım aldım.
Bu ara diyet modundan çıktım.
En azından menü paylaşıp diyet moduna dönmem lazım.
Kızlar bu hafta tartı var mı

Selam kızlar.

ay ortim iyi yaptın dön artık sahalara sana özelden de yazdım cevap yazmadın burdan kopacaksın diye çok korkuyorum yaa

bu hafta etaplar birleşti tartı yok sanırım yine de kaptan gelince yanıtlasın etiketliyim LAydLiNe LAydLiNe kendisi denize gitmiş de :KK53: :KK53:

Küretaj dediler ama kürtaj gibiymiş.Benim rahim temiz oldugundan sadece parça aldılar.Onu bulmakta zorlandılar .Diğer kadınlar işlemi anlattı oradan biliyorum.2 dk bişey sürdü ama zor.Allah herkesin yardımcısı olsun.
Geçmiş olsun canım, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.
tekrardan menü düzeni kurmam gerek... hala günlük 2 saat yürüyüş yapıyorum :KK66: çok sıkılaştım o bir gerçek insanlara kilomu söyleyince hayret ediyorlar... nasıl yani diyorlar ... ama kas ağırlığım fazla oda tartıda fazla gösteriyor... cumaya tartı ne diyecek bilmiyorum gerçi şu sıralar kısmadan yiyorum yalan değil :olamaz: :olamaz:
Canım sen sporu çok çok abartılı yapıyordun, bazen menünü de öyle.. Böyle olunca vucut o spora ve az kaloriye alışıyo, ve hem metabolizma hızımız düşüyor, hem motivasyonumuz.. en iyi spor hayat boyu devam edebileceğin spordur.. yine en iyi diyette öyle...Kilo verince de bırakmayacağın sporları abartmadan yapmak lazım..Sıkılaşma çok süper👍
dönsekte listeye seninle yarışsak :KK66: motive oluruz belki
Yarışacak kadar çok kilo verebileceğimi sanmıyorum, tatilde aldığım 1-2 kiloyu versem bana yeter..Benim diyette coştuğum zamanlara denk gelseydin ne güzel olurdu.. Gönülle marbling le kaptanımla, pessinusla çok çekişmeli kapıştık zamanında:rolleyes:
canım diyetisyene devam ediyormusun ? ben bıraktım :olamaz: :olamaz:
Aaa niye bıraktın, seviyordun canım😲
Bi uygulama indirdim telefonuma ve kalori hesabı yaparak yiyorum canım doğru hesaplıyorsa günlük 1350 kaloriden fazla almıyorum ki normalde bi kadının 2000 kalori alması gerekiyor bildiğim kadarıyla😊 öğle yemeği yemediğim için böyle dengelemeyi düşündüm. Diyetisyen desteği almıyorum ama burada destek alan arkadaşların yediklerine bakarak düzenleme yapmaya çalışıyorum😊
Boy ve kilona göre alman gereken kalori ihtiyacı değişiyor canım. Benimki ilk zamanlarda 2000 di, sonra 1700 e düştü, bunun 800-1000 kalori altında alıyordum.
Selam kızlar.
Tartı her cuma var canım, bu hafta farklı bi durum olduysa ben duymadım.
ay ortim iyi yaptın dön artık sahalara sana özelden de yazdım cevap yazmadın burdan kopacaksın diye çok korkuyorum yaa

bu hafta etaplar birleşti tartı yok sanırım yine de kaptan gelince yanıtlasın etiketliyim LAydLiNe LAydLiNe kendisi denize gitmiş de :KK53: :KK53:
Ben duymadım hiç öyle bi haber 🤔

Selamlar
Kahvalti 10.30
Bir ev yapimi pogaca az miktarda peynir domates salatalik birkac zeytin bir dilim tam bugday ekmegi
Oglen 14.00
Bir kase misir gevregi
Aksam yemegi 17.00
5 kasik etli taze fasulye 4 kasik bulgur pilavi iki kasik sebze bugulama

yatana kadar iki pogaca bir magnum mini bir avuc kuruyemis

sabah 45 dk karin ve basen antremani yaptim aksam 6da denize gittim iki saat orda yüzdük eve donunce asiri acikmistim kendimi durduramadim altta yazdiklarimi yatana kadar yedim. Bu hafta kilo falan veremiycem heralde :işsiz:

Uygulamanın adı YAZIO Ve kalori miktarını senin kilona ve vermek istediğin kilo miktarına göre ayarlıyor. Ben uygulamada yemeklerimi işaretlerken özellikle kalorisi en yüksek olan hangisiyse onu işaretliyorum ki fazla kalori alıp eksik kalori girişi yapmamış olayım😊 buradan diyetisyen yardımı alan arkadaşlarıda takip edip oan görede düzenleme yapıyorum kendi programımda 😉
Ben bu uygulamayi bir ara kullandim ama
Kalori hep fazla kaliyodu nasilsa daha yiyebilirim diye yemeye baslayinca fazladan biraktim :)

Selamlar
Kahvalti 10.30
Bir ev yapimi pogaca az miktarda peynir domates salatalik birkac zeytin bir dilim tam bugday ekmegi
Oglen 14.00
Bir kase misir gevregi
Aksam yemegi 17.00
5 kasik etli taze fasulye 4 kasik bulgur pilavi iki kasik sebze bugulama

yatana kadar iki pogaca bir magnum mini bir avuc kuruyemis

sabah 45 dk karin ve basen antremani yaptim aksam 6da denize gittim iki saat orda yüzdük eve donunce asiri acikmistim kendimi durduramadim altta yazdiklarimi yatana kadar yedim. Bu hafta kilo falan veremiycem heralde :işsiz:
Menünüzü görünce yazmak istedim her gün mısır gevreği yiyorsunuz öğlen öğünlerinde. İşlenmiş ürün olmasını geçtim bol miktarda şeker içeriyor onun yerine farklı seçenekleri düşünebilirsiniz. Yulaf ya da kuru yemişlerle meyvelerle geçirebileceğiniz öğünler olabilir.

Menünüzü görünce yazmak istedim her gün mısır gevreği yiyorsunuz öğlen öğünlerinde. İşlenmiş ürün olmasını geçtim bol miktarda şeker içeriyor onun yerine farklı seçenekleri düşünebilirsiniz. Yulaf ya da kuru yemişlerle meyvelerle geçirebileceğiniz öğünler olabilir.
Normalde her gun salata yerdim su an yazliktayim cok useniyorum aslinda canim hicbisey yemek istemiyor sirf aksama aclik krizine girmiyim diye yiyorum. Ama evet farkindayim yerine baska bisey koymam lazim ☹️

Back
X