- 27 Aralık 2018
- 1.162
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.862
- 133
Dünkü menüm ;
Kahvaltı 09.30: Bir yunurtayla omlet - domates - az peynir
Ara 11.30: Bir bardak yeşil çay
Öğlen 13.00: Ayak üstü 4 köfte
Ara 17.00: Bir bardak kefir + grissini
Akşam 19.00: Eş tarafım tatar böreği der.Kesilmiş hamur sarimsaklı yoğurtla - 6-7 yk kaşık
Ara 21.30: Acıktığım için bir avuç dut kurusu
Su 2 lt
Hastaneye giderken 30 dk yürüdüm.Dönüşte taksiyle geldik.Ağrım vardı hala var o yüzden yemekle uğraşmadım.Listeme tam uyamadım.Antibiyotiğe başladım bir de.

Kahvaltı 09.30: Bir yunurtayla omlet - domates - az peynir
Ara 11.30: Bir bardak yeşil çay
Öğlen 13.00: Ayak üstü 4 köfte
Ara 17.00: Bir bardak kefir + grissini
Akşam 19.00: Eş tarafım tatar böreği der.Kesilmiş hamur sarimsaklı yoğurtla - 6-7 yk kaşık
Ara 21.30: Acıktığım için bir avuç dut kurusu
Su 2 lt
Hastaneye giderken 30 dk yürüdüm.Dönüşte taksiyle geldik.Ağrım vardı hala var o yüzden yemekle uğraşmadım.Listeme tam uyamadım.Antibiyotiğe başladım bir de.

çok sıkılaştım o bir gerçek insanlara kilomu söyleyince hayret ediyorlar... nasıl yani diyorlar ... ama kas ağırlığım fazla oda tartıda fazla gösteriyor... cumaya tartı ne diyecek bilmiyorum gerçi şu sıralar kısmadan yiyorum yalan değil
 çok sıkılaştım o bir gerçek insanlara kilomu söyleyince hayret ediyorlar... nasıl yani diyorlar ... ama kas ağırlığım fazla oda tartıda fazla gösteriyor... cumaya tartı ne diyecek bilmiyorum gerçi şu sıralar kısmadan yiyorum yalan değil  
   Ama o koşturmaca da bi hareket aslında, o da kilo verdirir, öyle düşün..
 Ama o koşturmaca da bi hareket aslında, o da kilo verdirir, öyle düşün.. o sinirle ertesi gün annemgilin tüm camlarını sildim, bi günde 700 Gr uçmuş
o sinirle ertesi gün annemgilin tüm camlarını sildim, bi günde 700 Gr uçmuş

. 3 litre su tabii ki
. 3 litre su tabii ki