- 19 Ekim 2020
- 55
- 42
- 3
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalorisiz sütlü tatlılar da var irmik süt bal :) yulaf ezmesi sabahları seni öğlene kadar tok tutar akşam da sebze yemeği
Günaydın kızlarDün çok ama çok yoğundum gelemedim. Umarım herkes iyidir
![]()
arkadaslar bikdirim geldi bende bi biraya soruyum dedim.kilo problemim var ama gruba katilamicam 2 yasinda ilgi bekleyen bi bebegim var.sadece bi soru sorup cikicam.
1.68 boyum 78 kiloyum.keske 65 kiloma geri donsem diyorum.yediklerime dikkat edemiyorum.bu hafta 2 kere leslie 3 mil yaptim.botle boyle yediklerime de dikkat etmek istiyorum artik ama sütlu tatlulara dayanamiyorum yapiyorum.cocugum da seviyo bahanesiyle.
gecen bisey ogrendim.karbonhidrat kilo aldirir evet biliyorum.ama protein ne kadar yersek yiyelim kilo aldirmazmis oylemi ???
ve bu proteini gunde ne kadar almaliyiz.her gun evde balik et tavuk da pismiyo bizde.bi de bende safra kesesi tasi vardi hamileyken sonra kayboldu ama doktor bana yine de sen yumurta haslamasi yeme dedi.e sabah tek domates zeytin peynir salatalikla olur mu ??? acikcasi sabahlari ben sutle nesquik coco lar varya onu karistirip yemeyi daha cok seviyorum.ama bu seferde erkenden acikiyorum.valla napcm bilmiyorum.aydinlatirmisiniz beni bilen arķadaslar.
kaptanım gel be artıkseni de anlıyorum sağlıkçısın iş yerinde girmeni beklemem de akşamları gel
(diyene bak
)
Bence de diyene bakNerelerdesin kaçak?
Tabii ki proteinin de ölçülü olması gerekiyor. En saglikli protein yumurta aslında. Haslama yeme dediyse, diger cesitleri serbest mi? Haftada 1 kere yumurta yemeyi deneyin bence rahatsiz etmiyorsa. Haftada bir kere domates ve biberi tavada pisirirsiniz, yumurtasiz menemen gibi. Haftada bir gun domates ve biberin içine beyaz peynir de koyarsiniz eriyince güzel oluyor.arkadaslar bikdirim geldi bende bi biraya soruyum dedim.kilo problemim var ama gruba katilamicam 2 yasinda ilgi bekleyen bi bebegim var.sadece bi soru sorup cikicam.
1.68 boyum 78 kiloyum.keske 65 kiloma geri donsem diyorum.yediklerime dikkat edemiyorum.bu hafta 2 kere leslie 3 mil yaptim.botle boyle yediklerime de dikkat etmek istiyorum artik ama sütlu tatlulara dayanamiyorum yapiyorum.cocugum da seviyo bahanesiyle.
gecen bisey ogrendim.karbonhidrat kilo aldirir evet biliyorum.ama protein ne kadar yersek yiyelim kilo aldirmazmis oylemi ???
ve bu proteini gunde ne kadar almaliyiz.her gun evde balik et tavuk da pismiyo bizde.bi de bende safra kesesi tasi vardi hamileyken sonra kayboldu ama doktor bana yine de sen yumurta haslamasi yeme dedi.e sabah tek domates zeytin peynir salatalikla olur mu ??? acikcasi sabahlari ben sutle nesquik coco lar varya onu karistirip yemeyi daha cok seviyorum.ama bu seferde erkenden acikiyorum.valla napcm bilmiyorum.aydinlatirmisiniz beni bilen arķadaslar.
duyurudan geldim karşılayın beni ^^Kızlar takıma yeni üye gelmesi için bir duyuru yapılacak. Geleni karşılayalım olur mu kim denk gelirse![]()
![]()
hoşbuldummmHoş geldin canım![]()
Gerçekten zor bir gun olmus. Gecmis olsundünkü menüm
kahvaltı 8.30
1 sade poğaça
yarım zeytinli poğaça
200 ml şeftali suyu
ara
şekersi türk kahvesi 3 badem draje
öğle yemeği
1 kase mercimek çorbası
1 tabak nohutlu pilav
2 küçük hasanpaşa köftesi
yoğurt
ara yok
akşam
3-4 dilim ekmek
peynir
domates
4 dilim hindi füme
kağıt helva
spor yok suyu da pek bilmiyorum
bugünkü menüm daha iyi dünkü pert gene![]()
Aliskanliklarinizi değiştirmeniz cok guzel. Sira yeni ve daha saglikli aliskanliklar kazanmakta.Iyi aksamlar.
Kahvaltı
2 tost ekmeğinden kaşarlı tost
Domates
Salatalik
Peynir
Ara öğün
Yarim muz bir avuç böğürtlen
Akşam yemeği
2 küçük lahmacun
2 bardak ayran
Toplam su 3 litre yatana kadar 4 olur.
Eskiye kıyasla aç geziyorum resmen.
Eskiden yemek değil ama abur cubur çok tuketirdim, kahvenin yanimda mutlaka çikolata, köme bir sey olurdu artik kahvelerime su eşlik ediyor.
Dera çalışırken bir seyler okurken mutlaka bir sey atıştırırdım o da yok. Oldum olası cok yemek yemem zaten bana kilo aldıran o abur cuburlardi onlari da biraktim gibi :)