13 ve 14. haftalarda suyu gelip bebeğini kaybeden var mı acaba?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 06EE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arkadaşım çok üzüldüm başın sağolsun... Allah bu acılarımızı unutturacak başka acılar yaşatmasın bizlere ve dilerim en kısa sürede hayırlı evlatlar nasip etsin...
Haklısın kısmetde yoksa olmayınca olmuyor işte ama içimizdeki umut devam ettiği sürece bardağın dolu tarafından bakmaktan başka çaremiz yok maalesef.. Umudunu sakın yitirme.. 35. hafta bizler için çok büyük bir başarı.. Bu haftaya kadar geldiyse eminim bir sonrakinde sağlıkla kucağına alacaksın..
Eğer sakıncası yoksa bağışıklık sistemini baskılamak için kullandığın ilacın ismini paylaşabilir misin? Bizim için de faydalı olabilir belki...Ben lenfosit aşısını duydum ama ne kadar faydalı bilmiyorum acaba senin kullandığın da bu tarz bir ilaç mı?

geçmiş olsun arkadaşlar bende 2.tane kayıp yaşadım 1 tanesi 13 haftada suyum patladı, 2.sinde de 23 hfta su kesem sarktı erken doğum oldu vede yaşamadı, dr servikal yetmezlik dedi araştırmadan,o anki müdahalesiyle. 8 ay sonra hfta sonu dr.gitim genel muayene için doktor şunu söyledi gebelik düşününce folikil asit ve aspirin veririz diye bende kanda pıhtılaşmamı oldugunu bende düşünüyorsunuz.. dedim oda tabiki 2 tane kaybın olmuş dedi.Söylemeyi unuttum bende kansızlık var tiroit sorunum var diyemedim, aklıma takılan kansız olan kişide gebelijte kanda pıhtılaşma olabilir mi??

Canım eğer özelden mesaj atabiliyorsan bana numaranı veya mail adresini verir misin? Seninle konuşmak istediğim şeyler var.

Teşekkür ederim.İnşallah isteyen herkes ve bende evlatlarımıza sağlıcakla kavuşuruz.İLacın ismini hatırlamıyorum maalesef.06EE arkadaşımın dediğine göre aslında düşük dozda kortizondu galiba benim kullandığım.Ama öğrenirsem ilacın adını veya dr tekrar verirse falan yazarım burdan

Lütfen bir doktora git ve hastalık gecmışını anlat. Aynısını ben de yaşadım. 18 haftalık hamileyken suyum. Bebeği kaybettik. Esim de doktorlarınaçıklamalarından ikna olmadı. Detaylı filmler çektirdik. Sonradan anladık ki doğuştan gelen ve rahmi ortadan ikiye bölen kalın bir septum (perde) varmış. Ameliyat oldum. Çok kolay ve acısızdı. Doktor iki ay korunun dedi. Artık korunmuyoruz. Lutfen etraflıca araştırılsın. Her testi yaptır. Bir kere daha gebe kalmadan önce için rahat olsun.

Sizede geçmiş olsun , bende etrafıca araştırmayı düşünüyorum, sizdeki rahimdeki sorun ultrasyondamı fark edildi rahim filmimi çektirdiz,

Sizede geçmiş olsun , bende etrafıca araştırmayı düşünüyorum, sizdeki rahimdeki sorun ultrasyondamı fark edildi rahim filmimi çektirdiz,

Rahimdeki perde ancak 4 boyutlu ultrasonla belirlenebiliyor. Ben de söyle oldu. Normal doğum yaptım, kürtaj olamayacak kadar büyüktü. Normal doğumdan hemen sonra kürtaja alındım çünkü plesentao aydaki doğumda kendiliğinden cıkmıyormus. Doktor buyuk ihtimalle septum var dedi. Sonra ultrasonda görduk ama septumun derinliğinden yani boyutundan emin olamadık. Doktor ayarlandı. Ameliyatoldum. Ameliyatı yapan doktor septumun hem büyük hem de kalın olduğunu tekrar gebe olsam aynı sorunu tekraryasayacağımı söyledi. Ameliyatçok kolaydı. Acısızdı. Ertsi gün marketegidip alışveriş yapıp evde etki kavak dolması pişirdim. O denli acısızdı yani...

herkese merhaba ve geçmiş olsun,3 gündür okuyorum yazılanları, ben de ilk bebeğimi 3 gün önce,15. haftamda, her şey çok normal, ben ve bebeğim çok sağlıklıyken ağrım kanamam hiç bir şeyim yokken,bir anda suyumun gelmesi sonucu kaybettim.bebeğin kalbi atıyor olmasına rağmen bu şekilde devam etmemiz mümkün olmadığı için, sunni sancı ile bebeğimi doğrurarak kaybetmek zorunda kaldım.şu anda görünen hiç bir sebep yok,o gün gittiğimiz 3 doktor da sadece"çok büyük şanssızlık" diyorlar.bebeği genetik muayeneye gönderdiler, çıkacak sonuçları bekliyoruz. hamile kaldığımı öğrendiğim ilk gün idrar yolları enfeksiyonum vardı,doktora durumu söylemiştim,bol bol su içmemi önermiş başka bir tedavi uygulamamıştı,şimdi bu durumu enfeksiyon olma riskine bağlıyorlar.
ben de yeniden hamile kalıp bebeğimiz sağlıkla kucağıma almayı istiyorum sizler gibi, Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

Canımmm rabbim sana sabır versin bu zamanlar çok zor geçiçek ama sabır iman gücü seni güzel günlere Allah ımızın izniyle getiricek.Bende 2 kayıp yaşadım hep erken suyum geliyor, şuan araştırma sürecindeyim.

Ben de 2 hafta sonra doktora gideceğim kontrole ve araştırmaya başlayacağız.bu süreci buradan birlikte paylaşırsak çok sevinirim

Ben de 2 hafta sonra doktora gideceğim kontrole ve araştırmaya başlayacağız.bu süreci buradan birlikte paylaşırsak çok sevinirim

Bana servikal yetmezlik denildi, birde bende haşhimoto hastalığı var yani tiroitlerim fazla çalışmıyor.Genetik kan tahlilim yapıldı sorun yokmuş, Araştırma hastanesinde trombofili paneli kan testi yanı kanda pıhtılaşma testi yaptırmam gerekiyor, ama şuan çalıştığımdan yaptıramıyorum, vajinal ölçümüne baktımı doktorun belkide sende de servikal yetmezlik nedeniyle oluştu ?*

o gün rahim ağzı uzunluğu 4 cm di yani gayet normal görünüyordu,ama yine de gevşek olabileceğini söyledi,bir dahaki sefere kesin dikiş atarız dedi.Ama okuduğum kadarıyla dikişin de dezavantajları var.sana dikiş önerdiler mi

Bana kesin dikiş önerildi, fakat 2. gebeliğimde hiç ölçüm yapılmadı sürekli ultrasyondan bakıldı ordan bakılsaydı farklı sonuclar olabilirdi, ama nasip tabiki herseydeee canımm

slmlar...ben de ilk bebeğimi trizomi 18( kromozom anomalisi) yüzünden 20.haftada, 2.bebeğimi suyumun aniden gelmesi sebebiyle 16.haftada kaybettim..acılar unutulmuyor ama hafifliyor elbet..şimdi yeniden bebek düşünmeye karar verdik doktor kontrolünde tabi ki..benm de suyum geldikten sonra bebeğim yaşamaya devam etti..suni sancı verdikleri halde 3.günün sonunda düşük yapabilidm..doktorlar sadce enfeksiyon üzerinde durdu başka da bişe sölemediler..zaten net bişe sölenmemesi insanı yoruyor..rahim ağzı yetmezliği olsa ilk bebeğim 20.haftaya kadr gelmezdi herlde diyorum..allahım hepimiz hakkında hayrlsını nasip etsin..hayırlı vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın bizim gibileri...

sizede çok geçmiş olsun benim bu ay 1 yıl olucak gebelik kaybım ama hala bebek dusunemıyurm hem korkuyrum hmde dıyrum 3 gebelşkte vucudum iyice toparlansınn diye

sizede çok geçmiş olsun benim bu ay 1 yıl olucak gebelik kaybım ama hala bebek dusunemıyurm hem korkuyrum hmde dıyrum 3 gebelşkte vucudum iyice toparlansınn diye

teşekkür ederim..ben de doktorun cesaretiyle yeniden düşünmeye karar verdm..olacağı varsa her zaman olur die düşünüyorum..6 ay oldu benm de..korkma bence..annelik cesaret ister..allah nasip ederse gerisi boş..nasip etmezse de istersen 5 yıl bekle..doktorun uygun görüyorsa düşün derim ben..ömür gidiyor bi yandan..yarına çıkacağımız belli mi..ölmeden evlat kokusu duymak istiyorum..nasıl bi duygudur bilmek istiyorum ben de..rabbim nasip ederse elbette..o yüzden korkmuyorum artık o kadar..akışına bıraktım herşeyi..bizden öte bi plan yapan var çünkü..allahım hepimize hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..üzüntüden değil de bebeklerimizin yüzünü gördüğümüzde sevinçten ağlamayı nasip etsin...

merhaba arkadaşlar.Öncelikle düşük yapmış,bebeğini kaybetmiş bütün arkadaşlara rabbim tekrardan sağlıklı,hayırlı bebekler nasip etsin inşallah.Benim sorum gelen su miktarı ne kadardı acaba? bende de akıntı oluyor su gibi.Hatta biraz önce pantolonuma dahi bulaşmıştı.Endişeleniyorum.acaba amniyon sıvısı mıdır bu?hangi durum da doktora başvurmalıyım? yardımlarınızı esirgemeyin lütfen.Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

amin canım güzel duan için saol rabbım sanada hayırlısıyla bebegıne kavusmayı nasıp etsın. kacıncı haftadasın sen benım 21. haftada gelmıstı suyum ben öle kaybettım bebegımı ama akıntı gıbı olmuyo suyun gelısı yanı benm öle oldu geldıgını hıssettıgımde akıntıdan farklı oldugunu anladım bence sen aklında şüphe kalmasın dıye bı doktoruna görun rabbım saglık versın canım ınsallah bısey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…