13 ve 14. haftalarda suyu gelip bebeğini kaybeden var mı acaba?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 06EE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar buraya yazdığımı bile unutmuşum..çok zaman geçmemiş ama insanın kafası başka şeylerle dolu olunca sanırım böle oluo..şu an hamileyim yeniden..3. kez..inşallah bunu kucağıma alabilirm..topikte konuşulmş bu rahim ağzı yetmezliği falan..bana da tam bi teşhis koyamamışlardı ama doktorum tedbiren dikiş yapmak istedi ve yapıldı..yaklaşık 2 hafta oldu..şu an 16. haftanın içindeyim..korktuğum zamanlar yani..inşallah dikiş çare olr die dua edip bekliyorum..ama size şunu sölemek istiyorum rahim ağzı yetmezliği var diyemem demişti doktorum fakat dikiş attıktan sonra rahim ağzın fazla yumuşaktı, dikişsiz en fazla 20. haftayı görürdn dedi..yani bu rahim ağzı yetmezliği olmayabilir fakat rahim ağzında bi farklılık olduğu kesin sanırım..sizde de böle midr bilemiorum ama sanırım doktora güvenmekten başka çaremz yok..inşallah bu sefer sonunu görürüm de size yazarım..bu sayfalarda bebeğimi yine kaybettm die yazmak istemiorum dikişe rağmen..bana dua edin aklınıza gelirsem lütfen..hepimzn hakknda hayrlısı..

Allah en hayırlısını nasip etsin inşallah hakınızda...

mutlu haberler duymak çok güzel,günlerin su gibi sağlıkla geçer umarım,sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..
darısı hepimizin başına inşallah

benimde rahim ağzı uzunluğum normaldi.bana da doktorum dokusu yumuşak olabilir o yüzden kesin dikiş atarız bir dahakine diyor..

merhabalar..hep kendi kendime sözler vermiştim burda kötü şeyleri paylaştığım gbi bir gün iyi şeyler de paylaşıcam die..o günler geldi çok şükür..ben de bugüne kadar yorum yaptığım her topiğe başımdan geçenleri yazıp umut olmak istedim..o yüzden en başından paylaşıcam yaşadıklarımı..ilk gebe kaldığımda lekelenmeler kanamalarla 10. haftaya kadar geldim.sonra bebeğimde ense kalınlığı tespit edildi..sıvı alındı..trizomi 18 olduğu ve yaşamıycağı anlaşıldı..fakat kürtajı istemedim 20.haftaya kadar bekledim..dedikleri oldu karnımda öldü meleğim..sonrası suni sancıyla düşük..korunma..5 ay sonra yeniden hamile kaldım..ikili testimiz falan yapıldı..herşey güzelken 16. haftada bir sabah aniden suyum geldi..sonrası yine suni sancıyla düşük..yine korunma dönemi..6 ay sonra tekrar hamile kaldığımda ilk işim iyi bir doktor bulmaktı..doktorum ikincide suyum geldiği için rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendi ve 13.haftada rahim ağzına dikiş atıldı sonra devamlı yatak istirahati..devamlı derken cidden devamlı..sadece tuvalet ve banyo için kalkıodum ayağa..imkansız gbi geliyo önce ama sonra alışıyo insan :) bu dönemin zorluğunu anlatmama bile gerek yok..ilaçlar iğneler..yeri geldi hastanede yattım..vs.nihayet 38.haftaya geldiğimde dikişlerim alındı.ve sezaryenle aldım oğlumu kucağıma..yaşadığım tüm acılara tüm üzüntülere değdi sonunda..bugün oğlum bir aylık ve sünnetini bile oldu : allahım yaşamak isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin..size bunları böyle detaylı yazdım çünkü eminim bir yerlerde benm gbi benm asla bebeğim olmıycak die düşünüp kahrolan bi sürü insan var..size sesleniyorum..umudunuzu asla ama asla kaybetmeyin..bugün ya da yarın o bebek size gelecek..önce kendinizi buna gerçekten inandırın..allahımın yanında zor die bişe yok..günü geldiğinde allahım hepinizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun..kimseyi evladıyla sınamasın rabbim..

üzgün olmamak elde değil....ılk gebelığımın 8.haftasında bebegımın kalbı durmustu ve sonrasında kurtaj...onada uzulmustum tabı ama..bu kez cok daha acı oldu ..16haftalıkken suyum geldı ..10gun hastanede yattım ancak en sonunda sunı sancı ıle dogma karar verıldı...12.haftadan sonra kurtaj olmuyormus cunku..yasadıklarım cok acıydı...bu kurban bayramı hastanede gectı ve gecen hafta cumartesı dogurdum ölü bebeğimi...ona ölü demek bile cok acı..kalbı atmayan demek daha hafıf gelıyor...oyle kucuk ve guzeldı kı...ellerı ayakları mınık de olsa guzeldı melegım...sımdı umutlar coktu...oyle uzgunum kı...allah kımseye yasatmasın

Üzerinden sene geçmiş konuyu açalı ben Rabbime şükürler olsunki zorda olsa yavrumu kucagıma aldım hamdolsun benim yaşadığım örnek olur okuyanlara gitmediğim prof kalmamıştı pıhtılaşma var denip duruyorlardı.artık bende şaşırmıştım.yaşadığım yerde kısıtlıydı hastane bile 3 geçmiyordu ama Rabbim ol derse olur velhasıl adet duzensizliği için gittiğim doktorum bende rahimağzı yetmezliği olduğunu söyledi sıkıntılı günler geçirdim plesanta aşağıda olduğu için kanamalar hastaneye yatmalar en son 23 haftalıkken kasılmayla acil Ankaraya ambulansla gonderıldim sonrası hiç kalkmadan 5 hafta hastanede yattım emboli riskinden dolayı 27 haftalıkken erken doğum yaptım 60 gün bebeğimiz kuvozde kaldı şukur şu an iyiyiz çok zor günler geçirdik insaallah güzel günler goruruz sevgiler

Bebeginizi saglikla kucaginiza almaniza cok sevindim.allahim herkese nasip etsin

Benim 4.5 yasinda bir oglum var mart ayinda tekrar hamile kalmistim fakat 9. Haftadan sonra ara ara kanamalarim oluyordu. Doktorum ve prenolog normal oldugunu soylediler. 14. Haftafa ise suyum aniden gelmis ve bebegimin kalbi durmustu. Bebegim buyuk oldugu icin kurtaj yapmak yerine suni sanci ile kendi kendine dusmesini sagladilar ve ardindan kurtaja alip kalan parcalari temizlediler. Cok aci ve asla aklimdan cikmiyor. oglumun saglikli olmasi bana cok buyuk teselli oldu. Eger melegum benimle olsaydi bugun yarin dogacakti.

tekrar hamile kalmaya cok tereddut ettim ve cok korktum. Ama allahim tekrar hamile kalmayi nasip etti simdi 7 haftalik hamileyim. Yaklasik 3 aydir aspirin kullaniyordum. Cuma gunu doktorum kan sulandirici igne ekledi . Aslinda gerek var mi bilemiyorum. Ama kendisine givendigim ici kullanmaya basladim.

Testlerim hepsi duzgun cikti. Ama tiroid hastasi olmam ve hamilelik sekeri geciriyor olmam etkenmiydi diye dusunmeden edemiyorum.

aslinda igne ile ilgili arastirma yaparken bu topige rasladim. Benim icin bir ic dokus oldu

insallah allahim isteyen herkese bir evlat nasip eder.

Arkadaşlar merhaba,

Heyet kararıyla mecbur kalıp bebeğini aldıran var mı ?

Lütfen bana özelden sunni sancı ile doğum yapman konusundaki tecrübelerini paylaşabilirmisin ?

öncelikler herkese geçmiş olsun diliyorum. Ben ilk bebeğimi 16.haftamda aniden su kesem patlayarak kaybettim.İkinci bebeğimde en başından kontrollerim yapıldı Ankara'da Ümit Korucuoğlu'na gidiyordum ve çok seviyordum. Hamile olduğumu ilk öğrendiğim andan beri Hibor 3500 Kan sulandırıcı iğne kullandım. 12.haftama gelince riske atmamak için rahim ağzıma Koru Hastanesi'nde dikiş atıldı. Sonrasında yine işimin başındaydım çalıştım. Bir sabah sol kasık ağrımın 3 gün boyunca kesilmemesi üzerine doktoruma gittim ama alttan ultrasonda dahi hiçbir sorun görünmüyordu. Tedbir amaçlı fitil verildi idrar testim yapıldı ve evde yatmaya başladım. 19.haftamda bir sabah wc ye kalktığımda yine kesem patladı ve bebeğimi kaybettim. Şimdi yeniden bebek sahibi olmak istiyorum. Sizden ricam siz hangi yöntemleri denediniz? Önereceğiniz doktor var veya tedavi yöntemi var mı? Şimdi Prof Lütfü Önderoğl'na gidiyorum bana yeniden hamile kalabileceğimi bir sorun olmayacağını söyledi ama korkuyorum. Genetik testim temiz çıktı tek sorun hamilelik sırasında oluşan mikrooorganizmaların dikişlerimden içeri girmesi yani enfeksiyon.

Slmbendede aminoasitmetebolizma bozukluğu varnaptınız

inşaallah öyleyimdir.sadece sabrediyorum hepimizin yüzü gülsün bu sefer inşaallah..evet Ankara'dayım.
hacettepede prof doktor sinan beksaç 'a gidiyorum.sende mi Ankara'dasın?
Mer bendede aynı sorun var bebeginizi aldınızmı kucanıza

Merhabalar sizin o donem yasadiklarinizi bende su an yasadim 16 haftalikken suyum geldi hangi testleri yaptirmaliyim ankarada ya da kayseri de hangi dra gitmeliyim kese patlamasinin nedeni bilinmiyor tekrarlarsa ustune dusecekler sanirim tekrarlamasindan cok korkuyorum 2. Gebeligimde ayni seyleri yasamamak icin.ne yapmaliyim.sizin bebekleriniz oldu mu bu arada

İyi günler ben de 20 haftalık bebeğimi şu kesesi yırtılmasından dolayı kaybettim. Hangi testleri yaptırdınız acaba

Suyun erken gelmesiyle ilgili hangi testleri yaptırmak gerekiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…