arkadaşlar buraya yazdığımı bile unutmuşum..çok zaman geçmemiş ama insanın kafası başka şeylerle dolu olunca sanırım böle oluo..şu an hamileyim yeniden..3. kez..inşallah bunu kucağıma alabilirm..topikte konuşulmş bu rahim ağzı yetmezliği falan..bana da tam bi teşhis koyamamışlardı ama doktorum tedbiren dikiş yapmak istedi ve yapıldı..yaklaşık 2 hafta oldu..şu an 16. haftanın içindeyim..korktuğum zamanlar yani..inşallah dikiş çare olr die dua edip bekliyorum..ama size şunu sölemek istiyorum rahim ağzı yetmezliği var diyemem demişti doktorum fakat dikiş attıktan sonra rahim ağzın fazla yumuşaktı, dikişsiz en fazla 20. haftayı görürdn dedi..yani bu rahim ağzı yetmezliği olmayabilir fakat rahim ağzında bi farklılık olduğu kesin sanırım..sizde de böle midr bilemiorum ama sanırım doktora güvenmekten başka çaremz yok..inşallah bu sefer sonunu görürüm de size yazarım..bu sayfalarda bebeğimi yine kaybettm die yazmak istemiorum dikişe rağmen..bana dua edin aklınıza gelirsem lütfen..hepimzn hakknda hayrlısı..
arkadaşlar buraya yazdığımı bile unutmuşum..çok zaman geçmemiş ama insanın kafası başka şeylerle dolu olunca sanırım böle oluo..şu an hamileyim yeniden..3. kez..inşallah bunu kucağıma alabilirm..topikte konuşulmş bu rahim ağzı yetmezliği falan..bana da tam bi teşhis koyamamışlardı ama doktorum tedbiren dikiş yapmak istedi ve yapıldı..yaklaşık 2 hafta oldu..şu an 16. haftanın içindeyim..korktuğum zamanlar yani..inşallah dikiş çare olr die dua edip bekliyorum..ama size şunu sölemek istiyorum rahim ağzı yetmezliği var diyemem demişti doktorum fakat dikiş attıktan sonra rahim ağzın fazla yumuşaktı, dikişsiz en fazla 20. haftayı görürdn dedi..yani bu rahim ağzı yetmezliği olmayabilir fakat rahim ağzında bi farklılık olduğu kesin sanırım..sizde de böle midr bilemiorum ama sanırım doktora güvenmekten başka çaremz yok..inşallah bu sefer sonunu görürüm de size yazarım..bu sayfalarda bebeğimi yine kaybettm die yazmak istemiorum dikişe rağmen..bana dua edin aklınıza gelirsem lütfen..hepimzn hakknda hayrlısı..
herkese merhaba ve geçmiş olsun,3 gündür okuyorum yazılanları, ben de ilk bebeğimi 3 gün önce,15. haftamda, her şey çok normal, ben ve bebeğim çok sağlıklıyken ağrım kanamam hiç bir şeyim yokken,bir anda suyumun gelmesi sonucu kaybettim.bebeğin kalbi atıyor olmasına rağmen bu şekilde devam etmemiz mümkün olmadığı için, sunni sancı ile bebeğimi doğrurarak kaybetmek zorunda kaldım.şu anda görünen hiç bir sebep yok,o gün gittiğimiz 3 doktor da sadece"çok büyük şanssızlık" diyorlar.bebeği genetik muayeneye gönderdiler, çıkacak sonuçları bekliyoruz. hamile kaldığımı öğrendiğim ilk gün idrar yolları enfeksiyonum vardı,doktora durumu söylemiştim,bol bol su içmemi önermiş başka bir tedavi uygulamamıştı,şimdi bu durumu enfeksiyon olma riskine bağlıyorlar.
ben de yeniden hamile kalıp bebeğimiz sağlıkla kucağıma almayı istiyorum sizler gibi, Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Slmbendede aminoasitmetebolizma bozukluğu varnaptınızarkadaşlar benim 4 düşüğüm var hepside su gelmesi sonucu ilk 2 sinde 14 haftalıkken su geldi birkaç güne düşük oldu ama son 3 ve 4. gebeliğimde genetik testler felan yapıldı üniversite hastanesinde mthfr homozigot ve aminoasit metabolizma bozukluğu,düz kas antikoru çıktı.diğerlerinden farkı son 2 düşüğün bebeklerim diğerlerinden 1 ay fazla yaşadı ama su yine 14 ve 13. haftalarda geldi susuz 1 ay yaşadı bebeklerim böyle bu durumda olan varmı acaba?
Mer bendede aynı sorun var bebeginizi aldınızmı kucanızainşaallah öyleyimdir.sadece sabrediyorum hepimizin yüzü gülsün bu sefer inşaallah..evet Ankara'dayım.
hacettepede prof doktor sinan beksaç 'a gidiyorum.sende mi Ankara'dasın?
merhaba bende sınan hocanın hastasıyım , ızın verdı gebelıge bakalım nasıl olacak. Sızlerde durum nedır ?Mer bendede aynı sorun var bebeginizi aldınızmı kucanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?