öfff ne diyorsunuz ya allahim bu kk da neler okuyacagiz daha allah belasini versin oyle amcanin ne korkunç bisey yaOlabilir bence.Yengenize söyleyin çok dikkat etsin bebeğine. Çok yakın bir zamanda aynı olay arkadaşımın başına geldi.Kaynı 15 yaşındaydı. 3 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz etti.Oda şüpheleniyordu ama konduramıyordu bir türlü.Çocuk sürekli belirtiyormuş zaten amca dudağımdan öptü,pipime dokundu diye.Sorunca da inkar ediyormuş.Yalan söylüyor diyormuş.En son odada oyun oynayacaz diyerek çocuğu odaya kapatmış.Sonra olan olmuş zaten.Arkadaşım şüphelenip kapıya dayanınca kapının kilitli olduğunu ve oğlunun çırpınma seslerinin geldiğini duymuş.Kapıyı açtırınca inkar etmiş baya amcası,ama Doktor muayeneden sonra makatında çatlak olduğunu ve %80 tecavüze uğradığını söylemiş.DNA Raporuylada bunun yapanın amcası olduğu kanıtlandı.
Terbiyesiz adam. Peki o tecavüzü nasıl açıklıyor o zaman. Minicik daha ya. O adama oğlunu bir daha göstermemek lazım. Hatta o aileye de.Kadın dava açtı.Eşi raporlara rağmen kardeşime iftira atıyorsun deyip boşadı.
o yaslarda cocuklarla calısıyorsanız o yasta cınayet ısleyen ,tecavuz vakalarına karısan cocuklardan haberınızın olması ve hatta sızın ozellıkle bu zamanda herkesden daha cok hakim olmanız gerekıyor13-14 yaş çocuklarla çalışıyorum bariz çocuk gibi duruyorlar. Bıyıkları bile terlememiş henüz. 11 yaş çocuk zaten, ergenliğe bile adım atmamış.
Görev yaptığım bir okulda 11 yaşındaki bir çocuk 8 yaşındaki bir çocuğa 2 yıldır arkadan ilişki uyguluyormuş:/ kelimeyi bile bulamadım durumu izah edecek. Olayın içinde başka çocuklar da vardı ama taciz eden çocuğun annesinin tepkisi “nolmuş, hamile mi bırakmış” şeklinde idi. İsim vermek istemiyorum ama cinsel taciz, ensest konusunda isim yapmış, bu sebepten insanların dış görünüşünün bile abzürtleştiği yerler var. Bizzat çalıştım, gördüm.
Herkes en ciddi şekilde önlemini alsın, sapık deyip diline sakız yapmakla yetinmesin.
o yaslarda cocuklarla calısıyorsanız o yasta cınayet ısleyen ,tecavuz vakalarına karısan cocuklardan haberınızın olması ve hatta sızın ozellıkle bu zamanda herkesden daha cok hakim olmanız gerekıyor
hatta herseyı gectım daha yakın zamanda burda bır genc kız , cocukken komsumuzun cocugunu tacız ettım ozel bolgelerıne vucudumu surttum pısmanım dıye konu actı 9 yaslarındayken
arastırın bulacaksınız
bız bunu konusmuyoruz konu ne ara degıstıO yaşta cinayet işleyen, çocuklar var diye her çocuğa katil muamelesi yapmıyoruz öyle değil mi? Biri sizin çocuğunuza potansiyel katil muamelesi yapsa ne hissedersiniz mesela? Belirlenmiş psikolojik sorunları, teşhisi konulmuş anomalileri olmadığı sürece çocuklara katil, sapık gibi yaftalar yapıştırmıyoruz.
Kardeşim yapmaz deyip duruyor adi.Kadın da aldı çocuklarını başka bir şehre yerleşti.Göstermiyor kimseye.Terbiyesiz adam. Peki o tecavüzü nasıl açıklıyor o zaman. Minicik daha ya. O adama oğlunu bir daha göstermemek lazım. Hatta o aileye de.
Biraz da bizim toplum yapımızda malesef benim çocuğum yapmaz mantiletesi olduğu için ıslah edilemiyorlar.13 yas cok kuck bir yas degil sapiklik egilimler ccukluktan baslar cunku patolojiktir..
bız bunu konusmuyoruz konu ne ara degıstı
sız 11yasındakıler bıyıkları terlememıs cocuk oyle seyler yapmaz dıyorsunuz
bende cok kucuk cocuk yerıne koymayın o yasta cocuklar baya herseyı bılıyorlar cocuk deyıp gozden kacırdıklarınız katıl tecavuzcu olabılır dıyorum
nıtekım burdakı arkadaslarda o yasta cocukların yaptıklarını yazmıslar
ben tum cocuklar sapık katıl demedım kı ? ne alaka
11 yasındakı cocuklara bebek muamelesı yapmayın bız 11 yastayken cocuktuk ama sımdıkıler ergen dıyorum hepsı bu
benım cocugumun katıllıgıyle ne alaka yahu
sıze ıyı forumlar
sevgılı arkadasım hakaret etmeden ınce ınce laf sokmadan yazabılsenız keskeBilimsel açıdan konuşuyorum ben. 11 yaşında erkek çocuğun cinsel faaliyetleri çok çok çok istisnai durumlar dışında henüz başlamamıştır. İstismara maruz kalan çocuklarda istismar etme vakaları görülebilir bu yaşlarda ancak bu da onların sapık olduğunu değil mağdur olduğunu gösterir. Diğer çocuklara da kendi çocuğunuza baktığınız açıdan bakarsanız sorun kalmayacak aslında. Ama bunu becerebilmek çok zor, sağlam empati yeteneği gerektirir.
Kusura bakmayın ama tecavüz eden kaç yaşında olursa olsun bu iğrençliktir.Masumlaştırılamaz.Empati kurmak gerek.Çocuğunuzun başına aynı şey gelse karşı tarafın yaşı küçük diye,masum duygular bunlar diyerek mi tepki verecektiniz ?Bu yaş grubu meraklıdır arkadaşlar meraklı. Hormonları yüzünden cinsellige bir merak başlar.Kendini,cinsel kimligini kesfeder.
Bunu hepimiz o yaşlarda hissetmisizdir.
Hemen sapık diyerek etiketlememeliyiz.
Doğru aile,doğru eğitimle o enerji başka tarafa yönlendirilmeli.
Bu yaş grubu uzaktan da olsa gözlenmeli..
Bu yaş grubunun yapacağı her hareketten biz yetişkinler sorumluyuz. .
Onlar oldukça masum duygularla olup bitenleri anlamaya çalışıyorlar.
Verilen eğitim,ilgi,alaka, onların yanında yapılan davranışlar çok çok önemli.
Biraz da bizim toplum yapımızda malesef benim çocuğum yapmaz mantiletesi olduğu için ıslah edilemiyorlar.
Vardı biz küçükken böyle bir erkek çocuğu binada. Kızları taciz ederdi. Tam bir psikopattı. 12 yaşlarında ancaydı. Aileside umursamaz bir aile. Gençlik döneminde hapse girdi çıktı bu ve buna benzer nedenlerden ötürü. En son ne yaptı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?