130 kilodan 65 kiloya indim ama mutsuzum...

sensoylehayat21

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
505
30
318
Diyarbakır
iyi geceler kızlar dertlendim kimsem yok size geldimm...evet artık1.72 boyunda 65 kilo bi insanım.nerden nereye 130 kilodan 65 kiloya inmekk ne güzel değil mii..ama olmuyor iştee..dışardan bakıldığında yani kıyafetlerle belki imrenerek bakarsınız görseniz ne güzel kız diye ama olmuyor..verdikte o kadar kiloyu vücut mahvoldu.sürekli böyle konular açıyorum ama bellki bi umut biri bişey söyler derdime deva olur diye..kollarım sarktı hadi onu geçtim iç bacaklarım sarktı.göğüslerim sarktı.tek sarkık olmayan yerim karnım..banyodan çıkıyorum aynada kendime bakmak istemiyorum..ben daha 21 yaşındayım ya böylemi olacaktı..bilmiyorum buraya niye yazıyorum ama diyecek kimsem yok işte anneme diyorum biz mi dedik o kadar kilo al diye dio babama desen aynı..ne yapacağımı şaşırdım..tek yol ameliyat mı yok mu başka bir yol.günde 5 saat spor yapmaya razıyım birazcık umut olsaa..istiyorum ki biri çıksın desin ben de çok kilo verdim sporla normal bi vücuda kavuştum sende yapabilirsin ama...dışarda görenler git güzellik yarışmasna katıl diyor ona bile sevinemiyorum bilmiyorum kızlar belki sıkıldınız benim bu konularımdan ama sizden başka kimsem yok ki anlatayım kimse anlamıyor iyi ki siz varsınız iyi ki varsınız....

Canım öncelikle tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin sarkmaları dert etme eğer spor yaparım diyorsan 1-2 ayda düzene girer onlar
Sana tavsiyem jillian Michaels 30 days shared videoları var 3 levelden oluşuyor her birini 10 gün yapıyorsun ve müthiş etkili

Öncelikle doktora gitmeni tavsıye ederım
sağlık güvencen vardır aile hekimine danıs onun yönlendireceği devlet hastanesi üniversite hastanesi olacaktır

kilo verirken hiç spor yapmadın mı?
sarkmaların toplanması ıcın callanetics öneririm ama ne kadar sürede sonuc alırsın bılemıyorum
bır de vücudunu kuru bırakmamaya çalış
vücut kremi ya da yağları düzenli kullanmalısın

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html

Spor yapmalisin canim. Esimin bi arkadasi yillar önce cok kiloluydu ama baya kilolu.
Sonra bu aylarca ugrasti bide baktik incecik bi Adam oldu. Ama okadar cok spor yaptiki, hic sarkik falan yok.
Dedigim gibicok spor yapmalisin, zaten vücut sikilasir. Spor hoca yardimi al.

Okadar kiloyu vermissin, bunuda yaparsin bence

Dert ettigin seye bak :)
Hic uzulme sikma o guzel canini bos yere, sen azmedip o kadar kiloyu verdiysen yine azimle spor yaparak vucudunu SIKILAStirabilirsin...
Ustelik oturdugun yerden sandalyede hareketler yapip bacagin ic ve dis kisimlarini calistirabilirsin faydasini goreceksin..
Senin icin bi kac hareket onericem insAllah ise yarar bol su icip dengeli beslenip spor yaparsan neden olmasin ki..
Senin gibi sabirli bi insan bunun da ustesindn gelecektir eminim...

ilk otuz kiloyu verirken yapmadım.son 25 kilomu verirken bi ay yaptım o kadar

canım benim teyzemde aynı senin gibi çok kilo verdi 120den 60a düştü aynı seninin dediğin gibi çok sarktı sporla olcak şey değil.estetik olucak işlemlere başladı bence başkada çare yok gibi

Zayıflamaya başladığında sporda yapmışsan devam etmelisin canım,evet fit bir görüntü yakalaman anlatımına görew 1-2 haftada olacak iş değil ama sporla mutlaka şu anki beğenmediğin görüntünden kurtulman mümkün.
Bravo o kadar kilo vermişsin sporla biraz daha sıkılaşmayı sağlayabilirsin.

erkek vücudunda kas yapısı fazla olduğu için bayanlardaki kadar sarkma olmuyor.bende çok sıkı bi spora başlıycam bi yandan kpss biyandan okul bi yandan staj nasıl olacak bilmiorum ama yapmalıyım

canım benim teyzemde aynı senin gibi çok kilo verdi 120den 60a düştü aynı seninin dediğin gibi çok sarktı sporla olcak şey değil.estetik olucak işlemlere başladı bence başkada çare yok gibi
Canım bence tek çare estetik değil bence spor çok çabuk sonuç veriyor teyzen kolaya kaçıyor sanki :)

inşallah sporla mümkün olur.çünkü ameliyat olacak ne cesaretim ne de param var

:44::44::44: Diyet yaparken spor ( özellikle aletli ) yapsaydın mutemelen sarkmazdı.Şu anda başlasan sarkan deri toparlar mı bilmiyorum.Öncelikle doktora git.Seni yönlendirir.Sen zor olanı yapmışsın bu konuda da ufak bi yardım alırsın .Tebrikler bu arada süper bi başarı.Bu kadar olmasa da ben de çok istiyorum kilo vermek

Biraz detay verirmisin ,ne kadar sürede verdin bu kiloları ,ayrıca son 25 kiloyu verirken 1 ay spor yaptım dedin ,diyetle verdin muhtemelen ,peki özel bir diyet listen varmıydı ,dukan mı karatay mı ,isveç mi yada diyetisyen diyetimi ?15 kilo fazlam var ve herhangi bir çabam yok ,başlamak istiyırum artık bayramdan sonra,biraz detay lütfen.

25 kiloyu bir ayda mı verdin
valla helal olsun
toplamını ne kadarda verdin ve spor yapmadıysan nasıl verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…