130 kilodan 65 kiloya indim ama mutsuzum...

spor gerçekten müthiş bişey bir ay gittim biliyorum:) insan spor salonundan çıkınca kendini adriana lima sanıyor en azından ben öyle hissediodum:)insanın kendine güveni geliyor

beni bölgesel kurtarmaz bütün benliğimle sporda yardırmam lazımm

zaten okuldu dersaneydi derken günde bi saatten fazla yürüyorum.spora başlayınca bi saatte de orda yürürsem süper olur

inşallahh dediğin gbiidir.tek tesellim yaşım ve karnımda sarkma olmaması.yoksa kafayı yerdim herhalde..

Bahsettiğim hareketlerin videosu
Çok basit hareketler ve düzenli yaparsan göğüslerle ilgili problemin kalmaz bir kaç aya kadar

[video=youtube_share;vO9gaOhqSiw]http://youtu.be/vO9gaOhqSiw[/video]

Her gün 2 saat yürüyün pilates yapın ip atlayın ..Yeter de artar bile ama düzenli yapmak şart internette bi de çok güzel egzersizler var onlardan yapın

spor gerçekten müthiş bişey bir ay gittim biliyorum:) insan spor salonundan çıkınca kendini adriana lima sanıyor en azından ben öyle hissediodum:)insanın kendine güveni geliyor

valla ben adriana lima gibi hissetmek için birkaç saat beklemek zorunda kalıyodum. o minderden kalktıktan sonra bacaklarımın titremesi birkaç saat geçmiyordu. ayak titremesinden arabayı bile yarım debriyaj kullanıyodum, ayağım basmıyodu yaaa

haa ama şu var aerodans gününde o kıvırmalardan sonra kendimi asena gibi hissediyodum. yolda yürürken kıvıra kıvıra gidesim geliyodu da elaleme karşı olmuyodu işte ya ben sporu özledim yaaa. özellikle de belimde zillerle kıvırdığım o aerodans günlerini , şimdi deneyeyim diyorum olmuyo

iyi bir spor salonuna gidebilirsin. ordaki hocalar yönlendirir vucüduna göre spor verirler yürüyüş falan olmaz vucüt çalışman lazım bölgesel

eski halinden , yeni halin kadar bi insan çıkmış.

yani benim anlamadığım yüzün ya da gıdığın falan hiç deforme olmadı mı? kıyafetten belli olmuyor diyorsun ama, görünen yerlerden de belli olurdu bence??? ilginçç

Aynı bu şekilde tvye çıkan bir kız vardı. Vücudu tamamen sarkmış. Doktor ancak operasyonla düzelir dedi.
Bilmiyorum sizin durum o derece mi ama.
Bu tür büyük sarkmalarda doktor kontrolünde olmak gerekiyor. Sporu da kendi başınıza değil bilir kişi önderliğinde yapın bence.

Simdi canim seni umutsuzluga kapdirmak istemem ama benim görüsüm su, zayiflarken spor yaparak ve yavas yavas kilo vermenin avantajlarindan biride derinin sarkmamasi, simdi sen okadar kiloyu nekadar sürede verdin ve sarkiklik ne derece bilmiyorum ama asiri bi sarkikliksa sadece sporla yok olucagini sanmiyorum bence mutlaka bi uzmana görün hem kafanada takma nelere cagre bulunmus ;-)

yüzümde hiç bi deformasyon yok..hatta dışardan görenler beden eğitim öğretmenliği mi okuyorsun diyolar o derece:)

doktorum programına çıkmıştı bi kız.eğer onu diyosan yok o kadar değil allaha şükür.iki gündür spora gidiyorum en az iki saat yapıyrm bakalım ne olacak

Tatlım özel mesaj atmak istedim ama mesaj kutun dolu acaba nasıl kilo verdiğini benimle paylaşır mısın_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…