135'ten 97'ye durmak yok yola devam:))

iki gündür yemediğim kalmadı. baklava börek et.
bayram bu ya yenilsin napalım. ama sabah tartıda bir yusuf durumu oldu tabii.sonuç:94.4
aynıyım şimdilik. ara bildirim bu kadar hadi bakalım öpüldünüz.

iki gündür yemediğim kalmadı. baklava börek et.
bayram bu ya yenilsin napalım. ama sabah tartıda bir yusuf durumu oldu tabii.sonuç:94.4
aynıyım şimdilik. ara bildirim bu kadar hadi bakalım öpüldünüz.
çoook sevindim vanım kilo almamana ben 1kg almışım ama çabuk gider diye umuyorum bu hafta düzenli beslenirsem hemen veriririm umarım.. ama ben de çok dikkat etmedim bayram boyunca yediklerime...

size 1 iyi bir kötü haberim var. kötüden başlıyım. plates hocam beni tarttı bugün kilom geçen ayla aynı çıktı. yarın sabah tartılıyım bi.herhalde 1 kilo almışım bayramda.
iyi haber hiç kilo vermememe rağmen tam 16 cm incelmişim.ve yağ oranım düşmüş kas oranım artmış. çoook iyi dedi hocam. harika gidiyorsunuz dedi sağ olsun hep motive eder. iç yağlarda erimeye başladı dedi

önemli olan zaten yağın azalması ve incelmek bence kiloya çok takılma 16cm toplamda mı bölgesel mi?

dün gerçekten çok güzel geçti
sabah peynirli dürüm çay
öğle 1dilim ekmek biraz patates kızartması
ara bir avuç badem incir
akşam 1dilim ekmek taze fasülye
yatmadan biraz kavun ve incir
sabah hemen etkisini gösterdi 104.5 kg demekk ki o +1 yediklerimin ağırlığıymış

sabah tartıldım 94.2 çıktım. iyi güzel diyelim. platese gidicem bugün. yalnız regl olucam diye benim iştah açıldı ki ne açıldı. akşam yoğurt ekmek yemek istiyorum. neden derseniz tam 7 tane susamlı tahinli kurabiye yedim. onu dengelesin. ekim sonu 90 olucam demişim ama yok olamam 93 hedefim olsun.

ekim sonu 90 olursun bence maşallah iyi gidiyorsun kaçırsanda dengeliyorsun önemli olanda bu zaten bence akşama yoğurt salata ye :)

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım:)
hala kilom aynı.94.4-94.6 gibi çıkıyorum. adet dönemi belirteyim.
biraz motivasyon olsun diye 1 hafta akşam yemeği yerine 1 dilim ekmek ve yoğurt yiyeceğim.93 olayım artık.
pilatese devam.

sabah 1 dilim ekmek biraz çeçil peynir.
elma
1 biskrem
pırasa 1 dilim ekmek 1 kepçe yoğurt çorba
üzüm elma
pırasa çorba döner 1 dilim ekmek
armut

Sabirla devam canim bi arkadasim 40 kilo verdikten sonra 1 yil 90 da takilmis ama diger yil 60 kadar inmis yeterki koru yeterki alma moral bozma yeterki

Sabirla devam canim bi arkadasim 40 kilo verdikten sonra 1 yil 90 da takilmis ama diger yil 60 kadar inmis yeterki koru yeterki alma moral bozma yeterki
tamam canım sağol. ben hala 94.1 filan çıkıyorum tartı da 3 yukarı 2 aşağı. ama yemem arttı. itiraf edeyim. hele son bir haftadır aşure yiyorum.

nerelerdesin knovcum merak ettim seni ..lütfen yeme bişey yiyeceğin zaman netten başarı hikayelerine ve öncesi sonrası resimlerine bak acayip motive ediyor

Hello everyone. buradan ayrılmak iyi gelmedi. sabah tartıda 97 yi gördüm. regl dönemim ama mazaret olamaz demek ki 2 kilo almışım en az o da. çarşamba reglim biterse perşembe asıl kilomu yazarım. moralim bozuldu ama yine diyete dönmekten başka çare yok. pilatese devam bu arada. çok şükür. düzenli yazıcam bundan sonra. bir de şunu fark ettim benim motivasyona ihtiyacım var. hanı şey olur ya kardeşimin düğünü var martta o zamana 10 kilo vermeliyim filan gibi. öyle birşeye ihtiyacım var ama ortalarda öyle bir şey yok. pilates hocası yazın bikini giyeceğini hayal et dedi ama bu bana motivasyon olamaz benim daha gerçekçi bir nedene ihtiyacım var. şöyle beni sıkıya sokacak bir şey. yoksa homini gırtlak yemeye devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…