- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
- Konu Sahibi knowyourself
-
evet geçen ben de kilomu söyledim yok artık senin tartı bozuktur dediler. 46 bedenim diyorum yok değilsindir diyorlar. hani kimse yüzüne 100 kilosun demez ama gerçekten yok olamaz diyorlar. pilatesin gücü. bir de benim üstüm daha zayıf altıma göre armut tip diyorlar ya bacak basen kalça çok. göğüs b cup giyiyorum mesela küçük. ondan da yanılıyorlar gibime geliyor. çok önce bir mağazaya girmiştim etek alıcam amca bana getirdi etekleri şunlar sana olur diye ben de daha gencim tam bedenimi bilmiyorum. 5-6 etek giydim mümkün değil olmuyor bana 2 beden küçük. almadan çıktım.canım en az 1.5 kğ kıyafet desek 92,9 felan olmuşsundur inşallah
bende gecen yıl 2012 de plates +diyet ile 17 kilo vermiştim o zamanlar 107 den 90 a düşmüştüm plates çok güzel sıkılaştırmış ve nefesimi açmıştı kimse 90 olduğuma inanmıyordu daha zayıf görünüyorsun diyorlardı nasıl seviniyordum anlatamamay sorma benimde karşı komşum olan bi teyze var geçen gün yürüyüş yolunda karşılaştık beni 120 ile solladı resmen ve bi tur fark attı bana dönüş yolunda karşılaştık muhabbet ettik yürüyüşü fizik doktoru tavsiye etmiş diz ağrısı yüzünden gitmiş bütün yükünü kemiklerin taşıyor kaslarını güçlendir ki beraber taşısınlar yükü azalsın demiş 2 yıldır yürüyormuş agrı felan kalmamış
kendin mi dikiyorsun amaaan marifet başka şey.canim sen ne diyorsun kisir ,çiğköfte bir numaralı ödem tutucu sikma canini diycem ama bende arti cikinca ayni ruh halinde oluyorum moralim bozuluyo daha çok yiyesim geliyor :) bende elma tipiyim koca bi gobegim var aynen bi mağazaya gitsem etekler bele kadar rahat belde iliklenmiyo o yüzden hep kendim dikiyorum
regl regl canım. oluyo işte yukarı aşağı.bir dahaki kilo bildirimi cumaya artık 93 lü rakamlar görmek umuduyla.yok artik kesin regl dir , bende bugün dune gore 400 gr fazla ciktim
tabii canım katıl ben neler yediğimi ne yaptığımı yazıyorum. her sabah tartılıyorum(regl hariç).böyle. belli bir grup değil yani. yazabilirsin sen de buraya.Bende katilabilirmiyim 93 kiloyum.
1000 altına düşmemeli.1300 de geçmeyim dedim artık. dün 1300 de kaldım. hep dikkat bundan sonra. bir arkadaşım zayıf. arkadaşlarla konuşurken biri ona sen ne güzel zayıfsın dedi. o da ben böyle kalmak için çok uğraşıyorum aç geziyorum çoğu zaman dedi.yani 70 kiloya insemde artık hesapsız kitapsız bir yaşam yok bana.Canım kalorini 1300 lerde tutmak daha iyi olur kesinlikle, ben pek kalori hesabı yapmıyorum ama bildiğime göre 1100 kaloriyi aşmamaya dikkat ediyorum.
İnşallah 93 görürsün, neden görmeyesin ki?! Azmin daim olsun
sanirim benim içinde ayni şey geçerli omur boyu dikkat etmek zorundayim ,93 u gordun mu ?1000 altına düşmemeli.1300 de geçmeyim dedim artık. dün 1300 de kaldım. hep dikkat bundan sonra. bir arkadaşım zayıf. arkadaşlarla konuşurken biri ona sen ne güzel zayıfsın dedi. o da ben böyle kalmak için çok uğraşıyorum aç geziyorum çoğu zaman dedi.yani 70 kiloya insemde artık hesapsız kitapsız bir yaşam yok bana.
ya canım benim adet biraz değişti son aylarda. çok detay vermeyeyim burada ama daha bitmedi. ben de pazartesi tartılmaya karar verdim. 93.9 görsem oynayacağım.sanirim benim içinde ayni şey geçerli omur boyu dikkat etmek zorundayim ,93 u gordun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?