135'ten 97'ye durmak yok yola devam:))

canım en az 1.5 kğ kıyafet desek 92,9 felan olmuşsundur inşallah

bende gecen yıl 2012 de plates +diyet ile 17 kilo vermiştim ozamanlar 107 den 90 a düşmüştüm plates çok güzel sıkılaştırmış ve nefesimi açmıştı kimse 90 olduğuma inanmıyordu daha zayıf görünüyorsun diyorlardı nasıl seviniyordum anlatamam ay sorma benimde karşı komşum olan bi teyze var geçen gün yürüyüş yolunda karşılaştık beni 120 ile solladı resmen ve bi tur fark attı bana dönüş yolunda karşılaştık muhabbet ettik yürüyüşü fizik doktoru tavsiye etmiş diz ağrısı yüzünden gitmiş bütün yükünü kemiklerin taşıyor kaslarını güçlendir ki beraber taşısınlar yükü azalsın demiş 2 yıldır yürüyormuş agrı felan kalmamış

sabah tartı 94.5. ya benim adetim yaklaşıyor galiba. çok affedersiniz tuvalete de çıktım. üstümde pijama vardı. bilmiyorum belki de kısır su tutuyordur vücutta. böyle işte her gün tartılınca. hop yukarı hop aşağı. az görünce sevincimden ağzım kulaklarımda dolaşıyorum çok çıkınca bugün okulda 1 tam simit yedim. karnım aç bile değildi halbuki. niye yedim diye sinirim bozuldu. merdiven indim çıktım ama yakamadım herhalde. akşamki pilatese güveniyorum.
evde tavuklu patates var. salatayla ayranla yerim. olmazsa ekmek yemiyim dengelensin bari.

evet geçen ben de kilomu söyledim yok artık senin tartı bozuktur dediler. 46 bedenim diyorum yok değilsindir diyorlar. hani kimse yüzüne 100 kilosun demez ama gerçekten yok olamaz diyorlar. pilatesin gücü. bir de benim üstüm daha zayıf altıma göre armut tip diyorlar ya bacak basen kalça çok. göğüs b cup giyiyorum mesela küçük. ondan da yanılıyorlar gibime geliyor. çok önce bir mağazaya girmiştim etek alıcam amca bana getirdi etekleri şunlar sana olur diye ben de daha gencim tam bedenimi bilmiyorum. 5-6 etek giydim mümkün değil olmuyor bana 2 beden küçük. almadan çıktım.
aynısını doktorum bana söyledi. kaslar güçlenince sert dik durup kemiğe kıkırdağa binen yükü alırlarmış. pilatesle de umudum aynısı.

canim sen ne diyorsun kisir ,çiğköfte bir numaralı ödem tutucu sikma canini diycem ama bende arti cikinca ayni ruh halinde oluyorum moralim bozuluyo daha çok yiyesim geliyor :) bende elma tipiyim koca bi gobegim var aynen bi mağazaya gitsem etekler bele kadar rahat belde iliklenmiyo o yüzden hep kendim dikiyorum

kendin mi dikiyorsun amaaan marifet başka şey. alkış sana çok özenirim ama hiç bilmem örgü bile bilmem.

sabah 94.7. yok yok haftaya cumaya kadar tartılmak yok. adet olucam 2-3 gün var ondan herhalde 1 simit bunu yapıcak değil ya. sabah 1 dilim ekmek sucuk yumurta.
öğlen sinema var patlamış mısır yerim. akşam bulgur pilavı yaptım.bi de et cinsi yaparım. öyle yeriz.

sabah 1 dilim ekmek 6 dilim sucuk şekersiz çay.
pazara gidildi.
şekersiz kahve.
balık buğulama var evde salata ile ekmek de yerim.
balık az akşama dünden et var salatayla yerim. böyle kızlar.

sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı ettim. sadece 1 dilim ekmek başka bir şey yemedim. hem geç kalkmıştım hem de tuzsuz peynirimi çıkarmamıştım. öğlen 3 tane zeytinyağlı dolma.1 dilim ekmek akşam et ve 1 dolma 1 dilim ekmek. pilates hocam kalori sayımını 1300lerde tut dedi. halbuki ben 1500 filan yapıyorum. biraz daha azaltıcam. bakalıım cuma tartı 93leri gösterecek mi. heyecanlıyım.

sabah yarım simit okulda. öğlene doğru da çeyrek daha yedim. öğlen evde misafir vardı. zeytinyağlı dolma sarma peynirli börek salata. şekersiz kahve. meyve. orta şekerli kahve. akşam süt peynir 2 dilim ekmek. çok yoruldum bugün. çarşı pazar kızın okulu filan da vardı akşamüstü. hadi kızım göster kendini cuma günü 93ler görülsün artık yaaaaaa.

Canım kalorini 1300 lerde tutmak daha iyi olur kesinlikle, ben pek kalori hesabı yapmıyorum ama bildiğime göre 1100 kaloriyi aşmamaya dikkat ediyorum.
İnşallah 93 görürsün, neden görmeyesin ki?! Azmin daim olsun

Canım kalorini 1300 lerde tutmak daha iyi olur kesinlikle, ben pek kalori hesabı yapmıyorum ama bildiğime göre 1100 kaloriyi aşmamaya dikkat ediyorum.
İnşallah 93 görürsün, neden görmeyesin ki?! Azmin daim olsun
1000 altına düşmemeli.1300 de geçmeyim dedim artık. dün 1300 de kaldım. hep dikkat bundan sonra. bir arkadaşım zayıf. arkadaşlarla konuşurken biri ona sen ne güzel zayıfsın dedi. o da ben böyle kalmak için çok uğraşıyorum aç geziyorum çoğu zaman dedi.yani 70 kiloya insemde artık hesapsız kitapsız bir yaşam yok bana.

sabah 2 çırpılmış yumurta.1 dilim ekmek.
öğlen et dürüm.
akşam barbunya 1 dilim ekmek.
akşam yemeğini 5 te yedim. acıktım şimdi. süt içip yatıcam.

sanirim benim içinde ayni şey geçerli omur boyu dikkat etmek zorundayim ,93 u gordun mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…