14.06.2021 14.07.2021 arası şekersiz beslenme günlüğüm 👌

Ben de ayın yirmisinden sonra diyete kaldığım yerden devam etmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa. Burada da devam edilirse katılırım ben de.
ben uzun br süre buralardayım tabi Allahtan mani çıkmazsa şu iki haftalık detoksa şu 7 li rakamlara inip şu an çünkü 8 li rakamlardayım kaldığım yerden devam edicem olmazsa 2 aylık online diyet falan da alırım bakıcam artık sürece

Detoks iki haftalık mi suruyor, bu kadar uzun sürmesi zararli olmaz mı? Ayda ortalama kaç kilo veriyorsun diyet süresince? Soru bombardımanına tuttum gibi oldu geçen hafta kabak detoksu yaptım ben de üç günlük, faydası oldu bence. Fırında kabak ve kabak spagetti güzel oluyor. Öneririm.

1 hafta aralıklı oryuç normal beslenme
2.hafta detoks
eğer harfiyen uyarsam 3-4 kilo ayda sıkmasam 2 kilo falan

Günaydın günlüğüm ve sevgili arkadaşlar im bu sabahki tartı fotom bakalım iki hafta sonra neler olacak

Eklentiler

• IMG_20210812_064356.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 30
kavaltı saat 10 da
5 kaşık lor peyniri
maydanoz biber domates
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta

1 adet küçük boy armut

4-5 adet karanfil yarım limon ve maydanoz ile detoks suymu hazırladım öğlen 45 dk yürüyüş yapmaya çalışıcam umarım 45 dk tamamlarım

günaydın hayırlı cumalar herkese

dünden bugüne -1 kg tartılmıcaktım ama dayanamadm:) her zamanki gibi

bugünkü plan

kahvaltı
1 bardak süt
1 küçük şeftali
3 ceviz
4 kaşık yulaf bızt yaptım 10 da yerim

ara sade türk kahvesi

ara 2 adet galeta 1 dilim peynir

akşam köfte salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…