Şükür diyelimMerhaba, iyiyim sen nasılsın?
Diyete devam ediyor musun, ben bir süreliğine ara vermek durumunda kalacağım gibiŞükür diyelim
Edemedim Perşembe iki hafta lik aralıklı oruç ve detoksa baslicamDiyete devam ediyor musun, ben bir süreliğine ara vermek durumunda kalacağım gibi
Ben de ayın yirmisinden sonra diyete kaldığım yerden devam etmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa. Burada da devam edilirse katılırım ben de.Edemedim Perşembe iki hafta lik aralıklı oruç ve detoksa baslicam
ben uzun br süre buralardayım tabi Allahtan mani çıkmazsa şu iki haftalık detoksa şu 7 li rakamlara inip şu an çünkü 8 li rakamlardayım kaldığım yerden devam edicem olmazsa 2 aylık online diyet falan da alırım bakıcam artık süreceBen de ayın yirmisinden sonra diyete kaldığım yerden devam etmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa. Burada da devam edilirse katılırım ben de.
Detoks iki haftalık mi suruyor, bu kadar uzun sürmesi zararli olmaz mı? Ayda ortalama kaç kilo veriyorsun diyet süresince? Soru bombardımanına tuttum gibi olduben uzun br süre buralardayım tabi Allahtan mani çıkmazsa şu iki haftalık detoksa şu 7 li rakamlara inip şu an çünkü 8 li rakamlardayım kaldığım yerden devam edicem olmazsa 2 aylık online diyet falan da alırım bakıcam artık sürece
1 hafta aralıklı oryuç normal beslenmeDetoks iki haftalık mi suruyor, bu kadar uzun sürmesi zararli olmaz mı? Ayda ortalama kaç kilo veriyorsun diyet süresince? Soru bombardımanına tuttum gibi oldugeçen hafta kabak detoksu yaptım ben de üç günlük, faydası oldu bence. Fırında kabak ve kabak spagetti güzel oluyor. Öneririm.
lor peyniri acayip tok tutuyorkavaltı saat 10 da
5 kaşık lor peyniri
maydanoz biber domates
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 adet küçük boy armut
selam tatlımm bre bismillah başladık bakalım bu günselam guzişim
evet hem tok tutuyo hemde ben çok seviyorumm et et takip ettlor peyniri acayip tok tutuyor
takibimdesin ona göreee
Merhaba canım, valla diyeti saldım ama yarın başlıcam inşallahmerhaba nasılsın
Gel gel canım başlayalım valla yoksa gidişat kendi adıma söyleyin iyi değil sabah tartil gelMerhaba canım, valla diyeti saldım ama yarın başlıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?