- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
dün evdeydim canım boynum tutuldu.günaydın çok düzenli yazamıyorum ama diyete devam
kahvaltıda 2 adet grıisini
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
yeşillik
domates salatalık
ara sade kahve
ara
1 meyve
1 fincan yeşil çay
akşam
6 kaşık bamya 4 kaşık yoğurt
katılmak isteyen olursa şekersiz beslenme etkinliği başlatmak istiyorum resimlerle ya da yediğini yazarak 21 gün başlayalım
20 ağustos cuma günü başlayabiliriz
dün evdeydim canım boynum tutuldu.
aynen bazen oluyo bana da baya etkiliyo yaamerhaba cnım
yine sen bilirsin ama bence böyle beslenme yapma sadece sağlık beslenmeye mevsiminde yetişen sebze meyve
mümkün oldukca da paketli gıda yememeye çalışalım artık sürdürülebilir bir beslenme olsun
çünkü yemicem dedikce ilgin tatlıya yöneliyor tabikide karar senin
bence odağını spora yönlendir hergün boş buldukça spor videoları izle
aman pek zor oluyor gecen ben ne çektim kız hama gitde masaj yaptırr
haklısın aslında çok da doğru söylüyosun kısıtladıkça daha çok canın istiyo spor çok düzenli olmuyo maelsef bir düzene onun oturtamadım iştemerhaba cnım
yine sen bilirsin ama bence böyle beslenme yapma sadece sağlık beslenmeye mevsiminde yetişen sebze meyve
mümkün oldukca da paketli gıda yememeye çalışalım artık sürdürülebilir bir beslenme olsun
çünkü yemicem dedikce ilgin tatlıya yöneliyor tabikide karar senin
bence odağını spora yönlendir hergün boş buldukça spor videoları izle
aman pek zor oluyor gecen ben ne çektim kız hama gitde masaj yaptırr
incir mi hatta bizim orda yemiş derler 1 tanemi ben kaç tane yiyorum hatırlamıyorum bazı şeylere zaafım var birtaneyle durduramıyorumdün ntv de saglık programına meyve mutlaka yiyin ama ölçülü yiyin dediler
eskiden 4 incir yerdim şimdi 1 tane yetiyor dedi dr
düşündüm bana yeter miiii
hala da düşünüyorummm
incir mi hatta bizim orda yemiş derler 1 tanemi ben kaç tane yiyorum hatırlamıyorum bazı şeylere zaafım var birtaneyle durduramıyorum
aynen bazen oluyo bana da baya etkiliyo yaa
dün ntv de saglık programına meyve mutlaka yiyin ama ölçülü yiyin dediler
eskiden 4 incir yerdim şimdi 1 tane yetiyor dedi dr
düşündüm bana yeter miiii
hala da düşünüyorummm
incir mi hatta bizim orda yemiş derler 1 tanemi ben kaç tane yiyorum hatırlamıyorum bazı şeylere zaafım var birtaneyle durduramıyorum
ufak ufak başalamalıyım bir düzene sokmalıyım aslında bugünden itibaren buna odaklanıcamişte harekete odaklanalım
hareket ettik mi zten yediklerimizi eritiyoruzzz
bencede ne yediğimiz değil ne kadar yediğimiz önemliiii
ha birde bizim köyün incir pek meşhurdur annem herhafta gönderir hata bir yandan kuruturlarrr
canım köyün adresini bi atsan banaaaaaişte harekete odaklanalım
hareket ettik mi zten yediklerimizi eritiyoruzzz
bencede ne yediğimiz değil ne kadar yediğimiz önemliiii
ha birde bizim köyün incir pek meşhurdur annem herhafta gönderir hata bir yandan kuruturlarrr
kız onu denedim canım geçen hafta mı ne mesaj attım ama geri dönüş olmadı bir daha deneyimguziş konu başlığını moderatörlere diyecekmişin değiştirmek için
sen de gelecen de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?