14.06.2021 14.07.2021 arası şekersiz beslenme günlüğüm 👌

Bugün eksiklerimi tamamlayıp pazartesi inşallah duze nli ve sağlıklı beslenmeye başlarım

Evet ikindi ara ogununde 1 porsiyon
İsterseniz pazartesi günü başlayalım hep beraber destek olalım belki başkaları da gelir yediklerimizi yazar hatalarımızı düzeltiriz
İsterim elbette. Ben bir süredir buna devam ediyorum. Bugün ve yarın da yapmaya çalışacağım. Bugün de başlayabiliriz pazartesi de :)

Bİr iki güne regli olucam tartı pek doğruyu gostermicek ama olsun mezura ile vücut ölçülerinide almanı tavsiye ederim kilo çok eksi olmasada incelme baya fark ediliyo

merhaba sevgili günlüğüm uzun zaman oldu bu süreçte baya tatsız olaylar yaşadım gerek ailevi gerekse ülkece yaşadığımız zorluklar
sonuçta hayat devam ediyor Allahtan her şeyin hayırlısını vermesini diliyorum
hiç dikkat edemedim zaten yemek görcek ne de yapacak durumda değildim yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum

bugün itibariyel hem şekersiz hem de aralıklı oruç tarzında beslenicem perşembe günü 12 ağustosta 14 günlük online diyet programı aldım hem detoks hem de aralıklı oruç larak beslenme olacak

benimle birlikte yol almak isteyen arakdaşlar olursa beklerim

hadi bakalım hem bedenen hem de ruhen toparlanma zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…