Detoksu nasıl yapıyorsunuz? Ben de kilo vermeye çalışıyorum ama oldukça yavaş ilerliyorum.
Teşekkür ederim. Şekersiz beslenmede meyve tüketiyor musunuz?Merhaba kabak detoks u ya da ananas detoksu var bunlardan birini yapıyorum benim de kilo vermem çok yavaş bu hafta şekersiz beslenmeye baslicaktim ama maalesef olmadı
Evet ikindi ara ogununde 1 porsiyonTeşekkür ederim. Şekersiz beslenmede meyve tüketiyor musunuz?
İsterim elbette. Ben bir süredir buna devam ediyorum. Bugün ve yarın da yapmaya çalışacağım. Bugün de başlayabiliriz pazartesi de :)Evet ikindi ara ogununde 1 porsiyon
İsterseniz pazartesi günü başlayalım hep beraber destek olalım belki başkaları da gelir yediklerimizi yazar hatalarımızı düzeltiriz
Tamam bende zaten bugün başlar gibi oldumİsterim elbette. Ben bir süredir buna devam ediyorum. Bugün ve yarın da yapmaya çalışacağım. Bugün de başlayabiliriz pazartesi de :)
Kolay gelsinTamam bende zaten bugün başlar gibi oldumbirazdan pazara gidip eksikleri halledicem tam anlamıyla yarın olur
Teşekkür ederimKolay gelsin
Bu aklıma gelmemişti, bunu da yapayımBİr iki güne regli olucam tartı pek doğruyu gostermicek ama olsun mezura ile vücut ölçülerinide almanı tavsiye ederim kilo çok eksi olmasada incelme baya fark ediliyo
merhaba nasılsınTeşekkür ederim. Şekersiz beslenmede meyve tüketiyor musunuz?
merhaba nasılsınSabah
2 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık
Öğlen
Muz, sütlü kahve(şekersiz)
Mercimek çorbası
Akşam
2 kase mercimek çorbası
Nasıl sence menü olarak
selam canım nasılsın sana bi şey sorcam bu konu başlığı nasıl değiştiriliyo canım beceremedimselam guzişim
valla çok sevirim canım çok çok iyi olur tek başına kendi çal kendin oyna misali :)ben de varım kız sana destek olayım ama düzenli yazalım
afiyet olsun sen kaç kilosunsabah
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
yarım dilim ekmek
ara
1 dilim bitter
türk kahvesi
tam adamına sordun :)selam canım nasılsın sana bi şey sorcam bu konu başlığı nasıl değiştiriliyo canım beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?