14.06.2021 14.07.2021 arası şekersiz beslenme günlüğüm 👌

merhaba hoş geldiniz çok teşekkür ederim tabiki paylaşım yapabilirsin beraber destek oluruz motivasyon sağlarız çok sevinirim hatalarımızı görüp birbirimize söyleriz

bu arada şunu söylemek istiyorum bu zamana kadar bir çok diyet maceram oldu kiminde çok güzel verdim kimisinde yerim de saydım

son zamanlarda if diyeti denedim diyetisyenle çok güzel incelme ve kilo veriyosun ama benim hayat düzenime zor uyum sağlıyo iş yerinde özellikle mükellef ya da müşteri odaklı çalışılıyosa
ev ortamında ya da hafta sonu çok güzel uygulanabilir

o yüzden daha önce 3 ayda 9 kilo verip sanki 20 kilo vermiş gibi görünüme sahiptim hemde düzenli spor yapmadım detoks suları yapmadım
şimdi ve bundan sonra yeni maceralara atılmadan düzenli ve sağlıklı bir şekilde yoluma devam etmek istiyorum çünkü benim düzenime uyan o
3 ana 1 ara öğün

uyanınca 1 büyük bardak su ile güne başladım

kahvaltı
2 dilim süzme peynir
domates salatalık
2 adet minik ev yapımı poğaça içinde yağ oranını baya azaltarak yaptım

ara 1 sade türk kahvesi
1 kare bitter çikolata

öğle
dün akşam ile aynı
6 kaşık barbunya
1 kutu avtivia

ara
200 ml süt
3 adet minik nektar

akşam
3 adet köfte
ve fırın sebze

günlük planım böyle

pazartesi sabahı tartı fotosu alıp daha düzenli yoluma devam edicem yıl sonuna kadar en azından 6 lı rakamları ucundan da olsa görmek istiyorum

Merhabaa yeni katıldım aranıza Paylaşım yaparak kendimi daha rahat kontrol ederim motivasyon sağlarım diye düşündüm
Kilo = 62,8 Boy = 153
evlendikten sonra kilo aldım

SABAH
2 dilim süzme peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
3 Adet fırında yumurtalı ekmek

ÖĞLE (Dışarıda yemek yedim)
2 Adet Kaşarlı Köfte
Yarım Sucuk
Salata
1 lavaş

ARA ÖĞÜN (Çalıştığım yer itibariyle çay baya tüketiyorum gün içerisinde)
Türk Kahvesi ve Çay

AKŞAM (Planlanan)
1 Kase Yoğurt
Mantarı sotelemeyi düşünüyorum.

ARA ÖĞÜN olarak kahve ya da maden suyu tüketiyorum sadece

hoşgeldiniz
maşallah menüler dengeli görünüyor

Hoş geldin canım çok bı kilon yok dikkat edersen 2 -3 ayda istediğin kiloya düşersin

Hoşbuldumm :) 2 hafta denedim şekersiz beslenmeyi o sırada 3 kilo vermiştim çok iyi gelmişti hala koruyorum o kiloyu şimdi inşallah daha verebilirim :)
Bu arada vücut ölçülerini de alırsan baya faydası oluyo bazen kiloda gram fafkederken vücut ölçülerinde ciddi incelme oluyo

SABAH
Yarım katmer
2 dilim süzme peynir
yarım salatalık
2 çeri domates

ÖĞLE (Yemekte ne çıkarsa oluyor :))
4 yemek kaşığı hemen hemen Kuru Fasulye
3 yemek kaşığı pilav
1 kase yoğurt

ARA ÖĞÜN
Türk kahvesi ve çay

AKŞAM (Planlanan)
4 Yemek kaşığı Barbunya
1 kase yoğurt
3 yemek kaşığı bulgur pilavı

Dışarı Çıkmayı planladığım için spor birazcık yalan oldu galiba bugünlük :) Neyseki dün yapmıştım dışarıda genelde çay ya da bu havalarda maden suyu tercih ediyorum :)

Afiyet olsun canım gün aşırı sporda gayet faydalı hatta kasların dinlenmesi açısından
Diyetisyenin haftada 3 gün vermişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…