merhaba hoş geldiniz çok teşekkür ederim tabiki paylaşım yapabilirsin beraber destek oluruz motivasyon sağlarız çok sevinirim hatalarımızı görüp birbirimize söylerizkonuşmalarınızı okudum baya çok güzel motivasyon yapmışsınız kendinize :) bir yere yazarak ne yediğini en azından kontrol edebiliyorsun hatanı görebiliyorsun o yüzden bende o taraftayım :) Bende bugün itibariyle 21 gün şekersiz diyete başladım. Motivasyon için paylaşım yapabilir miyim yediğimi içtiğimi siz gibi ?
canımmmmmmm nerelerdesin sen yazmıyosun artık ne yiyip ne içtiğiniguzişimmm
anladım canım kolay gelsinselam guzişim
bu aralar biraz yoğunum ama düzene gireceğim inşallah
hoşgeldinizMerhabaa yeni katıldım aranızaPaylaşım yaparak kendimi daha rahat kontrol ederim motivasyon sağlarım diye düşündüm
Kilo = 62,8 Boy = 153
evlendikten sonra kilo aldım
SABAH
2 dilim süzme peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
3 Adet fırında yumurtalı ekmek
ÖĞLE (Dışarıda yemek yedim)
2 Adet Kaşarlı Köfte
Yarım Sucuk
Salata
1 lavaş
ARA ÖĞÜN (Çalıştığım yer itibariyle çay baya tüketiyorum gün içerisinde)
Türk Kahvesi ve Çay
AKŞAM (Planlanan)
1 Kase Yoğurt
Mantarı sotelemeyi düşünüyorum.
ARA ÖĞÜN olarak kahve ya da maden suyu tüketiyorum sadece
Hoşbuldumm :) 2 hafta denedim şekersiz beslenmeyi o sırada 3 kilo vermiştim çok iyi gelmişti hala koruyorum o kiloyu şimdi inşallah daha verebilirim :)hoşgeldiniz
maşallah menüler dengeli görünüyor
Hoş geldin canım çok bı kilon yok dikkat edersen 2 -3 ayda istediğin kiloya düşersinMerhabaa yeni katıldım aranızaPaylaşım yaparak kendimi daha rahat kontrol ederim motivasyon sağlarım diye düşündüm
Kilo = 62,8 Boy = 153
evlendikten sonra kilo aldım
SABAH
2 dilim süzme peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
3 Adet fırında yumurtalı ekmek
ÖĞLE (Dışarıda yemek yedim)
2 Adet Kaşarlı Köfte
Yarım Sucuk
Salata
1 lavaş
ARA ÖĞÜN (Çalıştığım yer itibariyle çay baya tüketiyorum gün içerisinde)
Türk Kahvesi ve Çay
AKŞAM (Planlanan)
1 Kase Yoğurt
Mantarı sotelemeyi düşünüyorum.
ARA ÖĞÜN olarak kahve ya da maden suyu tüketiyorum sadece
Bu arada vücut ölçülerini de alırsan baya faydası oluyo bazen kiloda gram fafkederken vücut ölçülerinde ciddi incelme oluyoHoşbuldumm :) 2 hafta denedim şekersiz beslenmeyi o sırada 3 kilo vermiştim çok iyi gelmişti hala koruyorum o kiloyu şimdi inşallah daha verebilirim :)
Aynen kesinlikle sporda yapmaya çalışıyorum ölçülerimi alayım bakalım ne kadar farkediyor :) inşallah istediğimiz kiloya düşerizzBu arada vücut ölçülerini de alırsan baya faydası oluyo bazen kiloda gram fafkederken vücut ölçülerinde ciddi incelme oluyo
26 yaşındayım ama memur olduğum için durağan işim var o yüzden spor yapmasam baya zor gidecek gibi duruyoryaşınız gençken daha çabuk gidiyor kilolar
Ben de memurum öğle arasında yürümeye çalışıyorum bbirde aksamlri Leslie yapmaya çalışıyorum ben 34 yaşındayım26 yaşındayım ama memur olduğum için durağan işim var o yüzden spor yapmasam baya zor gidecek gibi duruyor
Afiyet olsun canım gün aşırı sporda gayet faydalı hatta kasların dinlenmesi açısındanSABAH
Yarım katmer
2 dilim süzme peynir
yarım salatalık
2 çeri domates
ÖĞLE (Yemekte ne çıkarsa oluyor :))
4 yemek kaşığı hemen hemen Kuru Fasulye
3 yemek kaşığı pilav
1 kase yoğurt
ARA ÖĞÜN
Türk kahvesi ve çay
AKŞAM (Planlanan)
4 Yemek kaşığı Barbunya
1 kase yoğurt
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Dışarı Çıkmayı planladığım için spor birazcık yalan oldu galiba bugünlük :) Neyseki dün yapmıştımdışarıda genelde çay ya da bu havalarda maden suyu tercih ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?