senle önümüze birer sepet alalım oturalım şöyle bahçeye götürelim yemişleri pazarda çoğalsında alıcam kesinsen de gelecen de mi
neden atsınlar kızzzkız atacaklar bizi siteden haaa
ufak ufak başalamalıyım bir düzene sokmalıyım aslında bugünden itibaren buna odaklanıcam
canım köyün adresini bi atsan banaaaaa
senle önümüze birer sepet alalım oturalım şöyle bahçeye götürelim yemişleri pazarda çoğalsında alıcam kesin
ayy valla süper olurdu kızlarevt yaptımız sporları konuşalımmm
ben dün 1 saat yürüdüm
nefes mı ve kondisyonumu ayarladım mı ufak ufak koşucam ama önce yürüş tam oturtmam lazım
pandemıden dolay bir türlü toparlayamamıştım çünkü
kız atarrım sen orda çıkarsın bende burdan buluşuruzzzzzzz
ne olacak
ağaç gölgelerinde oturur yerizzzz toplaşın gelinnnn
ayy valla süper olurdu kızlar
tamam hergün aza da olsa yaptığımız sporları konuşalım yediğimiz menülerle birlikte gün sonu yapalım ne dersiniz 20 dk 30 dk ne kadar olursa
tamam canım bugün market pazar işlerim en kötü 15 dk leslie yaparımevt çokda güzel olurrrrrr bugun çıkma şansın varsa 20 dk yürü yoksa 15 dk leise yapp veya zumba yap ne seviyorsa
ama ufak ufak başla hızlı başlarsan sıkılır bırakırsınnnnn
hatta işyerinde boşkaldıkça spor videoları izlee inan çok güzel oluyorr
ben öle yapıyorumm
bugun platesim varrrr
eve gidince of gitmesemi yatsam mı dinlensem mı diyorum sonra kalk kızım nasılsa akşam yatacaksı git bir saat kafan
dağılsın diye motive ediyorum hop kendimi salonda buluyorum
evet canım 15 dk da olsa yaptımmgünaydın hayırlı bereketlı cumlarınız olsun
güziş yaptın mı sporrrrrrr
benim dün plates iptal hocanın eğitimi varmış
bende bir saat yürüdümmm
süper zamanla artacakevet canım 15 dk da olsa yaptımm
aynen canım zaten öncelikle 67-68 kiloya düşüp orda biraz korucam ondan sonra ufak ufak aşağıya inmeye devam edicem amaç devamlı olmak ve sürdürmek yaşam tarzı haline getirmeksüper zamanla artacak
amaç sürdürülebilmek
sağlıklı beslenmeyi oturtacaz inş.
artık alıp vermekten bıktımm
bahaneler değil çözüme odaklı olacağızzz
konuşmalarınızı okudum baya çok güzel motivasyon yapmışsınız kendinize :) bir yere yazarak ne yediğini en azından kontrol edebiliyorsun hatanı görebiliyorsun o yüzden bende o taraftayım :) Bende bugün itibariyle 21 gün şekersiz diyete başladım. Motivasyon için paylaşım yapabilir miyim yediğimi içtiğimi siz gibi ?evettt öğle
6 kaşık etli nohut
pilav ve çorba yemedim
3 adet küçük nektar
ara
1 adet sade activia
2 ceviz
1 küçük şeftali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?