- Konu Sahibi simlamutlu
-
Biz küçükyalıda oturuyoruz,biraz uzakmışız ama metro olduğu için o tarafta çok zor olmayabilir belki buluşmamız,yani en azından öyle umuyorumMerhaba saphira canım benim kızımda 9 ocak doğumlu bir iki ay fark etmez sanırım anlaşmalarında.Gerçekden insan etrafında yaşıtı olabilecek oyayabileceği çocuk bulmakda zorluk çekiyor benim kızımda bilakis çocukları çok seviyor tabi şu an oynamakdan çok anlamasalarda yaşıtlarıyla vakit geçirmeleri o ihtiyaçlarını tatmin etmek açısından çok önemli geldi bana hem bizlerde tanışmış oluruz.Umarım izmirin bize uzak bir semtinde oturmuyorsunuzdur:) ben bornovada oturuyorum siz hangi semtte
çıtırcım sanki seninile daha bir yazışmamız olmuştu yanlış hatırlamıyorsam,biz de senin ve güzel kızının katılmasın çok isteriz kaydirigubbakcemile5benım kızım 17 aylık ama bende katılmak ısterım...
aramızda olmandan çok mutlu oluruz canım..iyi akşamlar arkadaşlar benimde 19 aylık bi oğlum var ve burda neredeyse hiç arkadaşı yok ve sürekli evde olmaktan sıkılıyor ve oyuncaklarını paylaşmayı bir türlü bilmiyor.Ben oğlumun daha paylaşımcı olmasını ve diğer çocuklarla kaynaşmasını istiyorum eğer kabul ederseniz bende katılmak isterim aranıza bucada oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?