14-19 Aylık bebekleri olan İzmirli anneler

simlamutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
1.289
56
118
İzmir
Arkadaşlar benim 13.5 aylık bir kızım var izmirde oturuyorum çocuklar büyüdükce arkadaşa ihtiyaç duyuyorlar sağlıklı gelişimleri içinde şart zaten yaşıtlarıyla oynamaları kreşlerde oyun grupları için çok küçük yaşı o nedenle yaşıtı bebekleri olan izmirli annelerle tanışmak isterim

Merhaba silamutlucum a.s.
Ben de tam böyle bir şey istiyordum yalnız benim kızım 15.5 aylık,6kasım doğumlu.Kreşlerden ziyade annelerin oyun grupları oluştuduklarını duyuyorum hep çok hoşuma gidiyor.Belki bizde böyle bir şey yapabiliriz.Benim 2008 kasım anneleri topiğinde fazla ızmirden arkadaşım yok o yüzden bugüne kadar gerçekleştiremedim böyle bir şeyi.Bir de krikitos var,onun oğlu da 23 kasım doğumlu.Burayı da yeni gördüm çok iyi bir topik olmuş. opuyorumnanaktan

Merhaba saphira canım benim kızımda 9 ocak doğumlu bir iki ay fark etmez sanırım anlaşmalarında.Gerçekden insan etrafında yaşıtı olabilecek oyayabileceği çocuk bulmakda zorluk çekiyor benim kızımda bilakis çocukları çok seviyor tabi şu an oynamakdan çok anlamasalarda yaşıtlarıyla vakit geçirmeleri o ihtiyaçlarını tatmin etmek açısından çok önemli geldi bana hem bizlerde tanışmış oluruz.Umarım izmirin bize uzak bir semtinde oturmuyorsunuzdur:) ben bornovada oturuyorum siz hangi semtte

benım kızım 17 aylık ama bende katılmak ısterım...

iyi akşamlar arkadaşlar benimde 19 aylık bi oğlum var ve burda neredeyse hiç arkadaşı yok ve sürekli evde olmaktan sıkılıyor ve oyuncaklarını paylaşmayı bir türlü bilmiyor.Ben oğlumun daha paylaşımcı olmasını ve diğer çocuklarla kaynaşmasını istiyorum eğer kabul ederseniz bende katılmak isterim aranıza bucada oturuyorum.

Merhaba arkadaşlar tabiki aramıza kabul etmek ne demek neden etmeyelim ama semtlerin uzak olması zorlaştırır buluşmayı toplanmayı diye düşünüyorum ama birbirine yakın semtte olanlar daha rahat gidip gelebilir en azından bana uzakda olsanız yakın olan başka arkadaşlarla tanışma fırsatınız olur.Herkes semtini yazarsa iyi olur

Biz küçükyalıda oturuyoruz,biraz uzakmışız ama metro olduğu için o tarafta çok zor olmayabilir belki buluşmamız,yani en azından öyle umuyorum
benım kızım 17 aylık ama bende katılmak ısterım...
çıtırcım sanki seninile daha bir yazışmamız olmuştu yanlış hatırlamıyorsam,biz de senin ve güzel kızının katılmasın çok isteriz kaydirigubbakcemile5
aramızda olmandan çok mutlu oluruz canım..

Çok yakın değiliz anladığım kadarıyla sadece çıtır-pıtır la ben yakınız sanırım.ilk mesajımda yazdığım gibi bir arkadaş daha var o da katılmaktan memnuniyet duyacaktır,o da Amerikan lisesinin orada oturuyor.Bu durumda birbirine yakın olan 3 kişi oluyoruz.Şöyle bir şey yapabiliriz;mesela haftada bir veya 15 te bir buluşmak yerine ayda bi toplanmaya gayret edebiliriz.Sizler ne dersiniz?

Bir de başlık 13-14 aylık bebeği olanlara yönelik yazılmış ama 19 aylık bir bebeğimiz bile oldu aramızda şimdiden.bu başlığı değiştirtip aralığı daha fazla tutup,daha çok kişinin olmasını sağlayabiliriz diye düşünüyorum.Mesela en küçük bebeğimiz 14 ,en büyük bebeğimizde 19 aylık.14-19 aylık arası yapsak nasıl olur?

Son düzenleme:
Tabi nasıl isterseniz benimmi değiştirmem gerekiyor başlığı?.Bu arada bana yakın hiç kimse yok:)) bornova civarı

selam kızlar bu topiği saphira sayesinde keşvettim keşke buluşsak çok isterim böle bir buluşmayı oğluşum kesinlikle paylaşmayı bilmiyor bizim etrafımızda aynı ay grupları arasında doğmuş 4 tane bebek olmasına rağmen asla birşeylerini paylaşmıyor böle birşeyle hem bebeklerimiz hemde biz daha aktif olabilirz bebekler içinde anneler içinde süper olur :lepi:
bende amerikan kollejinin otarafta oturuyorum sapişim yazmış zatii
benim oğlum 15 aylık

pek gelen giden olmuyor ama malesef hadi toplaşın izmirli anneler inşallah kalabalık oluruz

Aaaaa süper bir başlık olmuş bende katılmak isterim:=)Benimde oğlum yarın tam 18 aylık olucak..Ben Karşıyaka Bostanlı da oturuyorum..Umarım çok güzel bir grup oluşur...

Seçilim bak ne zamandır yazışıyoruz bahaneyle belki tanışmak nasip olur demi:)

Doğru söylüyorsun canım..ınşallah tanışırız çok güzel olacak diye düşünüyorum :)

çıtır pıtırcım linki kasım annelerine koymusuun tatlım kasım annelerinde saphirayla ben varız birtek izmirli başka yok malesef ama diğer topiklere konulabilir görmeleri için iyi fikir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…