14-19 Aylık bebekleri olan İzmirli anneler

Ben bu sabaha hasta kalktım :gitme: henüz burnum tıkanmamış ama tıkanmak üzere.Şimdilik nezle başlangıcındayım.Grip ve öksürük gelmese bari arkasından.Biraz halsizliğimde var,en sinir olduğum şey de o.Yatmak beni deli ediyo,kafamı kaldıramıcak durumda olmadan yatmıyorum o yüzden.Birazdan çıkıcam mesela dışarıya.Akşama daha da kötüleşirim büyük bir ihtimalle.
Yani ben iyileşene kadar bir buluşma ayarlanırsa ben katılamıcam arkadaşlar mafoldumben

GeÇmıŞ olsun cnm ınŞallah ılerlemez tontıŞım bı ılÇaÇ al barı belkı ılerlemen kurtarırsın okıcıĞıme geÇmez umarım

gecms olsunnopuyorumnanaktan

geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim canlarım,ilaç kullanıyorum,umarım çabuk geçer

canım gribim devam ediyor kızıma da geçti maalesef,ilaç kullanıyoruz,bir kaç güne geçer sanırım.teşekkürler a.s.

Şehir dışındaydım saphira yeni döndük.Buluşma ayarladığınızda uygun olursam katılacağım malm hepiniz birbirinize yakın oturuyorsunuz ben çok uzak kaldım eşimin şehir dışı sehayatleri çok oluyor çocukla hiç tek başıma şimdiye kadar uzak biryere gitmedim bakacağım o anki durumuma göre hareket edeceğim.Gittiğimiz seyahatte görümcemin 4 yşında bir oğlu vardı orda bulunduğumuz süre boyunca dayak yedi bizimkisi ondan çocuk kıskanda hep ittirdi vurdu cüsseleride aynı değil tabi bizimki hiç anlamıyor bile çocuk bunu ittiriyor bizimkisi şaşkın şaşkın bakıyor o nedenle gerçekden böyle bir buluşmada senin kopyaladığın yazıda yazdığı gibi ay farkı demekki 4 aydan fazla olmamalı.Şu yazıyı bir dikatli okuyayım çokda vakdim yok yüzeysel bakdım.Birde dışarı buluşmasında nekadar nerde oynayabilirler bilmiyorumki bizimki yeni düşe kalka yürüyor ev görüşmesi içinde sanırım herkes birbirini çok iyi tanımadığı için erken olur.

simlacım ben de uzak bir yere hiç tek başıma gitmedim bebeğimle.evleriniz yakın dediğin sadece 3 kişiyiz ve mutlaka bir orta yer bulacağımıza inanıyorum.bu konuyu sen açtın zaten sensiz buluşma olur mu hiç arkadaşım.çocuklar için kapalı oyun alanları var ama avm lerde.mesela balçovada palmiye avm de nuhun gemisi diye bir yer var.havuz topları,kaydıraklar vs.. bir sürü oyuncağın olduğu bir oyun alanı.çocuk başına 8 tl ücret ödeniyor,saat sınırlaması yok.ailelerin oturması için yeri var,orada yenilen içilen bu 8 liranın içinde değil,ayrıca ödeniyor.ben daha önce kızımı götürmek istemiştim oraya ama henüz yürümüyordu bile olmazdı yani.güzel bir anlayacağın ama sana çok uzak.
orta yer alsancak olur heralde,sana da uyar diye düşünüyorum.alsancakta bir tek hiltonun emperland eski famecity si var.orada küçük çocuklar için bir bölüm vardı sanki.orta nokta olabilecek başka bir yer bilmiyorum ben,başka bilen varsa yazalım arkadaşlar,ona göre karar veririz.
başka bir alternatifte havaların biraz daha ısınmasını bekleyip,dışarıda buluşabiliriz.
bunun dışında bana ev buluşması da uyar

geçmiş olsun dileğine teşekkür edrim canım a.s.

şimdi saydım da 7 kişiyiz toplam,bir şey yazmamış ama larem35 de katılırsa 8 kişiyiz.

bu arada başlığı değiştirdik ama bizim bebeler yerşnde saymıyorki sürekli büyüyor,biz şu işi ay ve yıl yazarak yapsaydık daha mı iyi olacaktı ne kaydirigubbakcemile3

Ben Karşıyaka Bostanlıdayım kızlar..Bahsettiğiniz yerler çok güzel ama bana çok uzakSon karara uymaya çalışırım ama ben işe başlıyorum bu arada yarın ve sadece cumartesi pazar uygun olucam bundan sonraopuyorumnanaktan

duygucum iş buldun mu ay çok sevindim hayırlı olsun opuyorumnanaktan
cumartesi ortak karara bağlandı sanırım,herkes için cumartesi uygun ama hangi cumartesi kaydirigubbakcemile3
şimdi tekrar baktım sudenaz ve krikitos arabyla gelecekler buluşma yerine,büyük bir ihtimalle ben de krikitosumla birlikte gelirim.bu şekilde arabayla rahat gelebilecek olanlar,arabayla gelemeyecek olan uzaktaki arkadaşlara gideriz olmaz mı?
bostanlı,bornova,buca her biri ızmirin bi ucu ,onu da şöyle yapabiliriz,bir seferinde bornova da bir seferinde ksk de bir seferinde bucada buluşuruz,bu da çok kolay olmayacak belki ama benim aklıma gelen en iyi çözüm bu.başka arabayla rahatça gelebilcek kimler var onu da yazsak iyi olacak sanırım

Bende arabayla gelicem uzak olsada uymaya çalışırım.benim bildiğim balçovada bir yer var topolino çocuk oyun yeri ve çok büyük orasıda olabilir.zaman sınırlaması yok giriş ücreti 20 tl.ama cumartesi çok kalabalık olur orası.

topolinoyu hiç bilm,yorum canım.nasıl güzel bir yer mi.Birde play barn var onun fiyatları da şöyle

Çocuklar istediği kadar oyun merkezinde kalabiliyor ve kaldığı saate göre ücret ödeniyor. Bu ücretin % 10'u bonus olarak hesabında birikiyor ve istediği Play Barn'da kullanabiliyor. Ücretlendirme parmak izi işlemi ile yapılıyor. Pazartesi günleri yüzde 10 indirimi uygulanıyor. Kardeş indirimi yüzde 10, ikiz indirimi yüzde 25, anne bebek grubu ise 3 saate kadar 25 YTL. Bunun dışında doğumgünü organizasyonları, aylık oyun grupları, anne-bebek grupları, gezi, kurslar ve istediğiniz mekanlarda organizasyonlar düzenlenebiliyor.

Fiyatlar ise şöyle:
1 saat: 20 YTL
1,5 saat 25 YTL
2 saat 30 YTL
2,5 saat 35 YTL
3 saat 40 YTL
3,5 saat 45 YTL
Tam gün: 50 YTL

play barn benim bildğim kipa balçova içinde var,yine o tarafta bir tane daha var sanırım,alsancakta varmış,en son bornovada da açılmış sanırım.anne bebek gruplarına 3 saate kadar 25 tl,topolino sınırsız 20 tl,nuhun gemisi sınırsız 8 tl. fiyat olarak en uygun nuhun gemisi. çoğu yer balçovada.

Benim aklıma bir yer daha geldi,bu yazdığımız eğlence merkezlerinden değil yalnız.ora lahmacun,ben göztepedeki şubesini biliyorum,çocuklar için minderlerden oluşan yumuşak oyuncaklar koumuşlar,biz gittiğimizd kızım çok eğleniyor.ora lahmacunun başka şubeleri de var,diğer şubelerinde de aynı şekilde çocuk oyun alanı var mıdır bilmiyorum,eğer uygun gelirse arayıp öğreniriz.giriş parası diye bir şey yok tabiki orada,mama sandalyeleri filan benim evde kullandığımdan chicco polly,personelde gayet iyi,doğumgünü vs. de yapıyorlar.yani hem bizim içn hem çocuklar için çok ugun bir yer ama dediğim gibi ben sadece göztepe şubesine gittim

topolino güzel bir yer ben nuhun gemisinide biliyorum oradan tek farkı büyük olması biraz daha ferah oyun alanının içinde masalar var üst katta yemek yeri var. aşağı yukarı aynı yani.Göztepedeki yerde güzelmiş

beyazmeleğim zamanlama uyarsa gelirsin belki,ne güzel olur opuyorumnanaktan
eycikcim bu ara buraya uğrayan pek yok canım,o yüzden herkesin ortak fikrini bilemiyoruz maalesef.
huu huuu arkadaşlar neredesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…