14-19 Aylık bebekleri olan İzmirli anneler

Saphıra senin çabalarına ilgisiz kalmış gibi oldum canım kusura bakma zeynep hasta oldu yeni yeni iyileşiyor.hiçbirşeye vakit ayıramadım.
Buluşmayı bende çok istiyorum ama 1 mayıs için kesin birşey diyemiyorum.Krikitosun dediği gibi haftaiçide buluşabiliriz.
bebişleri ve annelerini öpüyorum

Yer olarak evemi karar verdiniz krikitos sen hamile değilmisin zaten ev yormazmı seni
canım önceki mesajları okumuşsundur mutlaka ama tekrar yazayım dedim,hiç kimse yer ve zaman fikri vermedi.dışarıda yaptığımız buluşma oldukça karışık geçti,bu yüzden bir dahakine ev de toplanalım demiştik ilk buluştuğumuz gün.ben de bundan dolayı ev buluşması daha mı iyi olur yoksa yine dışarısını mı istersin ne yapalım fikirlerinizi yazın lütfen dedim hiç kimseden ses çıkmadı.krikitos da bana buyrun deyince kimse karşı çıkmayınca orası kararlaştırıldı.ama senin farklı fikirlerin varsa yaz lütfen ki ona göre programı değiştirebiliriz.
çok geçmiş olsun kuzuma yaaa,kıyamamm.
hafta içi buluşma olayına gelice,aramızda çalışanlar olduğu için cumartesi buluşuyorduk ama çalışanlar gelmeyecekse biz de hafta içi içn program yaparız tabiki

merhaba arkadaşlar...bucada oturuyorum..16 aylık bi kızım var...aranıza katılmakda geciktimmi bilmiyorum..eğer sakıncası yoksa sizin için benide arnıza kabul edebilirmisiniz...

kız 1 mayıs geldi çattı kimseden ses seda yok katılcak katılmıcak belli değil herkez daha net şeyler yazsa iyi olur yoksa bu konu uzar gider 1 mayıs gelir geçer şaka bir yana evet artık net olarak buluşma olucak mı olmuycak mı belli olsunda ona göre herkez kafasında bi plan yapsın 1 mayıs resmi tatilmiş zaten katılım çok olur dedik hiç olmadı

minikprenses hoşgeldin aramıza a.s.
1 mayısta buluşucaz katılmak ister misin

hoşbulduk güzelim...aranızda keyifli vakit geçireceğime eminim...hepiniz çok şekersiniz...
evet katılmak istiyorum ancak sanırım bi netlik kazanmamaış son mesaj yazan arkadaşımızın dediğine göre...durum nasıl olucak nerede ve saat kaçda olucak..belli bi plan varmı gelirken getirmemizi istediğiniz bişey varmı???

minikprensesçim arkadaşlarımız nedense bu buluşma için çok çekimser kaldılar.Kesin bir buluşma olacağı zaman buradan yazarız zaten

bugün beni eycikciğim aradı ama maalesef ben pek müsait değildim konuşamadık.

Arkadaşlar ben durumumu belirttim kimseyi birşey için engellemek istemem beni gelemeyecek kabul edin ona göre yapın ayarlamanızı zaten sanırım eşim byük ihtimal yine burda olmayacak gibi görünüyor 1 mayısda.

simlacım bornovada oturduğun için uzak diye bu tarafa yalnız gelemeyeceğini yazıyorsun hep ya,ben de başka bir fikir atayım o zaman ortaya.bostanlıda oturan duyguegede buluşma yeri uzak kaldığı için katılamıyorum dedi.O zaman Alsancakta bir yerde buluşalım arkadaşlar ne dersiniz?
simlacım bornovanın neresinde oturuyorsun bilmiyorum ama metroyla veya dolmuşla rahatça gelebilsin Alsancağa diye düşünüyorum.

Canım sağolasın ben şu ana kadar hiç kızımla yanlız dışarı çıkmadım bornovayı saymazsam yollarda ağlar tutturursa panik oluyorum toplu taşım aracına hiç binmedik beraber ben arabaylada gelirim onunla yanlız ama bazen bornovaya bile indiğimizde araba koltuğunda mızıldanıyor panikliyorum yani alsancak sizin orası çokda fark etmiyor benim için yol mesafesinde geçecek zaman kısalıyor sadece.

canım o zaman ben sana bir şey dicem ama yanlış anlama,yani senin buluşmalara katılman çok zor bu durumda,şans eseri katılabilirsen katılacaksın,konuyu açan kişi olarak buluşmalara en çok senin katılıyor olman gerekmez miydi?öyle bir oldu ki sanki bu konuyu ben açmışım gibi oldu biraz kaydirigubbakcemile3

Bu topiğe girip okuyan herkes farketmiştir sanırım ama ben yine de tekrar yazayım,yarın yani 1 Mayısta buluşma olmayacak.Bız aslında krikitosla program yapmıştık ama maalesef ben ve kızım nezle olduk,o iyileşti gibi,bu kezde bana bulaştığı için ben kötüyüm.
belki başka bir buluşma olur,ona katılım olur belki,yalnız ben bir daha bu kadar çaba sarfedeceğimi sanmıyorum.1 Mayıs tarihini özellikle seçtim,uzak bir tarih herkes kendini ayarlayabilsin diye.
Belki de herkes birbirinden gerekli sıcak eletrii alamadı ve o yüzden tekrar görüşmek istemedi,olabilir,saygı duyuyorum..

Ben konuyu açdığımda eğer okursan başları hep kendi semtimde oturan birilerinin arayışı içindeydim semtimi belirttim sordum bornovadan kimse yokmu diye konu başlığına semt belirtmek çok anlamsız saçma olurdu zaten amaç benim kendi semtime uygun olan birileriyle tanışmam olduğu kadar bunun yanı sıra başka arkadaşlarda kendi semtlerinden birileriyle tanışma şansına sahip olacaklardı.ınsanın illlah böyle bir konu açması bütün buluşmalara iştigal etmesini gerektirmez.Ben konuyu açdım sen yazdın ilk kez bebek yaş aralığını genişletelim dedin birşey demedim çokda istediğim birşey olmamasına rağmen zaten ondan sonrada sana bırakdım yazan arkadaşların hemen hemen hepsi sizler birbirinize yakındınız buluşma yerini ayarlarken gününü ayarlerken fikir beyan etmedim çünkü çok uzakdınız bana gelme olasılığım çok zayıfdı.Benim konuyu açmış olmam buluşmalara en çok benim katılmam gerekdiğini düşündürtüyorsa ben konuyu kapatayım sen aç istersen nasıl istiyorsan çünkü kimsenin beni eleştirmesini yargılamasını istemem

yanlış anlama diye yazmama rağmen yanlış anlamışsın bile..Bunun sebebi de sen zaten bana bir şeyler söylemek istiyormuşsun da söylememişsin bugüne kadar bence.Farklı ay bebeklerini ben çağırmadımki ben genişleteyim.Ben şimdiden 19 aylık bile bebeğimiz oldu,madem başlığı değiştirelim de daha çok kişi gelebilsin dedimve bunu da yapalım mı diye sordum,kimse hayır demedi.Yani ben kesinlikle bebek yaş aralığı genişletmiş filan değilim.evleriniz yakın dediğin 4 kişiyiz,bu 4 kişinin 1 tanesi buraya hiç yazmamış olan bir arkadaşımız ve o da kitynin vasıtasıyla geldi buluşmaya,diğer bir arkadaşımız çıtır,o da çalışıyor ve sadece cumartesileri uygunken artık hiç uygun günü olmadığını yazdı ve artık o dayok.yani senin anlayacağın 2 kişiyiz evi yakın olan o da evlerimiz çok ters yerde birbirine.he çok yakın da olabilirdi evlerimiz,olay o değilki,çok farklı semtlerden katılım oldu,orta bir nokta bulalım dedim,yine pek ses çıkaran olmadı,benim söyledğim yeri de herkes kabul etti.Ben şunu da yazmıştım,arabayla uzak yerlere gidebilecek olanlar,gelemeyecek olanlara gitsin,yani bizler bornovaya veya bostanlıya veya bucaya gidelim demek istedim.senin gibi orası bana çok uzak oraya gelemem diyen bi arkadaşımız daha oldu mesela ama o alsancaka gelebilirim diyordu,sen oraya da gelemem diyorsun.aslına bakarsan ben bornovada da bir buluşma ayarlarız diye düşünmüştüm ama baksana sen baya öfkeliymişsin bana nedense beni suçluyorsun buluşmalara tam katılamamanla ilgili.
sonra en başta semtini belirtmiş olsanda ben kesinlikle bornova dışına çıkamam,o yüzden bu topiğe de lütfen bornovadakiler gelsin diye belirtecektin.hiç birimiz katılmamalıymışız o zaman buraya hata etmişisiz,seni üzmüş rahatsız etmişisz hatta.

Saphira ben seni hiç tanımıyorum o nedenle asla öfkelenmem ayrıcada bana göre öfkelenecek bir olay yok ortada niye öfkelenmek olarak algıladın anlamadım.Ben sana anlatmak istediğimi gayet açık anlattım ama sen farklı algılamışsın buluşmalara katılıp katılmamak benim kararım bunun için seni suçlamam çok aptalca olur bana uymadığı için katılmadım.Bebek yaş aralığına gelince mesele ben yaş aralığı belirtmişdim sen genişletimmi diyince sesimi çıkartmadığımı belirttim çünkü uyumsuz olmak istemem fikirlerinize katılan arkadaşlara haksızlık olmasın diye onayladım benim isteğimin dışındaydı ama zaten ondan sonrada sana bırakdım organizasyonu herşeyi bunuda kendi isteğimle yapdım yazımı dikkatle okursan aksi bir durum belirtmedim meseleyi açıklamak amacıyla yazdım bunları birşeyler kinaye etmek için değil.Ha evet yanlış anladığım bir şey var oda konuyu açan sensin oraya buraya gelemiyorsun en çok senin katılman gerekirdi konusundaki cümlen beni bu cümle ile kendimi savunmak zorunda bırakıyor olman yanlış anlama ama diye belirtip bu cümleyi yazman yanlış anlamamamı gerektirmez.Böyle bir konuyu açmış olabilirim ben katılalamışda olabilirim sonuçda birileri katıldı buluşulundu bir işe yaradı birbirleriyle tanışan insanlar oldu sende kendi isteğinle organizasyonu üstlendin bunun için zorlayanda olmadı şimdi bunun için insanlara yada bana sitem etmek anlamsız diye düşünüyorum sonuçda birbirimizi hiç tanımayan insanlarız sitem etmekde yersiz kaçar öfkelenmek kadar yaşımışı başımızı almış insanlarız olayı hoş olmayan taraflara çekmeyelim lütfen ben kendime yakıştırmam çünkü burda bir arkadaşla böyle polemiklere girmeyi.,

Ayrıcada çoğunluk elbette nerdeyse buluşma çoğunluğun oturduğu yere göre ayarlanır bence mantıklı olan budur aklımın ucundan bile niye buluşmayı oralarda ayarladılarda ben katılamadım diye birşey kesinlikle geçmedi geçmeside çok komik olur bana göre ben ne kaprisli bir insanım ne çocukca düşünen o nedenle buluşmalara katılmamamla ilgili seni suçladığımı sanman inanılmaz geldi bana ilkokula gitmiyoruz biz koca insanlarız bunun için niye başka bir insanı suçlayayım ben buluşmaya katılmadıysam kendi seçimimdir şartlarıma uymamışdır.Birde sen bana şimdiye kadar birşeyler söylemek istiyormuşsunda söyleyememişsin demişsin:) yapma saphira biz hiç tanışmadık bile iki tanışmayan insan niye içinde birşeyler biriktirsin birbiri için ben alındığım cümleyi belirttim söylemek istediğimide hemen söyledim bak biriktiren bir insan değilmişim.Konuyuda bornovada oturan anneler diye açmam çok daraltırdı sadece belki benim işime yarardı veya yaramazdı sonuçda bu şekilde başkalarınında işine yarar bana faydası olmasada.

polimiğe girmem deyip konuyu bu kadar uzatman ilginç tabi..yazdıklarının hepsine cevap vermiş olduğum için tekrar tekrar yazmayacağım..Yalnız şunu söyleyeyim fikirlerini yerinde ve zamanında söyleseydin şu anda böyle bir şey olmazdı,şahsen çok üzgünüm.Topiğe gelip aranıza katıabilirmiyim diyenlerin içinde sana göre uygun olmayanlara 'hayır' deseydin o zaman..daha fazla uzatmaya gerek görmüyorum..bundan sonrası zaten forumda yasak..Mutlu paylaşımlar

canalrım son mesajlarınızı detaylı okuyamadım ancak tartışma yapmanıza gerek yok kırmayın birbirinizi...

saphıra gülüm biliyosun ben gelicektim ve sizlerden haber bekliyordum ama olmamış napalım nasip değilmiş diyelim ve mümkünse başka bi gün ayarlıyalım...

bu arada çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize havalar aldatıyor insanı...size ihtiyacımız var:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…