- Konu Sahibi simlamutlu
-
canım önceki mesajları okumuşsundur mutlaka ama tekrar yazayım dedim,hiç kimse yer ve zaman fikri vermedi.dışarıda yaptığımız buluşma oldukça karışık geçti,bu yüzden bir dahakine ev de toplanalım demiştik ilk buluştuğumuz gün.ben de bundan dolayı ev buluşması daha mı iyi olur yoksa yine dışarısını mı istersin ne yapalım fikirlerinizi yazın lütfen dedim hiç kimseden ses çıkmadı.krikitos da bana buyrun deyince kimse karşı çıkmayınca orası kararlaştırıldı.ama senin farklı fikirlerin varsa yaz lütfen ki ona göre programı değiştirebiliriz.Yer olarak evemi karar verdiniz krikitos sen hamile değilmisin zaten ev yormazmı seni
çok geçmiş olsun kuzuma yaaa,kıyamamm.Saphıra senin çabalarına ilgisiz kalmış gibi oldum canım kusura bakma zeynep hasta oldu yeni yeni iyileşiyor.hiçbirşeye vakit ayıramadım.
Buluşmayı bende çok istiyorum ama 1 mayıs için kesin birşey diyemiyorum.Krikitosun dediği gibi haftaiçide buluşabiliriz.
bebişleri ve annelerini öpüyorum
minikprenses hoşgeldin aramıza a.s.
1 mayısta buluşucaz katılmak ister misin
Ben konuyu açdığımda eğer okursan başları hep kendi semtimde oturan birilerinin arayışı içindeydim semtimi belirttim sordum bornovadan kimse yokmu diye konu başlığına semt belirtmek çok anlamsız saçma olurdu zaten amaç benim kendi semtime uygun olan birileriyle tanışmam olduğu kadar bunun yanı sıra başka arkadaşlarda kendi semtlerinden birileriyle tanışma şansına sahip olacaklardı.İnsanın illlah böyle bir konu açması bütün buluşmalara iştigal etmesini gerektirmez.Ben konuyu açdım sen yazdın ilk kez bebek yaş aralığını genişletelim dedin birşey demedim çokda istediğim birşey olmamasına rağmen zaten ondan sonrada sana bırakdım yazan arkadaşların hemen hemen hepsi sizler birbirinize yakındınız buluşma yerini ayarlarken gününü ayarlerken fikir beyan etmedim çünkü çok uzakdınız bana gelme olasılığım çok zayıfdı.Benim konuyu açmış olmam buluşmalara en çok benim katılmam gerekdiğini düşündürtüyorsa ben konuyu kapatayım sen aç istersen nasıl istiyorsan çünkü kimsenin beni eleştirmesini yargılamasını istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?