14-19 Aylık bebekleri olan İzmirli anneler

Saphira ilgin için teşekkürler.Eşim o gün muhtemelen çalışmayacakmış.Onun tek boş gününde ben kızımı da alıp gidiyorum diyemeyeceğim.O yüzden bu buluşmanıza katılamayacağım.23Nisan olsa daha uygun olabilirdi.ınşallah bir dahaki buluşmaya katılabilirim.

Görmemişim saphiracığım kusura bakma yok bir iki doktor kontrolümüz var benim bir ameliyat durumum var gibi şeyler işde

Ya kızlar çok yeri değil ama ne soracağım size sizin bebekler benimkinden daha büyük genelde birşey istediklerinde ellerinimi uzatıp istiyorlar parmaklarıylamı işaret ediyorlar yada ne zaman parmakla işaret etmeye başladılar ona takıldım ben kızım bazen elini uzatarak istiyor bazen parmakla işaret ediyor 15 aylık şimdi geçmi kaldı kafama takılıyor

Bence hiç kafaya takılacak bir şey yok cgayet normal,benimki de öyle canım,canı ne isterse onu yapıyor.

Saphira canım sağolasın :) Şu işaret konusundada ne bileyim kafam takıldı her istediğini parmakla işaret etmesimi gerekir diye bazen parmak kullanıyor çünkü genelde elini uzatıyor.Annelik işde herşeyi irdeliyorsun

Canım önceki msj larda açıklama yaptım ya benim bornovadan ta oralara gelebilmem için illah birinin getirmesi lazım eşimin seyahatleride son anlarda çıkabiliyor o nedenle benim gelip gelemeyeceğim yine son anda belli olur o nedenle gün yer konusunda fikir belirtmeyeyim önce belirtirsem sonrada gelemezsem üzülürüm siz kararlaştırın ben uyabilirsem uyarım

1 Mayıs Cumartesi Buluşmasına Katılanlar: (Yer:Krikitosun Evi)

1. Saphira...Duru Okyanus
  2. Krikitos...Mert ve Pıtırcık
Şekerler listeyi yapması benden kendinizi eklemesi sizden buyruun buyrunnnnnnnnn

listeyi yapalı 2 gün oldu ama buraya yazan olmamış yine.cep telefonlarınıza da mesaj çektim ne telefondan ne buradan cevap yazılmadı.arkadaşlar görüşmek istenmiyor sanırım fisfisfis

boşver kuzum o zamn görüşmek isteyen arar sorar gelmek isteyene görüşmek isteyene kapımız herdaim açık seninle tel.de konuşakta önümüdeki hafta içi göreşelim yawrumoo özledim okiyi

saphişcim mesajını aldım tsk ederım fakat yogunluktan ancak girip bakabıldım..
ben katılmayı cok ısterdım ama ne yazıkki temmuza kadar sürecek olan cumartesı-pazar günleri egitimim baslıyor.benım ıcın hayal oldu yani..yıne de takıp edıcem burayı uyan bır zaman olursa mutlaka katılıcam.mafoldumben

evet kankacım aynı fikirdeyim seninle.Ben de Mertimi çok özledim
çıtırcım üzüldüm gelememene,seninle yakın oturduğumuz için de daha sık görüşebilir diyordum ama işler yoğun olunca yapacak bir şey yok tabi,kolay gelsin sana.belki sahilde karşılaşırız yine

neden olmasın:) haftasonları cıkıyoruz aksamustleri sahıle..
artık vakıt buldukca cıkıcaz napalım.cocuk da eve kapanıyor benım yuzumden.kafamçokkarıştı

kity79 ve arkadaşları gelemeyeceklermiş şekerler,kitynin taşınma telaşı var.çıtırda gelemiyor.geriye simlamutlu ,sudenaz,eycik kaldı,simla durumunu yazdı zaten ama eycik ve sudenazın durumunu hiç bilmiyoruzfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…