- Konu Sahibi simlamutlu
-
27 Mart 2010 Cumartesi saat:14.00 'te Göztepe Ora Lahmacun Buluşmasına Katılanlar
ekledim çıtırım,çok sevindim gelmene,saati sormuşsun canım,valla ben de sordum,kimseden ses çıkmayınca 2 de olsun bari dedim kimse itiraz etmeyince,herkes uygun olduğunu düşündüm
- Krikitos--Mert ve Pıtırcık (23.11.2008)
- Saphira-Duru Okyanus (06.11.2008)
- Eycik --- Zeynep (19.01.2009)
- Çıtır-pıtır-İklim (11.10.2008)
27 Mart 2010 Cumartesi saat:14.00 'te Göztepe Ora Lahmacun Buluşmasına Katılanlar
Ben ekledim canım,iyileşmenize çok sevindim a.s
- Krikitos--Mert ve Pıtırcık (23.11.2008)
- Saphira-Duru Okyanus (06.11.2008)
- Eycik --- Zeynep (19.01.2009)
- Çıtır-pıtır-İklim (11.10.2008)
- Kity79--Batuhan (25.05.2009)
- Cicozum-Çağla (17.06.2009)
pınarcım iyileşmenize sevindim demek batuhan mayıs bebesi çok isterdim mayısta doğum yapmayı bende mayıs çocuğuyumda ama boğa burcuyum ama
saol canım .... bende 20 sinden önce doğsun boğa olsun çok istedim ama malesef ikizler burcu oldu....boğaları çok severim...
boğa erkeği cinsel ilişkiye çok düşkün olurlar yawrum ve tek eşlede yetinmezler biraz çapkın olurlar boşver ikizler iyidir 18 yaşında evde hergün değişik kız görmek istemezsin herhalde naniknanik
iyiyiz eycikcim senden nasıl buradan hiç muhabbet dönmüyor aslında birbirimizi tanısak daha iyii olurdu
Tatlım çok incesin...teşekkür ederiz..inşallah canım batuhan bugün 10 aylıkk
10 cu ayın kutlu olsun batuşum tatlım büyü büyü koca adam ol inşallah
Tatlım bizimki waterbox çok memnunuz...nerde hata yaptılar ki?sudenaz ve simla dan haber yok sanırım henüz kesin gelip gelememeleriyle ilgili,ben yarın ora yıarayıp oyun alanının tam yanından masa ayırtıcam,çok sevdiğim bir arkadaşım çalışıyor ayrıca ora da,ona söylerim o saat 2 de hazır etiririr masayı bizim için.çok güzel olacak hihoyyyt
pınarım bu arada su arıtma cihazını taktılar fakat bir yerinde bir hata yapmışlar sanırım,yarın tekrar gelecekler,markası waterbors canım,tel de anlaşılmamıştır belki diye yazıyorum :)
Kızlar naapdınız dönmüşsünüzdür herhalde nasıl geçdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?