14-19 Aylık bebekleri olan İzmirli anneler

Cumartesi buluşuyoruz ne güzel Pınarda geliyor dört kişi olduk.Simla inşallah eşin döner sende gelirsin.Çıtır vardı oda gelicekti günü belirlediğimizi görmedi galiba

:1hug:

Tatlım ben 24 aya kadar sandım nerden uydurduysam ... pardon...o zaman sadece cicozum (mine) kızı çağlayla katılsa benim oğlumla çok iyi anlaşıyorlar..ileriye dönük arkadaş,oyun grubu oluştururuz olmaz mı?? yazında dışarda buluşmadığımız zaman bana gelebilirsiniz..bahçemiz ve havuzumuz var çocuklar için eğlenceli olur diye düşündüm...

eycikim özeline bakarmısın cicim
pınarcım cicozum da gelseydi topiğimize,tanışsaydık burada onunla da,listeye kendi ismini oğluşun ismini ve doğum tarihini ekle canım kesin geliyorsanız,ona göre tel ve msn mesaj atıcam

Cumartesi buluşuyoruz ne güzel Pınarda geliyor dört kişi olduk.Simla inşallah eşin döner sende gelirsin.Çıtır vardı oda gelicekti günü belirlediğimizi görmedi galiba

Eşim sanırım pazara dönecek önümüzdeki pazara ama ablam otarafları biliyor proğramını bilmiyorum otaraflarda arkadaşları var eğer kabul ederse beni o bırakır belki oda arkadaşına gider dönerken alır ama dediğim gibi konuşmadım daha sormadım sanırım sorsamda şimdiden belli olmaz proğramı.Buluşma saatini kaç gibi düşündünüz sizinkilerde muhakkak öğlen uykuları vardır o nedenle sordum uyumadılarmı huysuz oluyorlar.Eycik sanırım bizimkilerin ayları denk ırmak da 9 ocak doğumlu.

simlacım inan ben de hep öğle uykusundan dolayı buluşma saatine karar veripte size de uyar mı diye buraya yazamadım.mesela benim kızım sabah 10 civarı uyanıyor ve uyandıktan 2saat en fazla 3 saat sonra uyumak istiyor,yani 12-1 gibi.ortalama 2 saat uyuyor etti mi öğleden sonra 2-3,o saatten sonra çocuğu hazırla,duruma göre bişiler yedir,evden çık,mümkün değil.Ben kendimiz için şöyle bir çözüm düşündüm,kızımı o gün daha erken uyandırıcam,dolayısıyla öğle uykusunu da daha önce uyuyacak,biraz da acele hareket edersem öğlen 2-2.30 gibi buluşma yerinde olabilirm bir aksilik çıkmazsa.Yani aslında o bile geç çünkü hava çabuk kararıyor.Ya da uyutmayacağım 1 saat uyutup 1-1.30 gibi orada olabilirim,pusetini de alırım yanıma,eğe çok uykusu gelirse orada biraz daha uyutmaya çalışırım,pusetine yatırırm.başka bir çzüm gelmiyor benim aklıma

Tatlım mine seferihisara gitmiş...ben sana benim tel,msn detaylarını özelden atıcam...

Saphira canım mesajını aldım bende yolladım.
simla evet bizimkiler aynı ay benimkide 19 ocak.
Ben şimdi çıkıyorum görüşmek üzere bebişleri benim yerime koklayınopuyorumnanaktan

tatlım biliosun nezleyiz...hafta içi haber versek olur mu? iyileşirsek katılıcaz inşallah..

saat konusuyla ilgili bir gelişme olmamış hala,o zaman saat 2 diyelim de ona göre hepimiz kendmizi ve bebeklerimizi ayarlayalım.uygun mudur? sositososito

öğlen uykusu çok problem malesef evet zaten benim oğlum geç öğlen uykusu uyuyor artık düzen kaçıak ama olsun okadar 1 günlük katlanıcaz zorluklara

2 uygun bizim içinde öğle yemeği yedirip çıkarız bölece

Sizinkiler uyuyormu pusette benimki büyüdükden sonra kesinlikle uyumaz oldu birtek dışarıya çıkdığımızda araba koltuğunda uyuyor oda hareket halindeysek.Gerçekden öğlen uykusu çok problem

valla benimkinin durumu belli olmuyor,bazen uyuyor bazen uyumuyor.uyuduğu zamanda 45 dk filan uyuyor

merhaba arkadaşlar siteye malum oğlum yüzünden pek sık giremiyorum buluşmaya gelmeyi çok istiyoruz bir aksilik olmazsa katılacağız ama buluşma yerini hiç bilmiyorum eşimle bu akşam görüşeceğim bakalım o biliyordur belkide

Sizinkiler uyuyormu pusette benimki büyüdükden sonra kesinlikle uyumaz oldu birtek dışarıya çıkdığımızda araba koltuğunda uyuyor oda hareket halindeysek.Gerçekden öğlen uykusu çok problem

benimki asla uyumaz pusetinde oto koltuğunda hareket halinde durunca hemen uyanır eğer uyanmadan pusetine koymayı başarabilirsek pek mümkün olmuyor ama anca öle uyur pusette 1 günlük zorlanıcaz ama hep te onların rahatı olacak değil ya azcıkta rahatsız uyuyusunlar

sudenazcım kesin gelenlerin bir listesini oluşturduk,kesin gelebiliyorsan listeye ekle canım kendini a da ben ekleyeyim,kesinleşice durumun özelden msn tel bilgileri göndermeyi de unutma canım

27 Mart 2010 Cumartesi saat:14.00 'te Göztepe Ora Lahmacun Buluşmasına Katılanlar

1. Krikitos--Mert ve Pıtırcık (23.11.2008)
  2. Saphira-Duru Okyanus (06.11.2008)
  3. Eycik --- Zeynep (19.01.2009)

ben gelıorum tabıkiiopuyorumnanaktan
yer tamam da hani saat??
benım kızım da öğlen uykusuna yatar ama oyun ve gezmek olunca işler degısır onun ıcın...bıraz erken kalkıp11 gıbı öğle uykusuna yatırırım bende 1 gıbı kalksa,beslenme&hazırlanma 2 ye dogru ORA dayız inş :)
2 herkes ıcın uygun bır saat mi?

27 Mart 2010 Cumartesi saat:14.00 'te Göztepe Ora Lahmacun Buluşmasına Katılanlar

1. Krikitos--Mert ve Pıtırcık (23.11.2008)
  2. Saphira-Duru Okyanus (06.11.2008)
  3. Eycik --- Zeynep (19.01.2009)
  4. Çıtır-pıtır-ıklim (11.10.2008)
ekledim çıtırım,çok sevindim gelmene,saati sormuşsun canım,valla ben de sordum,kimseden ses çıkmayınca 2 de olsun bari dedim kimse itiraz etmeyince,herkes uygun olduğunu düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…