- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
- Konu Sahibi narantikibi
-
Yok henuz birşey almıyorum 10 gün içinde tekrar gideceğim o zaman netleşir başlarım alışverişeYalan olmasin omceki gebeligimde ya 14 te ya da 15 te yuzde 99 erkek dediler. 20. Hafta yuzde 100 kiz dediler ve kizdi. Sakin alisveris fln yapma bence 20-21 de netlesir.
Hadi ya özel hastane miydi neye göre erkek demişlerdi göstermiş miydi doktorunuz13/14. Haftada erkek denildi.. 16.haftada kiz oldugu söylendi.. Alisveris de yapmistim bir kac bir sey :))
Özel degil, devletti.. Özel olsaydi yanilma olmazdi sanirim. 1. Hamileligimde 16.haftamda kiz demisti dr.umuz. (özeldi) kiz olarak devam ettik, kizim oldu :)Hadi ya özel hastane miydi neye göre erkek demişlerdi göstermiş miydi doktorunuz
Ben özele gittim o zaman bebiş erkekÖzel degil, devletti.. Özel olsaydi yanilma olmazdi sanirim. 1. Hamileligimde 16.haftamda kiz demisti dr.umuz. (özeldi) kiz olarak devam ettik, kizim oldu :)
Allah ın gücüne gitmesin ilk bebeğim zorda sahip olduk tüp bebek çok şükür evladım olacak ama nedense hep içimde kız vardı belki birdaha cocuk sahıbı olamazsam bır kız evladım olsun cok istedimBende ozele gitmistim
Bana ilk defa tahmin yaptı ilk defa da gittiğim bir doktor agzından cımbızla cıktı erkek diyelim şimdilik lafı11+3 te devlet hastanesinde oğlum olacağını öğrendim :) sonra 16ncı haftada özel hastanede erkek dedi, 21nci haftada detaylı ultrasonda da erkek dendi ben eminim artık
Zaten devletteki dr çok iyi bir doktordu ben alışverişe o zaman başlamıştım
Anladım canım benm doktorum çok iyi ve ilgili birisiydi uzun uzun muayene etti devlet olmasına rağmenBana ilk defa tahmin yaptı ilk defa da gittiğim bir doktor agzından cımbızla cıktı erkek diyelim şimdilik lafıdevlete gidiyorum normalde hiç biride tahmin yapmadı ikilide de muayenede de sadece özeldeki dedi
Devletteki doktorum dan memnunum ama cihazlarımız iyi deği 10 gün sonra gel söylerim dedi zaten 16 haftalık oluyordu bende gittim özele doktorda önce cıkış saati geldi diye bırdahakine erken gelin diye uyardı ki önceden sekreter sordu alalım mı hastayı dıye almasaydıAnladım canım benm doktorum çok iyi ve ilgili birisiydi uzun uzun muayene etti devlet olmasına rağmen
Allah Allah gıcık bişeymiş o daDevletteki doktorum dan memnunum ama cihazlarımız iyi deği 10 gün sonra gel söylerim dedi zaten 16 haftalık oluyordu bende gittim özele doktorda önce cıkış saati geldi diye bırdahakine erken gelin diye uyardı ki önceden sekreter sordu alalım mı hastayı dıye almasaydısonrada öncesınde nereye gittin diye sordu 1 kere devlete gittim dedim onun dısında sen mi yapıyorsun kontrolleri diye de dalga geçti sanki ona hesap vermek zorundayım sonrada isteksizce bir tahmin yaptı bakalm
Bende ağustosta gideceğim sağlık ocağına birde özelde pek ilgili derler gıcığına cattıkAllah Allah gıcık bişeymiş o da
Valla ben 7haftadan beri özele gidiyorum doktorum artık oğlumun sevdiği yatış pozisyonlarını bile ezberledi
Devlete de ara sıra gidiyorum iki tarafta da kaydım var :) ha bir de sağlık ocağına gidiyorum (o mecbur zaten arayıp çağırıyorlar aşıya vs)
Banada bırdahakine kız dese hiç üzülmemDoktor beceriksizse olurrrr... 6. ayda kız dedio aya dek erkek bildik
inşallah degişir canım benimde 13+0 da ikili tets sırasında kesin erkek demişlerdi 16+4 te kontrole gittim kız kesinlikle dediler şok olmuştum hem erkege alışmıştım hemde oglum olsun istiyordum benimde içime hep erkek doguyor artık istedigimden mi bilemiyorum inşallah allah gönlümüze göre verir . 17 agustosta detaylıyı bekliyorumKizlar bende bugun gittim. 17. Haftam. Kiz dedi. Nedendir bilmiyorum icimde erkek hissi var. Halaaaa.bir kizim var belki ondan mi öyle düşünüyorum bilmiyorum. Birde onda yaşadıklarımın tam tersini yaşadım belki ondandır. Bakalım 21. Haftada ayrıntılı ultrasyona gitcez orda netlesir dedi. Ya nasip.. herşeyin hayırlısı. Değişir mi acaba
Kızımda yaşadıklarımın tam tersini yaşıyorum.belki ondan hissim böyle ama bende çok istedim erkek olsun. Mucize Allahtan.inşallah degişir canım benimde 13+0 da ikili tets sırasında kesin erkek demişlerdi 16+4 te kontrole gittim kız kesinlikle dediler şok olmuştum hem erkege alışmıştım hemde oglum olsun istiyordum benimde içime hep erkek doguyor artık istedigimden mi bilemiyorum inşallah allah gönlümüze göre verir . 17 agustosta detaylıyı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?