- Konu Sahibi narantikibi
-
Bende dün baska bir doktora gittim önce cok hareketli göremiyorum dedi sonra kordon gelmiş önüne dedi o kadar uğraştıktan sonra heh tamam gördüm erkek dedi birdahaki ay netleşir diyor olmuşum 17 haftalık ama %89 erkek dedi13. Haftada bize özel deki Dr um erkek dedi hatta emin misiniz dedim %100 eminim dedi. Şimdi 21 haftalığım.Geçen hafta Dr um izinliydi Zeynep Kamil devlet Hastanesi'ne gittim Dr gözün aydın çok şeker bir kızın geliyor demez mi? Artık betim benzim nasıl attıysa Dr çok panik oldu. Tamam sakin ol bir daha bakarız dedi ve yarım saat uğraştıktan sonra tamam pipiyi buldum dediinandım mı hayır!şimdi Perşembe ayrıntılı var onu bekliyorum. Kız olursa bütün aldıklarım iade. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama böyle bir şey olur mu derdim evet oluyormuş.
Bende dün baska bir doktora gittim önce cok hareketli göremiyorum dedi sonra kordon gelmiş önüne dedi o kadar uğraştıktan sonra heh tamam gördüm erkek dedi birdahaki ay netleşir diyor olmuşum 17 haftalık ama %89 erkek dediöncekide erkeğe benziyor demişti 14+5 te benım kesin artık erkek seninde gönlünden ne geçiyorsa rabbim hayırlısıyla onu nasip etsin
Ablamın değişti %90 erkek dedi ama artık kızHanımlar doktor cinsiyete bakmadan önce daha erken kesin olmaz %50 lerde olur dedi tahminde bulunmasını istedim baktı bak kordon burda dedi sonra şimdilik erkek diyebiliriz dedi 14+5 haftalık hamileyim. Erkek tahminde bulunup sonradan kız olan var mı bu haftada kesin midir hiç şurası pipi vs göstermedi ilk kez de gittim o doktora değişen var mı diye merak ettim
Sürekli döndüğü içn tam göremesemde erkek demişti %90Ablamın değişti %90 erkek dedi ama artık kız
13. Haftadan sonra başka hiç gitmemismiydin canım. Yanı 13.Haftadan sonra 21.Haftamda mi gittin13. Haftada bize özel deki Dr um erkek dedi hatta emin misiniz dedim %100 eminim dedi. Şimdi 21 haftalığım.Geçen hafta Dr um izinliydi Zeynep Kamil devlet Hastanesi'ne gittim Dr gözün aydın çok şeker bir kızın geliyor demez mi? Artık betim benzim nasıl attıysa Dr çok panik oldu. Tamam sakin ol bir daha bakarız dedi ve yarım saat uğraştıktan sonra tamam pipiyi buldum dediinandım mı hayır!şimdi Perşembe ayrıntılı var onu bekliyorum. Kız olursa bütün aldıklarım iade. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama böyle bir şey olur mu derdim evet oluyormuş.
Kacinci haftada erkek dedi ve sonra kız dediAblamın değişti %90 erkek dedi ama artık kız
15 de erkek dedi 20 de net kız dediKacinci haftada erkek dedi ve sonra kız dedi
Ben özele gidiyorum. Duyumlarıma göre çok iyi doktormusss.15 de erkek dedi 20 de net kız dedi
Ablamda beylikdüzü medicana gidiyorBen özele gidiyorum. Duyumlarıma göre çok iyi doktormusss.
Benimkide hem cok hareketli göremiyorum hemde kordon gelmiş önüne dedi sonrada erkek dedi anaamm bakıyorsun sonraki kontrolde kızSürekli döndüğü içn tam göremesemde erkek demişti %90
Valla bebişlerr güven olmuyoBenimkide hem cok hareketli göremiyorum hemde kordon gelmiş önüne dedi sonrada erkek dedi anaamm bakıyorsun sonraki kontrolde kız
Gitmez olur muyum gittim tabi. Ama takipli olduğum özel hastanedeki Dr uma. O arada bizim Dr izinli olduğu için devlete gittim ve sürpriz13. Haftadan sonra başka hiç gitmemismiydin canım. Yanı 13.Haftadan sonra 21.Haftamda mi gittin
Cinsiyet kesinleşti mi canım. Ben başka doktora çıktım. Kız dedi sanırım artık kesindir.Gitmez olur muyum gittim tabi. Ama takipli olduğum özel hastanedeki Dr uma. O arada bizim Dr izinli olduğu için devlete gittim ve sürprizneyse bugün detaylı da kesinleşir.
hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız senden güzel haberler bekliyorumGitmez olur muyum gittim tabi. Ama takipli olduğum özel hastanedeki Dr uma. O arada bizim Dr izinli olduğu için devlete gittim ve sürprizneyse bugün detaylı da kesinleşir.
Ya nasıl kesin diyorlar benım hala kesinleştirmediler 14+5 te gittim erkeğe benziyor ama daha erken dedi başka bir doktora 16+5 te gittim göremiyorum kordon denk geldi cokta hareketli diyip sonra heh gördüm erkek yüzde 89 ama birdahaki ay netleşir diyorhemen hemen aynı şeyleri yaşamışız senden güzel haberler bekliyorumbenimde 13+0 da kesin erkek dedi pipiyi de gösterdi 16+4 te kesin kıza dçndü ben inanamadım ayrıntılıyı bekliyorum yoksa benimde herşeyim çöp olacak başta hayallerimm
Canım merhaba senin cinsiyet kesinleşti miBenimkide hem cok hareketli göremiyorum hemde kordon gelmiş önüne dedi sonrada erkek dedi anaamm bakıyorsun sonraki kontrolde kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?