14+5 haftalık erkek diyip sonradan cinsiyet değişen var mı?

Seninki çok zor bi durum canım yaaa. Allah yardımcımız olsun.

Özelde iyi bir doktora gidiyorum 17. Haftaya kadar erkekti. Sonra gittiğimde kız dedi.

Ayrıntılidan sonra haber ver canım cinsiyetini. Bende merak ettim. Insaallah Rabbim gönlüne göre verir

benimde iki kizim var birbirinden tamamen farkli iki gebelikyasadim ama cinsiyetler ayni saglikli olsunda cinsiyet hiç önemli degil rabbim tum isteyenlete evlat versin

benim ilk kizima 12 de erkek 14 de kız 15 de tekrar erkek dediler sonra göstermedi ve kıza benziyor dediler doğuma dekhic göstermedi

Cinsiyet değişen bişey değil zaten.yanlis görme ihtimali ise her zaman her doktorda vardır. 14. Haftada hata daha azdır. Ben 12. Haftada gittim cinsiyet sordum bu haftalar cinsiyet için erken genelde bizi yanıltır ama kız gibi görünüyo şuan dedi . Alışveriş için yine de bekleyin acele etmeyin dedi ve melegimiz erkek

Özelde iyi bir doktora gidiyorum 17. Haftaya kadar erkekti. Sonra gittiğimde kız dedi.
benim ilk kizima 12 de erkek 14 de kız 15 de tekrar erkek dediler sonra göstermedi ve kıza benziyor dediler doğuma dekhic göstermedi
Gerçekten inanılır gibi değil biriniz 17.haftada yanlış tahmin diğeri de az değil yine 15 e kadar sürekli farklı denmiş bakalm benım doktor yanlış mı gördü

Değişen dediğim tabiki cinsiyet değil doktorun tahmini cinsiyetle ilgili düşüncesi değişen yoksa bebek aynı bebek rahme düştüğü an belli Allah sağlıkla yaşamayı nasip etsin

13.5te kız, 17de pipili kız demişti doktorum. Ne demek diyerek suratına boş boş bakmıştım aynen bu şekilde

Gerçekten inanılır gibi değil biriniz 17.haftada yanlış tahmin diğeri de az değil yine 15 e kadar sürekli farklı denmiş bakalm benım doktor yanlış mı gördü
Birine alışıp diğerine dönmek zor oluyormuş. Rabbim sağlıklı versin en önemlisi bu tabi ki. Ama kv çok sarsıldı erkekten kıza döndüğü için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…