Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 14 Aylık Bebeğe Ayakkabı mı Bot mu?

Elaaysefth

Umut belki de gelecek sayfadadır. Kapatma kitabı.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
690
1.094
33
Merhaba hanımlar.

Bugün kızıma bot almak için çıkmıştım. Birkaç tane denedim. Zorlandı gibi. Henüz yeni yeni yürüyor. Kış da geliyor. Bot ağır kaçar sanırım. Ayakkabı tarzında alsam da üşür mü? Sizler ne yaptınız?

Fikirleriniz çok önemli. Şimdiden teşekkürler

Evde giymesi için pofuduklar rahat olur olur , dışarda giymesi için de kesinlikle ortopedik bir ayakkabı alın , botlar ayağına ağır gelir .

Botla yurumek zor geliyo yeni yurumuye baslayan cocuklara.
Ben bot ama bogaz kismi spordan biraz yuksek ayakkabi almistim.sporla bot arasi hafifti.zaten karda kista yurumez.maksat ayagi sicak olsun.

Botla yurumek zor geliyo yeni yurumuye baslayan cocuklara.
Ben bot ama bogaz kismi spordan biraz yuksek ayakkabi almistim.sporla bot arasi hafifti.zaten karda kista yurumez.maksat ayagi sicak olsun.
Çok teşekkürler. Aynen dediğiniz tarzda buldum kararsız kaldım

O minik ayaklarla karda kışta yürüyecek değil ya tabi ki ayakkabı
Yalnız bilek kısmı yüksek bir ayakkabı tercih edin.

Çocuğa karda kışta doğa yürüyüşüne çıkarmayacaksın değil mi? :) Kapalı alanda rahat yürüyebileceği ortopedik bi ayakkabı almalısın, dışarda gene kucakta veya pusette gidecek. Botu seneye alırsın :KK66:

İlk adım botu almıştık ortopedik

Gayet hafifti

Bir şey oldu doktora götürdük botumuzu da gösterdik

Özel hastanede ortopedi doçenti idi doktor

Paranız çok galiba el kadar bebeğe bunu neden aldınız dedi

Ortopedik olması zorunlu değil diye ekledi örnek de Adidas Nike vs ortopedik değil tüm dünyaya satıyor zararlı olsaydı satamazdı dedi

Ama bence botu hafif ve kullanışlı idi ağustos doğumlu benimki o kış giydi güzelce taa nisan a kadar

Benim kuzu da 15 aylik. Gecen ciktik kac bot denedim rahat yuruyemedi. Flodan cok hafif bir ayakkabi aldim. Oyle seviyor ve rahat rahat yuruyorm arkadaslarin ds defigi gibi karda kista yuruyecek degil ya

17 aylik kizima bilekten hafif yuksek ayakkabi aldim .Bot banada agir geldi .Seneye rahat giyer diye dusundum.

Bu arada reklam yapmak gbi olmasn bi magzada calisiyorum kids ayakkabilardan ornek vericem 14 aylik icin satilan markalarda bot bulunmuyor yuksek bogazli spor ayakkabisi var ama bogazlilarda model azdir kucuk modeller 20 20bucuktan baslar adidasta,siz tabani duz olmayan esnek taban ve cirt cirtli olanlardan alin
Oncelik olarak benm onerim mustrriye genelde tek bir marka da var oda skechers cocuklarin ayak rahatligi ve esneklerine yönelik modelleri var pahalidir ama deger tabani ortapedik ve memory foam ozellikte memory foam ( hani yataklarda yastiklarda bulunan visco maddsine benzeyen materyaldir) bastigi zaman yere yaylanir zemin sert gelmez genellik yurumeye başlayanlara bu ayakkabilardan veriyorz deneyerek alin kac numara giyiyor Suanda?

Illa marka almakta gerekmez tabani esneyen bir ayakkabi gerekiyor yeni yuruyenlere

yumusak, tabani esnek, sicak tutucak, bilegini kavrayan bir ayakkabi yeterli. Her hangi bir markada bu ozellikler olunca alin bence. Ayrica emin olun o ayakkabilar eskimiyecek bile. Ayaklari o kadar cabuk buyuyor ki.

Back
X