Benim bebeğimde emiyor şu an gece sık sık uyanıyor diş çıkarıyor ama hiç huysuz değil sütümü bırakacağım biberon ile içmesi içinGece beslenmesi için çok sık uyanmıyosa,esinizin uykusu hafif ise ve bakabileceğine inanıyorsanız,bebeğin yumuşak huylu ise evet bakabilir,bunu sadece siz bilebilirsiniz,16 aylık kızım var ve ben olmadan asla uykuya dalmıyor mesela ,gece sık sık emmek için uyanıyor
Tercih ederizde adam akşam işten gelecek ve sabaha kadar çocuk bakacak ben nöbetten geleceğim çocuk bakacağım bu şekilde çalışan arkadaşlar var elbet ama onlar on çocukları büyük 3 yaşında 4 yaşında 14 aylık bebek nasıl olur bilmiyorumNeden bakamasın. Kaynanam bakacağına eşimin bakmasını tercih ederim
İşte kayınvalide var ama ben ondan yardım felan istemiyorum çocuğa bakmak istiyor ama nazımıda çekin diyor kısacaBiberon kullanıyorsa evet avantaj sizin için,en azından geceleri her kalktığında su verin ve tekrar pışpışlayıp geri uyutmaya calışın gece beslenmesini kesersiniz,gündüz nasıl uyuyacaksınız siz kusura bakmayın merak ettim,yardımcı biri olcak mı size
Cekilmez, yorucu olacak ama enerjiniz varsa üstesinden gelirsiniz,gece beslenmesi kesilince deliksiz uykuya geçiyor bebeklerİşte kayınvalide var ama ben ondan yardım felan istemiyorum çocuğa bakmak istiyor ama nazımıda çekin diyor kısaca
Merhaba lütfen bana yardımcı olur musunuzBen de nobetli sistemde calisiyorum. Oglum 10 aylikken gece emzirmesini bitirmistik ve 12 aylik olunca ben nobete geri donmustum.
Merhaba benlik sıkıntı yok ben bakarım ama babası bakabilir mi bilmiyorumCekilmez, yorucu olacak ama enerjiniz varsa üstesinden gelirsiniz,gece beslenmesi kesilince deliksiz uykuya geçiyor bebekler
Siz nöbetteyken babası mı baktı acaba lütfen biraz bahseder misiniz benimki 14 aylık olacak başladığım zmaanBen de nobetli sistemde calisiyorum. Oglum 10 aylikken gece emzirmesini bitirmistik ve 12 aylik olunca ben nobete geri donmustum.
Merhaba lütfen bana yardımcı olur musunuz
Tabiki kendi tecrubemi paylasayim. Ben ise 3,5 aylikken dondum, gunduzcuydum, esimin akrabasi bakici olarak gunduzleri bebegime bakiyordu. Bu yuzden biberon kullanmaya kucuklukten alisti. Doktorumuz gece emzirmesini 9 aylikken kesebilirsin dedi. Ben 10 aylikken kestim pesine uyku egitimini taktim gece uyaninca biberonla su verip geri yatiriyordum. Bizim odamizda kendi besiginde biberonu alip uyuyordu. Bu sistemi oturtuttugumuzda esim hic zorlanmadi gece uykulari uzun oldugu icin max 3-4 kere uyanip agladiginda biberon verip yatirdir. Arada kriz ciktigi oldu ama idare etti bir sekilde. Gece 3-4 uyumuyor cildircam diye aramisligi varSiz nöbetteyken babası mı baktı acaba lütfen biraz bahseder misiniz benimki 14 aylık olacak başladığım zmaan
4 aylık bebeğim var, bundan 1.5 ay önce inanilmaz hasta oldum vucudum dökülüyordu, tüm gün ama tüm gün yattim uyudum, sadece 1 kere bebegimi emzirmişim ve hatirlamiyorum diyebilirim, eşim gayet güzel bakmıştı bebegimize, buzluktaki sütlerden çıkarıp içirerek. 14 aylik bebek gecenin neredeyse tümünde uyur, neden bakamasın eşiniz?Merhaba kızlar diğer konularımı bilen bilir sağlıklıyım işe başlayacağım ama kayınvalidem ile anlaşamıyoruz bebeğime bakmak istese çok güzel bakar ancak hergün gelmek istemiyor kendi evine istiyor ancak çok küçük olduğu için sabah erkenden kaldırmak istemiyoruz kayınvalidem çok iyi birisi ama çok nazlı bu nazlılıgı beni yoruyor eşim gündüz çalışıyor akşam 17.30 da eve geliyor ben nöbet usulü çalışırken eşim bebeğimize bakabilir mi bu şekilde bebek büyüten var mı lütfen fikir verin mental anlamda çok yoruldum
Sabaha kadar cocuk bakacak dediginiz surenin cogunda cocuk uyuyor olacak. Siz gunduz calisan bir kadin olsaniz eve gelince sabaha kadar yine cocugunuza bakmayacak misiniz? Erkek olunca incileri mi dökülüyor? Yorulma ozelligi bi erkeklere yükleniyor heraldeTercih ederizde adam akşam işten gelecek ve sabaha kadar çocuk bakacak ben nöbetten geleceğim çocuk bakacağım bu şekilde çalışan arkadaşlar var elbet ama onlar on çocukları büyük 3 yaşında 4 yaşında 14 aylık bebek nasıl olur bilmiyorum
Adam işten gelsin ve sabaha kadar çocuk baksın. Bir kere de adam baksın. O kadar çok anne bu yaştaki çocuğuyla çalışıyor ki.Tercih ederizde adam akşam işten gelecek ve sabaha kadar çocuk bakacak ben nöbetten geleceğim çocuk bakacağım bu şekilde çalışan arkadaşlar var elbet ama onlar on çocukları büyük 3 yaşında 4 yaşında 14 aylık bebek nasıl olur bilmiyorum
Teşekkür ederim eşinize helal olsun güzel idare etmiş bizimki yapamayacak gibi duruyorTabiki kendi tecrubemi paylasayim. Ben ise 3,5 aylikken dondum, gunduzcuydum, esimin akrabasi bakici olarak gunduzleri bebegime bakiyordu. Bu yuzden biberon kullanmaya kucuklukten alisti. Doktorumuz gece emzirmesini 9 aylikken kesebilirsin dedi. Ben 10 aylikken kestim pesine uyku egitimini taktim gece uyaninca biberonla su verip geri yatiriyordum. Bizim odamizda kendi besiginde biberonu alip uyuyordu. Bu sistemi oturtuttugumuzda esim hic zorlanmadi gece uykulari uzun oldugu icin max 3-4 kere uyanip agladiginda biberon verip yatirdir. Arada kriz ciktigi oldu ama idare etti bir sekilde. Gece 3-4 uyumuyor cildircam diye aramisligi varSiz babaya simdiden sorumluluk verin ki alissin. Yoksa sizin yapip esinizin yapamayacagi birsey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?