- 8 Mart 2019
- 2.792
- 3.766
- 133
- 38
Yani bnm ufaklik bebekken biz dönüşümlü bakıyorduk eşimle uykusuzluk adına. Sabaha kdr bakiyordu blok şeklinde. Zaten çok bir cesitliligi yok karnını doyurma ( sağıp verdigim süt ile) alt değiştirme ve koyunda pış pış. Bizim yapabildiğimiz herşeyi yapabiliyorlar.Merhaba kızlar diğer konularımı bilen bilir sağlıklıyım işe başlayacağım ama kayınvalidem ile anlaşamıyoruz bebeğime bakmak istese çok güzel bakar ancak hergün gelmek istemiyor kendi evine istiyor ancak çok küçük olduğu için sabah erkenden kaldırmak istemiyoruz kayınvalidem çok iyi birisi ama çok nazlı bu nazlılıgı beni yoruyor eşim gündüz çalışıyor akşam 17.30 da eve geliyor ben nöbet usulü çalışırken eşim bebeğimize bakabilir mi bu şekilde bebek büyüten var mı lütfen fikir verin mental anlamda çok yoruldum
Ama nazlı olan kayınvalideniz ve ikna olması gerekende o?Bilmiyorumki eşim sorumluluk almak istemiyor annem baksın diyor
Ama nazlı olan kayınvalideniz ve ikna olması gerekende o?
Canım eğer emiyorsa zor olur meme arayan bebek diş dönemindeyse hele biberona kanmayabiliyor. Benim kızımda 15 aylik haftaya basliyorum baba bakicak coğunlukta bizdede ama ben nobete girmicem emmeye devam ettigi icin. Havalar cok soguk sabahtan cocugu kaldir giydir yazik günah neden eve gelmeyi kabul etmiyor ki el kadar bebeğe kiyabiliyolar. 24 calisacaksan hafta ici 2 gün falan tutarsin o 2 gündede mi gelmeyo kabul etmiyor her gün degil sonucta. Bizde eşim nobetci ben gunduzcuyum eşim hafta ici 3 gün bakacak en az nöbetteyken annem gelecek bende aksamlari evde olacam zaten böyle ayarladik şimdilik saglikci cocuklari hep boyle büyüyorMerhaba kızlar diğer konularımı bilen bilir sağlıklıyım işe başlayacağım ama kayınvalidem ile anlaşamıyoruz bebeğime bakmak istese çok güzel bakar ancak hergün gelmek istemiyor kendi evine istiyor ancak çok küçük olduğu için sabah erkenden kaldırmak istemiyoruz kayınvalidem çok iyi birisi ama çok nazlı bu nazlılıgı beni yoruyor eşim gündüz çalışıyor akşam 17.30 da eve geliyor ben nöbet usulü çalışırken eşim bebeğimize bakabilir mi bu şekilde bebek büyüten var mı lütfen fikir verin mental anlamda çok yoruldum
Sizin bebeğiniz ne kadarlık ? Yani ise basladiginizda ne kadarlik olacak. Bizdede annem bize gelecek havalar soguk oldugu icin yaz olsa neysede bebek daha sicacik yataktan kaldirmak zor benceAma evinde bakmak istiyorsa bunda da bi yanlışlık yok ki bu naz değil bence. Benim annem de iznim bitince bebeğime bakacak ama ben bebeği ona götüreceğim bir şey olmaz yani sabah kalksın uyansın gider geri uyur öğleye doğru. Ben de böyle büyüdüm anneannem baktı, özellikle güvenilir birine bırakıyorsanız böyle şeylerin lafını etmemeniz lazım.
Yaklaşık 13-14 aylık olacak Allah nasip ederse. Ya bilmiyorum biraz fazla sakınıyoruz bence. Arabalar eski arabalar değil en başta, eşim iner 3-4 dkda ısınır max. Bizim memlekette biraz fazla pimpirik yapıyoruz, tabii haklı taraflar da var ama, ben küçükken anneanneme gittim yaz kış, annem 7 aylıkken işe başlamış, çok da mutlu giderdim, üstelik memleketimiz nam salmış kış şehirlerinden biriSizin bebeğiniz ne kadarlık ? Yani ise basladiginizda ne kadarlik olacak. Bizdede annem bize gelecek havalar soguk oldugu icin yaz olsa neysede bebek daha sicacik yataktan kaldirmak zor bence
Eşiniz neden bakmayasın? Kaynanadan daha iyi bakar çocuklara karşı bir ilgisi varsa sorumluluk bilincinde iseMerhaba kızlar diğer konularımı bilen bilir sağlıklıyım işe başlayacağım ama kayınvalidem ile anlaşamıyoruz bebeğime bakmak istese çok güzel bakar ancak hergün gelmek istemiyor kendi evine istiyor ancak çok küçük olduğu için sabah erkenden kaldırmak istemiyoruz kayınvalidem çok iyi birisi ama çok nazlı bu nazlılıgı beni yoruyor eşim gündüz çalışıyor akşam 17.30 da eve geliyor ben nöbet usulü çalışırken eşim bebeğimize bakabilir mi bu şekilde bebek büyüten var mı lütfen fikir verin mental anlamda çok yoruldum
Benim annem yürüme 7-8dklik mesafede arabayla 2 dk o yüzden gelecek kendiside öyle istiyo bizim ev daha sıcak diyeYaklaşık 13-14 aylık olacak Allah nasip ederse. Ya bilmiyorum biraz fazla sakınıyoruz bence. Arabalar eski arabalar değil en başta, eşim iner 3-4 dkda ısınır max. Bizim memlekette biraz fazla pimpirik yapıyoruz, tabii haklı taraflar da var ama, ben küçükken anneanneme gittim yaz kış, annem 7 aylıkken işe başlamış, çok da mutlu giderdim, üstelik memleketimiz nam salmış kış şehirlerinden biri
Aa iyi yakınmış o zaman sizin, annenize de uygunsa ne güzel. Evet normalde 40 günmüş annem de ücretsiz izin almış. Doğum öncesi izne de en fazla 20 gün önce ayrılabiliyormuşsun doğumdan. Korkunç gerçekten, ki şu anki bile az.Benim annem yürüme 7-8dklik mesafede arabayla 2 dk o yüzden gelecek kendiside öyle istiyo bizim ev daha sıcak diyebenim annemde ben 40 günlükken baslamis ya eskiden kabusmus izinler
Evet bizim mesafe avantajimiz var bide ayda 7-8 gün bakacak ortalama hatta bazi aylar 6 gün eşimin nöbet çalismasinin avantaji ayda 8-10 nöbet oluyor e bazisi haftasonu zaten konu sahibide böyle yapsa daha rahat eder her gün tasimaz en azindanAa iyi yakınmış o zaman sizin, annenize de uygunsa ne güzel. Evet normalde 40 günmüş annem de ücretsiz izin almış. Doğum öncesi izne de en fazla 20 gün önce ayrılabiliyormuşsun doğumdan. Korkunç gerçekten, ki şu anki bile az.
Benim çocuğum da benzer nedenle 10 aylık olduğundan beri sabahın köründe kalkıp bizimle bir mesaiye gidip gelir gibi çıkıyor evden, götürüp bırakıyorum iş çıkışında da alıyorum..bizde yaşından itibaren gece emzirmesi yoktu ama siz emziriyorsanız ve hala gece emmek istiyorsa sıkıntı olabilir yoksa niye olsun ki..ama 2 yaşa kadar gece vardiyası almak zorunda değilsiniz kiMerhaba kızlar diğer konularımı bilen bilir sağlıklıyım işe başlayacağım ama kayınvalidem ile anlaşamıyoruz bebeğime bakmak istese çok güzel bakar ancak hergün gelmek istemiyor kendi evine istiyor ancak çok küçük olduğu için sabah erkenden kaldırmak istemiyoruz kayınvalidem çok iyi birisi ama çok nazlı bu nazlılıgı beni yoruyor eşim gündüz çalışıyor akşam 17.30 da eve geliyor ben nöbet usulü çalışırken eşim bebeğimize bakabilir mi bu şekilde bebek büyüten var mı lütfen fikir verin mental anlamda çok yoruldum
Valla nazli olan sizsiniz hem xoxugu bkatirmak istiyorsunuz hemde herkes ayaginiza gelsin istiyorsunuz .İşte kayınvalide var ama ben ondan yardım felan istemiyorum çocuğa bakmak istiyor ama nazımıda çekin diyor kısaca
Bunu bakan büyükler diyor malesef. Kendi annen de baksa bir naz niyaz oluyor ister istemez. Gündüz bir bakıcı olsa, akşamları gece eşin bakabilir bence. Sonuçta bizler bakıp sabahına ise gidiyoruz. Eşler de yapar. Atla deve değil. Bı bizim ülkede böyle kocalar hazine gibi çocuktan öte tutuluyor. Yoksa millet çocuğuna gayette kocasıyla eşit şartlarda bakıyor. Adama yapamazsın derseniz yapamaz zaten :))İşte kayınvalide var ama ben ondan yardım felan istemiyorum çocuğa bakmak istiyor ama nazımıda çekin diyor kısaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?