14 aylık bebeğe babası gece bakabilir mi

Yani bnm ufaklik bebekken biz dönüşümlü bakıyorduk eşimle uykusuzluk adına. Sabaha kdr bakiyordu blok şeklinde. Zaten çok bir cesitliligi yok karnını doyurma ( sağıp verdigim süt ile) alt değiştirme ve koyunda pış pış. Bizim yapabildiğimiz herşeyi yapabiliyorlar.

Neden bakmasın? Benim kocam benden iyi bakar. Çocukları ona bırakıp arkadaşlarımla tatile bile giderim o derece iyi bakar. Sizinki de bakar. Babalık böyle bir şey. Uykusu nasıl? Uyanır mı her şeye?

Canım eğer emiyorsa zor olur meme arayan bebek diş dönemindeyse hele biberona kanmayabiliyor. Benim kızımda 15 aylik haftaya basliyorum baba bakicak coğunlukta bizdede ama ben nobete girmicem emmeye devam ettigi icin. Havalar cok soguk sabahtan cocugu kaldir giydir yazik günah neden eve gelmeyi kabul etmiyor ki el kadar bebeğe kiyabiliyolar. 24 calisacaksan hafta ici 2 gün falan tutarsin o 2 gündede mi gelmeyo kabul etmiyor her gün degil sonucta. Bizde eşim nobetci ben gunduzcuyum eşim hafta ici 3 gün bakacak en az nöbetteyken annem gelecek bende aksamlari evde olacam zaten böyle ayarladik şimdilik saglikci cocuklari hep boyle büyüyor

Sizin bebeğiniz ne kadarlık ? Yani ise basladiginizda ne kadarlik olacak. Bizdede annem bize gelecek havalar soguk oldugu icin yaz olsa neysede bebek daha sicacik yataktan kaldirmak zor bence

Sizin bebeğiniz ne kadarlık ? Yani ise basladiginizda ne kadarlik olacak. Bizdede annem bize gelecek havalar soguk oldugu icin yaz olsa neysede bebek daha sicacik yataktan kaldirmak zor bence
Yaklaşık 13-14 aylık olacak Allah nasip ederse. Ya bilmiyorum biraz fazla sakınıyoruz bence. Arabalar eski arabalar değil en başta, eşim iner 3-4 dkda ısınır max. Bizim memlekette biraz fazla pimpirik yapıyoruz, tabii haklı taraflar da var ama, ben küçükken anneanneme gittim yaz kış, annem 7 aylıkken işe başlamış, çok da mutlu giderdim, üstelik memleketimiz nam salmış kış şehirlerinden biri

İlk zamanlar hepiniz için zor olur ama zamanla sürece alışırsınız. Bence burada en büyük iş size düşüyor. Bebek ve bana arasındandaki bağın güçlenmesi için destek olmalısınız. Şimdiden gündüzleri babası onunla oyunlar oynayıp iletişimi kuvvetlendirmeli. Gece alışması zor olabilir. Bebeğiniz gece ağlayacak ve sizi değil babasını görünce alışkın olmadığı için daha çok ağlayabilir. Erkekler bizim gibi anaç değildir ve gece ağlayan bir bebeği susturmakta beceriksizdirler. Fıtratları gereği başarısız hissedince pes ederler,kaçmak için yer ararlar, bizİm gibi güçlü değiller.
Eşinizi cesaretlendirin.Çok güzel baktın, bak nasıl alıştı sana vs... diye motive edin. Aman sen bakamadın diye annesine yönlendirmeyin. Zorlansa da zamanla alışacaktır. Yani ben olsam bu şekilde bir çözüm bulurdum

1 kere deneyin baktiniz olmuyor nazını cekeceksiniz kv artik malesef bazi seyler icin feragat gerekiyor

Eşiniz neden bakmayasın? Kaynanadan daha iyi bakar çocuklara karşı bir ilgisi varsa sorumluluk bilincinde ise

Kızım 6.5 aylıktı başladım işe her sabah anneme götürüyorum çünkü annem kendi evinde rahat ediyor benim çocuğuma bakması zaten onun sorumluluğunda değilken hem çocuga bak hemde evime gel diyemem 13 aylık kızım montu giydirip arabaya bindirip götürüyorum benden önce arabayı inip ısıtacak Mesai saatleri olan eşim de yok maalesef

Benim annem yürüme 7-8dklik mesafede arabayla 2 dk o yüzden gelecek kendiside öyle istiyo bizim ev daha sıcak diye benim annemde ben 40 günlükken baslamis ya eskiden kabusmus izinler

Benim annem yürüme 7-8dklik mesafede arabayla 2 dk o yüzden gelecek kendiside öyle istiyo bizim ev daha sıcak diye benim annemde ben 40 günlükken baslamis ya eskiden kabusmus izinler
Aa iyi yakınmış o zaman sizin, annenize de uygunsa ne güzel. Evet normalde 40 günmüş annem de ücretsiz izin almış. Doğum öncesi izne de en fazla 20 gün önce ayrılabiliyormuşsun doğumdan. Korkunç gerçekten, ki şu anki bile az.

Evet bizim mesafe avantajimiz var bide ayda 7-8 gün bakacak ortalama hatta bazi aylar 6 gün eşimin nöbet çalismasinin avantaji ayda 8-10 nöbet oluyor e bazisi haftasonu zaten konu sahibide böyle yapsa daha rahat eder her gün tasimaz en azindan

Adam da ık mık yapıyormuş ama sizin daha önce de konunuzu okumuştum, sürekli bakabilir mi derseniz adam bakamam der tabii. Ortada çocuk var, çocuk oluşması için bi sperm kullanılmış, bu spermin sahibi seve seve bakmazsa seve seve bakacak. Bakabilir misin diye sorup adamı sürekli nazlamayın, şu şu yapılacak bu bu edilecek diyeceksiniz bitecek.

Benim çocuğum da benzer nedenle 10 aylık olduğundan beri sabahın köründe kalkıp bizimle bir mesaiye gidip gelir gibi çıkıyor evden, götürüp bırakıyorum iş çıkışında da alıyorum..bizde yaşından itibaren gece emzirmesi yoktu ama siz emziriyorsanız ve hala gece emmek istiyorsa sıkıntı olabilir yoksa niye olsun ki..ama 2 yaşa kadar gece vardiyası almak zorunda değilsiniz ki

İşte kayınvalide var ama ben ondan yardım felan istemiyorum çocuğa bakmak istiyor ama nazımıda çekin diyor kısaca
Bunu bakan büyükler diyor malesef. Kendi annen de baksa bir naz niyaz oluyor ister istemez. Gündüz bir bakıcı olsa, akşamları gece eşin bakabilir bence. Sonuçta bizler bakıp sabahına ise gidiyoruz. Eşler de yapar. Atla deve değil. Bı bizim ülkede böyle kocalar hazine gibi çocuktan öte tutuluyor. Yoksa millet çocuğuna gayette kocasıyla eşit şartlarda bakıyor. Adama yapamazsın derseniz yapamaz zaten :))

Kayınvalideniz bakmak zorunda değil ama eşiniz bakmak zorunda baba olduğu için.
Bu konudaki tek şüpheniz babaya bırakma kısmı değil de, gece emzirme kısmı olmalıydı bence.
Ben olsam en azından 2 yaşına kadar nöbete kalmazdım.

İkide bir kayınvalideye nazlı nazlı deyip durmuşsunuz ama asıl nazlı kocanız ve sizsiniz. Benim çocuğuma da babaannesi kendi evinde baktı. Bakmak zorunda değildi ama tüm gününü ona ayırıyordu zaten. Bu bile başlı başına emek, bir de iyice düzeninden etmek istemedim ben. Bize gelip gitmesindense biz bırakır alırız demiştim. Ki zaten erken yattığı için erken de kalkıyordu bebeğim, uykusundan etmiş olmuyorduk. Minnet duyacağınız yerde naz, trip olarak görecekseniz otursun kocanız baksın çocuğa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…