14 aylık bebeğe babası gece bakabilir mi

Haklısınızda ben bakamam edemem derse ben gene kayınvalşdeye dil dökeceğim nazıyla uğraşacağım

Bilmiyorumki eşim sorumluluk almak istemiyor annem baksın diyor

Zorunda değil tabiki hem çok bakmak istiyor hemde şöyle böyle diye bir şeyler sıralıyor bari bakmayacağım diye açıkça desin bende ona göre bir çözüm bulayım ama bizimki hep bakayım hem orda bakmayım burda bakayım falan insanı yoruyor

Ama evinde bakmak istiyorsa bunda da bi yanlışlık yok ki bu naz değil bence. Benim annem de iznim bitince bebeğime bakacak ama ben bebeği ona götüreceğim bir şey olmaz yani sabah kalksın uyansın gider geri uyur öğleye doğru. Ben de böyle büyüdüm anneannem baktı, özellikle güvenilir birine bırakıyorsanız böyle şeylerin lafını etmemeniz lazım.

Esinizin genel olarak bebek bakimiyla ilgili. Esim herseyi benim kadar yapiyor (emzime haric tabi) o yüzden tek basina rahat bakabiliyor. Bizim burda ama bebeginin kiyafetini bile degistiremeyen bir baba vardi (cünkü bebek bakimini sadece kadina birakmis hep). Öyle birinin eline birakmazdim sahsen

Evet eşiniz sorumluluk almak istemiyor tam olarak durum bu.
Iki tarafı da anlıyorum, bebeği kendi evinizde, konfor alanınızda buyutmek istemenizi anlıyorum. Şuan annemin evindeyim, bebegimi doktora goturmek icin geldim, elimin altinda herseyim yok, bebegimin beşiği evimizde, camasir yikiyoruz kurutma makinesi olmayinca, soguk havada kurumasi zor oluyor (ki tüm kiyafetler olmayinca yanimizda camasirlarin kurumasi lazim) vb vb...
Ama kayinvalidenizi de anliyorum, her sabah kadincagiz kalkacak soguk havada cikacak size gelecek, kendi evinde bakmak istemesi cok normal.
Nihai sonuç şu ki; kimse ailelere güvenip çocuk yapmamalı, onlar cocuklarini büyüttü, unlari eledi ve eleklerini astılar. Eğer bir yardım talep ediyorsanız onların istedigi şartları kabul etmelisiniz.

Kayın validenin çocuğunuza bakma zorunluluğu zaten yok . Çocuğu Yapım aşamasında kim bulunduysa bakımda da pekala o kişi bulunabilir dolayısıyla evet kocanız da bakabilir .

Siz gece nöbete gidecek ve uyumayacak 24 saat sonra gelip yine uyumadan evin işini ve çocuk bakımını yapmaya devam edecekken babası niye gece bakamasın?

Çocuğunuz aman aman küçük değil. Gece beslenmesini yavaştan keserseniz zaten uykusu büyük ölçüde düzene girer. Bebeklerin gece beslenmesi 1 yaşına geldiğinde kesilebilir.

Kocanız anasına güvenip sorumluluk almak istemiyor. Hayır bu çocuğu annenle yapmadım sen bakacaksın diyeceksiniz.

Saglikcilarin yarısı zaten bu şekilde çocuk büyütüyor,tabi ki bakabilir

Kendi çocuğunun sorumluluğunu almak isteyemeyen adam? Çok sinir oldum eşinize ne demek sorumluluk alamıyor. Adam zaten 17:30dan max 21 ekadar bakacak çocuğa çocuk sonra sabaha kadar uyuyacak ne kadar vakit geçirecekte yorulcakmış beyfendi. Böyle adamları baba yapmayın allah aşkına ya. Sorumluluk almak istemiyorsa yapmayacaktı o zaman.

Biberona alışık değilse işe başlamadan önce alıştırın o konuda zorluk çekebilirsiniz

İşe başlamadan önce deneyin bence 2 3 gün eşin baksın gece kalkıp ona gore aksiyon alırsıniz

baakr tabii anneler nasıl bakıyorsa babalar da bakar niye bakamasın

Kızım 11 Aylıkken işe başladım sabah 7de kucaklayıp götürdük annelerin evine. Bazen başka şansımız olmuyor.
Diğer taraftan gece beslenmesini kademeli olarak işe başlayana kadar keserseniz babası bakabilir tabi babasını uykusu da hafifse. Nihayetinde sabaha kadar uyumasa da anneler de işe gidiyor baba da bu sorumluluğu alabilir, çalışmak için kendinizi o denli suçlu hissetmemiz gerek yok

Gerçekten öyle. Geçen yıl bir damla uyumadan gidip ders anlattığımı biliyorum
ama mesele erkeklere kalınca aman çalışacak aman uykusuz kalmasın.

Haklısınızda ben bakamam edemem derse ben gene kayınvalşdeye dil dökeceğim nazıyla uğraşacağım

Eşiniz bakmak istemiyor ama siz kayinvalideye gönül koyuyorsunuz. Eşinize bir lafınız yok mu? Yani aklım almıyor ne demek eşim sorumluluk almak istemiyor? Şaka falan mı?
Bir de kayinvalideye yine siz dil döküyorsunuz.

Kv evinde bakmak isteyebilir bu onu nazlı yapmaz. İnsan kullanmayı iyi biliyorsunuz galiba. Dogurdunuz eşinizle bakacaksınız. Kv bakıp eşiniz neden bakamasın eşiniz m.a.l mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…