Haklısınızda ben bakamam edemem derse ben gene kayınvalşdeye dil dökeceğim nazıyla uğraşacağımSabaha kadar cocuk bakacak dediginiz surenin cogunda cocuk uyuyor olacak. Siz gunduz calisan bir kadin olsaniz eve gelince sabaha kadar yine cocugunuza bakmayacak misiniz? Erkek olunca incileri mi dökülüyor? Yorulma ozelligi bi erkeklere yükleniyor heralde
Bilmiyorumki eşim sorumluluk almak istemiyor annem baksın diyor4 aylık bebeğim var, bundan 1.5 ay önce inanilmaz hasta oldum vucudum dökülüyordu, tüm gün ama tüm gün yattim uyudum, sadece 1 kere bebegimi emzirmişim ve hatirlamiyorum diyebilirim, eşim gayet güzel bakmıştı bebegimize, buzluktaki sütlerden çıkarıp içirerek. 14 aylik bebek gecenin neredeyse tümünde uyur, neden bakamasın eşiniz?
Zorunda değil tabiki hem çok bakmak istiyor hemde şöyle böyle diye bir şeyler sıralıyor bari bakmayacağım diye açıkça desin bende ona göre bir çözüm bulayım ama bizimki hep bakayım hem orda bakmayım burda bakayım falan insanı yoruyorSiz daha nazlisiniz bence. Kayinvalide zorundaymis da naz yapiyormus gibi davranmak ne ya. Birincisi 14 aylik bebek o kadar da minik değil, kalkabilir de babanneye de götürülebilir. İkincisi baba dedigin zaten anne olmadiginda cocuguna bakmayi bilmeli, kaynanaya sira gelene kadar kocalariniza prenses muamelesi yapmayi biraksaniz keşke.
Ama evinde bakmak istiyorsa bunda da bi yanlışlık yok ki bu naz değil bence. Benim annem de iznim bitince bebeğime bakacak ama ben bebeği ona götüreceğim bir şey olmaz yani sabah kalksın uyansın gider geri uyur öğleye doğru. Ben de böyle büyüdüm anneannem baktı, özellikle güvenilir birine bırakıyorsanız böyle şeylerin lafını etmemeniz lazım.Zorunda değil tabiki hem çok bakmak istiyor hemde şöyle böyle diye bir şeyler sıralıyor bari bakmayacağım diye açıkça desin bende ona göre bir çözüm bulayım ama bizimki hep bakayım hem orda bakmayım burda bakayım falan insanı yoruyor
Evet eşiniz sorumluluk almak istemiyor tam olarak durum bu.Bilmiyorumki eşim sorumluluk almak istemiyor annem baksın diyor
Eşiniz onu çocuğu yaparken düşünecekti. Paşa paşa bakacak kendi çocuğuna. Zaten sabaha kadar bakmak dediniz ama yenidoğan değil sonuçta gecenin çoğunda uyuyacak çocukBilmiyorumki eşim sorumluluk almak istemiyor annem baksın diyor
Nazli kocalarin basini bos birakmamak lazim. Ben dogdugundan beri emzirme disinda her isi esime de yaptirttim. Yoksa kocalarin keyfine birakirsak ohoooo.Teşekkür ederim eşinize helal olsun güzel idare etmiş bizimki yapamayacak gibi duruyor
Saglikcilarin yarısı zaten bu şekilde çocuk büyütüyor,tabi ki bakabilirMerhaba kızlar diğer konularımı bilen bilir sağlıklıyım işe başlayacağım ama kayınvalidem ile anlaşamıyoruz bebeğime bakmak istese çok güzel bakar ancak hergün gelmek istemiyor kendi evine istiyor ancak çok küçük olduğu için sabah erkenden kaldırmak istemiyoruz kayınvalidem çok iyi birisi ama çok nazlı bu nazlılıgı beni yoruyor eşim gündüz çalışıyor akşam 17.30 da eve geliyor ben nöbet usulü çalışırken eşim bebeğimize bakabilir mi bu şekilde bebek büyüten var mı lütfen fikir verin mental anlamda çok yoruldum
Kendi çocuğunun sorumluluğunu almak isteyemeyen adam? Çok sinir oldum eşinize ne demek sorumluluk alamıyor. Adam zaten 17:30dan max 21 ekadar bakacak çocuğa çocuk sonra sabaha kadar uyuyacak ne kadar vakit geçirecekte yorulcakmış beyfendi. Böyle adamları baba yapmayın allah aşkına ya. Sorumluluk almak istemiyorsa yapmayacaktı o zaman.Bilmiyorumki eşim sorumluluk almak istemiyor annem baksın diyor
baakr tabii anneler nasıl bakıyorsa babalar da bakar niye bakamasınMerhaba kızlar diğer konularımı bilen bilir sağlıklıyım işe başlayacağım ama kayınvalidem ile anlaşamıyoruz bebeğime bakmak istese çok güzel bakar ancak hergün gelmek istemiyor kendi evine istiyor ancak çok küçük olduğu için sabah erkenden kaldırmak istemiyoruz kayınvalidem çok iyi birisi ama çok nazlı bu nazlılıgı beni yoruyor eşim gündüz çalışıyor akşam 17.30 da eve geliyor ben nöbet usulü çalışırken eşim bebeğimize bakabilir mi bu şekilde bebek büyüten var mı lütfen fikir verin mental anlamda çok yoruldum
Adam işten gelsin ve sabaha kadar çocuk baksın. Bir kere de adam baksın. O kadar çok anne bu yaştaki çocuğuyla çalışıyor ki.
Sizin nöbet yorgunluğu üzerine çocuk bakmanız çok sıkıntı olacaksa bakıcı veya kreş seçeneğini düşünün.
Haklısınızda ben bakamam edemem derse ben gene kayınvalşdeye dil dökeceğim nazıyla uğraşacağım
Bilmiyorumki eşim sorumluluk almak istemiyor annem baksın diyor
Kv evinde bakmak isteyebilir bu onu nazlı yapmaz. İnsan kullanmayı iyi biliyorsunuz galiba. Dogurdunuz eşinizle bakacaksınız. Kv bakıp eşiniz neden bakamasın eşiniz m.a.l miMerhaba kızlar diğer konularımı bilen bilir sağlıklıyım işe başlayacağım ama kayınvalidem ile anlaşamıyoruz bebeğime bakmak istese çok güzel bakar ancak hergün gelmek istemiyor kendi evine istiyor ancak çok küçük olduğu için sabah erkenden kaldırmak istemiyoruz kayınvalidem çok iyi birisi ama çok nazlı bu nazlılıgı beni yoruyor eşim gündüz çalışıyor akşam 17.30 da eve geliyor ben nöbet usulü çalışırken eşim bebeğimize bakabilir mi bu şekilde bebek büyüten var mı lütfen fikir verin mental anlamda çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?