14 aylık oğlumu kızıma nasıl yaklaştırabilirim? (nasıl kızımla vakit geçirmesini sağlayabilirim)

jelibon25

3 melek annesi
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
3.656
1.188
merhaba arkadaşlar. benim 14 aylık bir oğlum var. birde 13 yaşında görme engelli bir kızım. benim kızım oğlumla oynaymaya çalışıyor, onunla ilgilenmeye çalışıyor ama oğlum onu istemiyor, sürekli itip duruyor. böyle oluncada kızım üzülüyor. (belli etmesede) oğlum kızımla çok nadiren oynuyor. nasıl onların beraber vakir geçirmelerini sağlayabilirim? lütfen yardım edin. ne olur kızım için.

Çok geçmiş olsun canım. Çok da bişey gelmedi aklıma ama oğlunuzun ufak tefek isteklerini ablası karşılasın mesela su vermek gibi altını açmak gibi bunları yapabilir mi

Çok geçmiş olsun canım. Çok da bişey gelmedi aklıma ama oğlunuzun ufak tefek isteklerini ablası karşılasın mesela su vermek gibi altını açmak gibi bunları yapabilir mi
canım evet biberondan süt veriyor, emziğini veriyor falan şimdi eskiye göre biraz daha iyi mesela. eskiden hiç oynamazken 2-3 gündür azda olsa oynuyor. oğlum kızımla.

gözünüz sürekli üstlerinde olsun başbaşa bırakmayın ama bunu onlara belli etmeyin benimde böyle iki oğlum var herkes ikiz sanıyor.. ve en önemli şey kardeşin uyuyor ses yapmayalım yada kardeşin daha küçük onu yapamayız şunu yapamayız yada kardeşini bırakaıp gidemeyiz gibi bahanelerle çocuğu ertelemeyin onu engel olarak görmesin kendisine sessizliği sağlayacak başka bir oyuna dikkatini vermeye çalışın mesela

X