14.haftadayım bulantım ne zaman biter?eridimmm artık

17. Haftaya girdim hala bulantilarim devam ediyor. Allah herkese kolaylik versin. Insan hayattan soguyo. Ama gececek umidi var saglik olsun

Bittim tükendim artık hayattan soğudum arada dayanamayıp çocuklar gibi ağlıyorum 13. Haftadayım ömürlük geçmicek gibi geliyo Allahım şifa diorum hergün

İnş cnm en zoruda kızım acıktım deyince yemek yapamamak ve önüne bişey getirememek

peki bayanlar bu arada çalışan hamişler misiniz?
işe gelmek ölüm gibi mide bulantısıyla uyanıp işe gelmek.uykulu yorgun ve halsiz üstüne de yemek yiyememek

Bu cuma bursadan annemlerden döndüm.10 gün ne güzel geçmişti.tamam dedim kesildi.bugün 11.haftamdayim yine başladı kusmalar.Allahim yardım et

Cok zor ben 23 haftalik oldum eskisi gibi degil ama hala devam edio belliki 9 ay surucek bide simdi mide yanmalarida eklendi Allah sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin bugunler gecince unutuluo

Benimde 8 hafta bitti ama oluyorum. Yemek yiyemiom yiyince cikio uc gun rapor verdi dokre tabii serumm. Ama direnc klmioo bitiyorumm allahim yardim et

Benimde 8 hafta bitti ama oluyorum. Yemek yiyemiom yiyince cikio uc gun rapor verdi dokre tabii serumm. Ama direnc klmioo bitiyorumm allahim yardim et

Seni cok iyi anliyorum 31 haftaya geldim kusmuyorum ama fenayim fakat 6. Ayima kadar felaket kustum simdi kusmuorum ama yinede kotuyum sadece sabretmek lazim bide ne iyi gelio ne kotu gelio onlari seç cnm ben dokunanlari yemiyorum

öf ya çok kötü maalesef en kötüsü de gece uykudan uyanıp kusmak.günleri bıraktım saatler bile geçmiyor sanki daha 14.haftadayim doğuma kadar nasıl geçer zaman bilmiyorum.ama yine de herşeyin hayırlısı

33. Haftadayim hala kotuyum buyuk sabir gerekio ama bi yolu varki surekli gezip tozmak arkadaslarla zaman gecirmek yoksa gunler gecmio

Merhaba, ben de bulantilardan cok cekmistim. Bazen bir hafta hastanede yatardim serumla biraz iyilesirdim. Litrelerce serum yedim vucudumda su kalmamisti. Safra suyunu cikariyordum, kusmaktak kan tükürüyordum. Gecti gitti 4,5 aylikken falan azaldi sonra da sadece sabah kusmalariyla devam etti ama o hicbirsey benim icin.
Merak ettigim ikinci hamileligimde de böyle lurmuyum, istiyorum cünkü. Kizim da iki yasinda bas edebilirmiyim bilmiyorum. Ikinci hamileligi farkli olanlar var mi ? Cok korkuyorum. Ama istiyorum da bir kardesi olsun erkenden.

ben ikinci ye hamileyim ama senin şimdiki belirtileri yaşıyorum.bu gebeliğim daha ağır geçiyor.benim de oğlum 3 yaşında çok hareketli ama yine de basedebiliyorum çok şükür.allah güç veriyor

ben ikinci ye hamileyim ama senin şimdiki belirtileri yaşıyorum.bu gebeliğim daha ağır geçiyor.benim de oğlum 3 yaşında çok hareketli ama yine de basedebiliyorum çok şükür.allah güç veriyor

Ilk hamileliginiz nasildi peki? Aradaki farklar neler?

Ilk hamileliginiz nasildi peki? Aradaki farklar neler?
ilk hamileliğimde kusuyordum ama çabuk geçti.bunda kusma yok bulantı var sadece ve bazı yiyeceklerin adını bile duymak istemiyorum.banyo yapmak bile istemiyorum şampuan kokusu beni mahvediyor.sevdiğim birçok şeyden tiksindim.bi tek elma ve bol limonlu maden suyu bide bol nar ekşili salata ile besleniyorum.

Demek ilkine benzemiyor. Benim ilk bu sekildeydi ikincisi hafif gecsin istiyorum. Cünkü o halde kizima bakamam. Ayaga kalkamiyordum cünkü =( Keske bilebilsem neler olacagini. Korkuyorum resmen. Ayni seyleri bir daha yasayamam galiba

Demek ilkine benzemiyor. Benim ilk bu sekildeydi ikincisi hafif gecsin istiyorum. Cünkü o halde kizima bakamam. Ayaga kalkamiyordum cünkü =( Keske bilebilsem neler olacagini. Korkuyorum resmen. Ayni seyleri bir daha yasayamam galiba
bende oğluma bakmakta zorlanıyorum.düşük tehlikem var die Dr. progestan verdi.çok baş dönmesi yapiyor.sarhoş gibi oluyorum.ama herkes de aynı olacak die bişey yok belki senin ikinci hafif geçer.istersen kızının biraz daha büyümesini bekle.okula başladığı zaman mesela daha iyi olabilir.

Ben de yarın 7. hafta haftaya gireceğim.son 1 haftadır kokulara karşı hassaslaştım sıcak yemek yiyemiyorum komşuların pişirdiği yemek kokusunu bile alıyorum 3 aydan sonra düzene girer diyorlar ama emin değilim..

Korkutmak istemem ama 2. Hamileligim daha kotu 3. Hamileligim onlardan da kotu gecti

Korkutmak istemem ama 2. Hamileligim daha kotu 3. Hamileligim onlardan da kotu gecti

Nasil kötü, hastanede serum yemek icin yattiginiz oldu mu. Ya ben kendimi cesaretlendirmeye calisiyorum iyi olacagim diye motive ediyorum. Sizin neden kötü gecmisti. Genetik mi, isteyerek mi oldu cocuklariniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…