14. Haftalık düşük yapmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzgünüm ama kınıyorum. Hatta çok kızıyorum. Yahu çocuk 14 haftalık olmuş zaten. Sen şimdi sorunlarını, onu öldürmenin yolunu arayarak çözebileceğini mi zannediyorsun? Bunun yerine bir şekilde gelir elde edebilmek için kafa patlat lütfen. Kusura bakma, bebeğini öldürmeyi çıkış yolu olarak gören bir kadına empati yapıp çok zor durumdasın kıyamam falan diyemeyeceğim. Lütfen aklını başına al. Evladın doğduğunda bu düşüncenden dolayı çok vicdan azabı çekersin. Ekonomik özgürlüğünü edinmeyle ilgili başka bir konu aç istersen, gelecek öneriler üzerine kafa yor. Ama düşük yapma olayını aklından çıkar, bebek yolu yarılamış neredeyse

Aklima gelenleri soylemeye dilim varmiyor. Bi yanda evlat diye cirpinan biz bi yanda bizim hayalimiz olana kolay kavusmus ve bunun kiymetini bilmeyen siz. Ey büyük Allahim ne edersen güzel edersin vardir bir hikmeti. Bizim sinavimiz evlat sahibi olamamakken siz canilerin sinavida size sunulan mucizeyi katketmek. Allah akil fikir VİCDAN versin size.

Canım kınamak bize düşmez tabiki ama onun şimdi elleri ayakları var seni hisseder. Büyük konuşmak istemem ama çok zOr karar. Belki Rabbim bir çıkış kapısı açar sana. Belki ona tutunursun. Bilemiyorum çok zor. Hem nasipte varsa dünyaya gelir. Yoksa da sen istemesen de Rabbim nasip etmez dua et hayırlısını dile derim canım. Rabbim yardımcınız olsun.ama bilin ki ha doğmuş çocuğunuzu öldürmüşsünüz ha kürtaj. Aynı şey yani bu bir cinayet.

Evliliğim son 7 aydır kötü spiralle hamile kaldım ben bir oğlum var ona bile bi faydası yok baba olarak ben çalışmıyorum ailem zaten bakmaz bana kimse isteyerek yapmaz böyle bir şeyi
Bi oglunuzun doydugu yerde oda doyar ne derseniz diyin öldürmenin gerekçesi olamaz

Kimseyi kınamıyorum da akılda veremiyorum kusura bakmayın.

Ne zor hayatlar yaşayıp çocuğuna bakanlar kadın değil mi yapmayın ondan kurtulmak ne demek? Belki o çocuk sizin kurtuluşunuz olucaktır bilemezsiniz...

Çocuğu olmayanların gözünde yaş kurudu kimide çöpe atıcak yazık ya

Hayatın adaletini ya da adaletsizliğini sorgulamak bize düşmez, bana vermiyor sana vermis ne bicim insansın aldirmak istiyorsun falan bana göre yanlis söylemler.. durumunuzu az çok anlamaya çalışıyorum, ben olsam ben de aynisini yapardım... gerçekci olmak lazım, yapmasaydin etmeseydin evet ama olmuş ve o kocan olacak pislik boşanmak istemeseydi sen de aldirmak istemezdin ki zaten aldırmamışsın... ben senin isteyerek çocuğundan vazgeçtiğini düşünmüyorum... şartların çok zor belli ki iyi düşün kararını ver.. bakamayacaksan diger çocuğun ve sen de perisan olacaksaniz acik konuşmak lazım tek yol gebeliği sonlandırmak... pazartesiye kadar net bir karar ver ve bir yol ciz.. Allah yardımcın olsun...

allah yardımcın olsun oncelıkle kınamak bıze düşmez ama doğan rıskıyla gelir evladından vazgecme sakın. belki ileride sana o bakacak buda senın sınavın allah büyük seni bu durumda olmanı cıkmanı sağlayan tek kurtuluşun bol dua ve allaha sığın yapma çok pişman olursun yapma lütfen

Allahın verdiği canı Allah tan baskası alamaz şu saatten sonra bebek katili olup her iki cihanda hayatını karartma
Tek yol bebeginin canına kıymak degil...
Binlerce insan evlat edinmek için sırada bekliyor. Bebegini dogur çocuk esirgeme yurduna ver. Emin ol o bebege cok sıcak huzurlu bir yuva verecekler. Lütfen bunu iyice düşün. Hem evladın yasayacak hemde bir aileyi cok mutlu edeceksin.

bu dünyanın imtihan dünyanı olduğunu biliyorsunuz değil mi ? kimi çocuğu olur onunla imtihan olur kimi de çocuğu olmaz onunla imtihan olur ... siz istediğiniz halde olmuyor ya da siz istiyorsunuz diye istemeyen insanların vicdanını sorgulamak size düşmez bu bir.
ikincisi bu arkadaşın ne yaşadığını biliyor musunuz? anlayabilmeniz için empati yapmanız lazım ama empati duygunuz olsa bu kadar ağır konuşmazsınız. herkes sizin gözünüzden bakamaz. aynı fikirde değilseniz cevap vermeyin.

resmi olarak aldıramassın kesınlıkle

İkitane düşüğüm oldu sıkıntıdan başımda saçkiran öıktu şaçlarım döküldü.
her ay gebelik testi yapıp o ikinci cizgiyi görebilmek hayali ile beklemek ve sonra kahr olmak nedir bilsen keşke.
Böyle yazanları görünce Şaşiriyorum Allahıma sığınıyorum.
İlk ultrasyonda kalp atışı gördüm mutluluktan uçtum sonraki ultrasyonda kalp atışı olmayınca dünya başıma yıkıldı. Böyle insanlara asla hakkımı helal etmiyorum ve ahirette şikayetçi olacağim.
Biz evlat evlat diye ağliyoruz diğerleri düşürmek yada kapiya atmak derdinde..
SubhanAllah Rabbim bizleri bu durumdan koruyup muhafaza eylesın.
Allahım Sağlıklı düşünebilmeyi nasip etsin sana inşaAllah.

14 haftalık bebeği düşüremezsin ve o adamin oldugu kadar seninde çocuğun.evet nasıl bir hayat yaşıyorsun bilemeyiz ama Allah deldiği boğazı aç bırakmaz.aldirma düşürmeye çalışmada ileride ıyiki olmuş çocuğum diyeceksin.ayrıcao adam bakmasada mecbur ihtiyaçlarını karşılayacak nafaka diye bisey var.suan herşey kötü görünebilir sana çaresiz hissedebilirsin kendini ama çocuğun nimet olduğunu kucağına aldığında ve göz açıp kapayama kadar geçen yıllarda anlıyorsun.yapma canım lütfen yapma.Allah onu sana nasip etmiş günaha girme o günah seni ne bu dünyada ne ahirette bırakır lütfen yapma.pisman olursun.evlat ne kocaya ne anaya babaya benzer insanın ömrüne ömür katar güç verir.sinirini öfkeni masum bir candan çıkarma vebalini ödeyemezsin.doğurduğunda dürmek istedigin bu zamanlar aklına geldiğinde böyle dusunsugun için kendi kendini yiyeceksin emin ol

Kimse size yol gösteremez. Yasal sınır 10 hafta. Bebeğin ve annenin sağlığını tehdit eden bir durum varsa kürtaj olur.

Teşekkür ederim anlayışınız icib

Allah onu sana gönderdiğine göre vardır bi hikmeti. Yapma kardeşim çok büyük günah, kıyma günahsız yavruna. İlerde sen istersin Rabbim vermez. Çok pişman olursun ama geçmişi geri döndüremezsin. Her şeyi düzeltebilirsin, bunu düzeltemezsin. Belki kocanla barışırsın belki başka evlilik yaparsın kim bilir ama kıydığın canı geri getiremezsin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…