- 5 Mayıs 2019
- 741
- 972
- 33
- Konu Sahibi Nazlicannars
-
Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
[/QUOTEKi
Nasıl bi cana kiyabilmeyi dusunuyorsunuz. Evlilik dışı degil ustelik ki öyle olsa bile cinayettir bu. Sizinde evladiniz o. zor olur ama bi sekilde buyur. Kocaman olmus artik kendi cabanizla dusuremezsiniz onu yazik gunah Allah baska bir yerden baska bi olumsuzluk verir yapmayin Allah askina yasama hakkini elinden alamazsınız. Gidin yoldan rasgele birini öldürün ha bunu yapmissin ha karnindakini bile isteyen oldurmussun. Millet evlat diye çırpınıyor maddi manevi yipraniyor size verilen nimetin kıymetini bilin. Yasadiklarini sen bilirsin nekadar anlatırsam anlat burda kimse anlayamaz ama o kuzuya kiymaya hakki yok ve yaşadığın hicbisey onu Öldürmeme gerekce olamaz. Dogru demisler oldurecegine dogur devlet bakar ona.
Aklima gelenleri soylemeye dilim varmiyor. Bi yanda evlat diye cirpinan biz bi yanda bizim hayalimiz olana kolay kavusmus ve bunun kiymetini bilmeyen siz. Ey büyük Allahim ne edersen güzel edersin vardir bir hikmeti. Bizim sinavimiz evlat sahibi olamamakken siz canilerin sinavida size sunulan mucizeyi katketmek. Allah akil fikir VİCDAN versin size.Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
Canım kınamak bize düşmez tabiki ama onun şimdi elleri ayakları var seni hisseder. Büyük konuşmak istemem ama çok zOr karar. Belki Rabbim bir çıkış kapısı açar sana. Belki ona tutunursun. Bilemiyorum çok zor. Hem nasipte varsa dünyaya gelir. Yoksa da sen istemesen de Rabbim nasip etmez dua et hayırlısını dile derim canım. Rabbim yardımcınız olsun.ama bilin ki ha doğmuş çocuğunuzu öldürmüşsünüz ha kürtaj. Aynı şey yani bu bir cinayet.Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
Bi oglunuzun doydugu yerde oda doyar ne derseniz diyin öldürmenin gerekçesi olamazEvliliğim son 7 aydır kötü spiralle hamile kaldım ben bir oğlum var ona bile bi faydası yok baba olarak ben çalışmıyorum ailem zaten bakmaz bana kimse isteyerek yapmaz böyle bir şeyi
Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
Evet biliyorum spiralle hamile kaldim isteerek yaptığın bir şey değilYasal olarak 10 haftadan sonra bebeği aldıramazsınız.
Keşke bunu hamile kalmadan önce dusunseydiniz.
10 haftadan önce aldırabilirsiniz ancak artık cok geç.Evet biliyorum spiralle hamile kaldim isteerek yaptığın bir şey değil
bu dünyanın imtihan dünyanı olduğunu biliyorsunuz değil mi ? kimi çocuğu olur onunla imtihan olur kimi de çocuğu olmaz onunla imtihan olur ... siz istediğiniz halde olmuyor ya da siz istiyorsunuz diye istemeyen insanların vicdanını sorgulamak size düşmez bu bir.Aklima gelenleri soylemeye dilim varmiyor. Bi yanda evlat diye cirpinan biz bi yanda bizim hayalimiz olana kolay kavusmus ve bunun kiymetini bilmeyen siz. Ey büyük Allahim ne edersen güzel edersin vardir bir hikmeti. Bizim sinavimiz evlat sahibi olamamakken siz canilerin sinavida size sunulan mucizeyi katketmek. Allah akil fikir VİCDAN versin size.
resmi olarak aldıramassın kesınlıkleIyibir eşe mutlu yuvaya can da verilir evlatta ben bir evlat verdim onunda benimde burnumdan getirdi sürekli aynı şeyleri yazıp durmayin yazının başındada belirttim sadece yol gösterecek insanlar yazsın ben kendimi kınıyorum yeterli bu baja
14 haftalık bebeği düşüremezsin ve o adamin oldugu kadar seninde çocuğun.evet nasıl bir hayat yaşıyorsun bilemeyiz ama Allah deldiği boğazı aç bırakmaz.aldirma düşürmeye çalışmada ileride ıyiki olmuş çocuğum diyeceksin.ayrıcao adam bakmasada mecbur ihtiyaçlarını karşılayacak nafaka diye bisey var.suan herşey kötü görünebilir sana çaresiz hissedebilirsin kendini ama çocuğun nimet olduğunu kucağına aldığında ve göz açıp kapayama kadar geçen yıllarda anlıyorsun.yapma canım lütfen yapma.Allah onu sana nasip etmiş günaha girme o günah seni ne bu dünyada ne ahirette bırakır lütfen yapma.pisman olursun.evlat ne kocaya ne anaya babaya benzer insanın ömrüne ömür katar güç verir.sinirini öfkeni masum bir candan çıkarma vebalini ödeyemezsin.doğurduğunda dürmek istedigin bu zamanlar aklına geldiğinde böyle dusunsugun için kendi kendini yiyeceksin emin olMerhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
Kimse size yol gösteremez. Yasal sınır 10 hafta. Bebeğin ve annenin sağlığını tehdit eden bir durum varsa kürtaj olur.Iyibir eşe mutlu yuvaya can da verilir evlatta ben bir evlat verdim onunda benimde burnumdan getirdi sürekli aynı şeyleri yazıp durmayin yazının başındada belirttim sadece yol gösterecek insanlar yazsın ben kendimi kınıyorum yeterli bu baja
Teşekkür ederim anlayışınız icibbu dünyanın imtihan dünyanı olduğunu biliyorsunuz değil mi ? kimi çocuğu olur onunla imtihan olur kimi de çocuğu olmaz onunla imtihan olur ... siz istediğiniz halde olmuyor ya da siz istiyorsunuz diye istemeyen insanların vicdanını sorgulamak size düşmez bu bir.
ikincisi bu arkadaşın ne yaşadığını biliyor musunuz? anlayabilmeniz için empati yapmanız lazım ama empati duygunuz olsa bu kadar ağır konuşmazsınız. herkes sizin gözünüzden bakamaz. aynı fikirde değilseniz cevap vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?