- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 36
- Konu Sahibi Nazlicannars
-
Gidip bı doktor ile görüşmeni tavsiye ederim sanaAllah aşkına sürekli ben istiyorum olmuyor deyip durmuyor Allah isteyen herkese eb kısa zamanda nasip etsin mutluluktan havalar uçursun inşallah, ama benim yaşadıklarında bana yeter gücüm halim olsa bir evlada bakmaya bile zorlamıyorken ikincisinin hayatını nasıl mahvedeyim babası evdeyken babasız sevgisiz büyüdü
Aklı başında Dr kendini yasal anlamda sıkıntıya sokmaz. Bir Dr haberi vardı el altından özelde eş izni olmadan kürtaj yapmıştı. Kürtaj olan kadın da yoğun bakımlık oldu. Durumu baya kötüydü. Ölmüş olabilir. Dr un diplomasına da el konuldu hem de olay yargıda.Gidip bı doktor ile görüşmeni tavsiye ederim sana
14 haftalık düşükte kan kaybı çok fazla olur, ölüm tehdidi bile var.
Gidip bir kaç doktora durumunuzu açık açık anlatın, size yardımcı olan çıkacaktır.
Ne salak saçma konuşuyorsunuz ne kandırması işinize bakın lütfen , aklınız fazlaysa size kalsın yorumunuzdaDoğur sonra da yurda ver ünv okuyunca memur oluyorlar direk bi daha da aramayın evlâdım diye sizin gibi akıl yoksunu ana babaya kimsenin ihtiyacı olmaz. Bu çocuk hopp 14 haftalık olmadı belli süreçten geçti kimi kandırıyorsun.
Allah bebeğinizi size bağışlasın sağ salim sağlıkla alın kucağınıza bebeği isteyince çok güzel duygu ilk bebeğinden biliyorum ama severek eğlendiğimiz adam canavara dönüşüyor başka kadınlarla ilişkisi var oğluna bakmıyor ben neden sıkıntı cekeyim isim gücüm mesleğim evim yokken ailem bakmıyorken öyle kolay ki yorum yapmak tuhlemek yuhalamak kınamak ama ben bunu sıcak tatlı yuvamdan yazmıyorum sadece anlayış istedim yol istedim insanlardanŞuann tam 14 haftalığım , dün akşam gördüm bebeğimi kocaman bir bebekti elleri kolları oynuyor takla atıyordu.
Yaşadıkların zor anlamaya çalışıyorum , keşke kimse yaşamasa böyle zorluklar ama bence dayanmalısın. Bakabilirsen doğsun bak evladına, bakamayacak gibi isen sosyal hizmetlere ver. Yaşam hakkını alma elinden, ömür boyu affetmezsin sonra kendini.
Niye ikincisine hamile kaldınız neden korunmadınız o zaman göre göre nasıl izin verdiniz olmasına Allah aşkına bu nasıl vicdansızlık?Allah aşkına sürekli ben istiyorum olmuyor deyip durmuyor Allah isteyen herkese eb kısa zamanda nasip etsin mutluluktan havalar uçursun inşallah, ama benim yaşadıklarında bana yeter gücüm halim olsa bir evlada bakmaya bile zorlamıyorken ikincisinin hayatını nasıl mahvedeyim babası evdeyken babasız sevgisiz büyüdü
düşük yapamazsın o yüzden doğur katil olma doğurduktan sonrada bi yere atma sevgiyle bak büyüt belki o ölmesini istediğin bebeğinden hâyır görürsün büyüdüğünde..Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
madem bu kadar kötü giden evliliğiniz vardı, ama sevişmeyi ihmal de etmediniz korunmak aklınıza gelmedi mi? Burda herkesin okuduğu yerde kimse sizi çıkıp da şunu yapın düşer demez.Doğurup çöpe atmak fikrinden de mantık sıçrıyo evet. Doğurun götürün devlete teslim edin.Sonra da çıkıp aramaya ya da adamdan intikam malzemesi olarak kullanmaya kalkmayın ama sakın.Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
Iyibir eşe mutlu yuvaya can da verilir evlatta ben bir evlat verdim onunda benimde burnumdan getirdi sürekli aynı şeyleri yazıp durmayin yazının başındada belirttim sadece yol gösterecek insanlar yazsın ben kendimi kınıyorum yeterli bu baja
Canım 14 haftalık bebeğini öldürmek istediğin için insanlardan anlayış beklemen, yol yordam sorman ne kadar mantıklı? Aklı selim olan engel olmaya çalışmalı elbette. Şu zamanda sıcak tatlı yuvaların sayısı çok azaldı. Hayat herkes için çok zor artık. Sen bunlara kafa yormaya çalış. Boşansan nasıl geçinirsin, hangi işleri yapıp çocuklarına nasıl bakarsın bunlara çareler ara. Baba sevgisiz büyüdü diyorsun, babası kendisini öldürmeden belli bir yaşa sağ salim geldiğine şaşıran bir sürü insan var etrafta. Bırak sevgisi de kalıversinAllah bebeğinizi size bağışlasın sağ salim sağlıkla alın kucağınıza bebeği isteyince çok güzel duygu ilk bebeğinden biliyorum ama severek eğlendiğimiz adam canavara dönüşüyor başka kadınlarla ilişkisi var oğluna bakmıyor ben neden sıkıntı cekeyim isim gücüm mesleğim evim yokken ailem bakmıyorken öyle kolay ki yorum yapmak tuhlemek yuhalamak kınamak ama ben bunu sıcak tatlı yuvamdan yazmıyorum sadece anlayış istedim yol istedim insanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?