14. Haftalık düşük yapmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
14 haftalık bir bebeği yasal olarak aldıramazsınız. Nasıl düşürebilirim diye soruyorsunuz burada. Bu yasaların önünde olduğu gibi vicdanı olarak da burda x kişisini öldüreceğim nasıl öldüreyim diye plan yapıp bize sormaktan farksızdır. Burdaki kadınları günahınıza ortak etmeye çalışmak yerine bebek nasıl düşürülür diye araştırın belki bulursunuz. Burda ki kadınları ve vicdanlarını rahat bırakın.

Allah aşkına sürekli ben istiyorum olmuyor deyip durmuyor Allah isteyen herkese eb kısa zamanda nasip etsin mutluluktan havalar uçursun inşallah, ama benim yaşadıklarında bana yeter gücüm halim olsa bir evlada bakmaya bile zorlamıyorken ikincisinin hayatını nasıl mahvedeyim babası evdeyken babasız sevgisiz büyüdü

Gidip bı doktor ile görüşmeni tavsiye ederim sana

14 haftalık düşükte kan kaybı çok fazla olur, ölüm tehdidi bile var.

Gidip bir kaç doktora durumunuzu açık açık anlatın, size yardımcı olan çıkacaktır.

Aklı başında Dr kendini yasal anlamda sıkıntıya sokmaz. Bir Dr haberi vardı el altından özelde eş izni olmadan kürtaj yapmıştı. Kürtaj olan kadın da yoğun bakımlık oldu. Durumu baya kötüydü. Ölmüş olabilir. Dr un diplomasına da el konuldu hem de olay yargıda.

Ne salak saçma konuşuyorsunuz ne kandırması işinize bakın lütfen , aklınız fazlaysa size kalsın yorumunuzda

Şuann tam 14 haftalığım , dün akşam gördüm bebeğimi kocaman bir bebekti elleri kolları oynuyor takla atıyordu.
Yaşadıkların zor anlamaya çalışıyorum , keşke kimse yaşamasa böyle zorluklar ama bence dayanmalısın. Bakabilirsen doğsun bak evladına, bakamayacak gibi isen sosyal hizmetlere ver. Yaşam hakkını alma elinden, ömür boyu affetmezsin sonra kendini.

Allah bebeğinizi size bağışlasın sağ salim sağlıkla alın kucağınıza bebeği isteyince çok güzel duygu ilk bebeğinden biliyorum ama severek eğlendiğimiz adam canavara dönüşüyor başka kadınlarla ilişkisi var oğluna bakmıyor ben neden sıkıntı cekeyim isim gücüm mesleğim evim yokken ailem bakmıyorken öyle kolay ki yorum yapmak tuhlemek yuhalamak kınamak ama ben bunu sıcak tatlı yuvamdan yazmıyorum sadece anlayış istedim yol istedim insanlardan

Ben küçükken komşu teyzeyi hastaneye kaldırmışlardı hamileydi ,kocası 1 erkek var bu kız ölsün diye tekme atmış ,ölmedi doğdu seneler sonra abisi askerde şehit düştü baba üzüntüden felç geçirdi o ölsün dediği kız varya doktor oldu ve babasına gül gibi bakıyor Rabbim o bebeğe can verdiyse bir bildiği vardır sakın yapma sonra ölene kadar pişman olursun ve cana kıymak hele hele evlat canına günahı çok büyük.Devlete sığın seni kadın sığınma evlerine yerleştirirler gerisi Allah kerim bir kapı kapanır başka bir kapı açılır üzülme

Ayrıca ben 9 haftalık ölü bebeği düşüremedim mecburi kürtaj oldum.seninki artık 4.aya yaklaşmış hadi diyelim ki düşürdün içeride parça kalırsa o parça seni zehirler hayatın tehlikeye girer doktor müdahalesi şart olur.Hastaneye gidince de bebek katili damgası yer hapse gidersin anne olmak varken katil olursun karar senin.İlla da katil olasım var diyorsan durma.

Niye ikincisine hamile kaldınız neden korunmadınız o zaman göre göre nasıl izin verdiniz olmasına Allah aşkına bu nasıl vicdansızlık?

düşük yapamazsın o yüzden doğur katil olma doğurduktan sonrada bi yere atma sevgiyle bak büyüt belki o ölmesini istediğin bebeğinden hâyır görürsün büyüdüğünde..

madem bu kadar kötü giden evliliğiniz vardı, ama sevişmeyi ihmal de etmediniz korunmak aklınıza gelmedi mi? Burda herkesin okuduğu yerde kimse sizi çıkıp da şunu yapın düşer demez.Doğurup çöpe atmak fikrinden de mantık sıçrıyo evet. Doğurun götürün devlete teslim edin.Sonra da çıkıp aramaya ya da adamdan intikam malzemesi olarak kullanmaya kalkmayın ama sakın.

napalim sana cinayet nasil islenir tavsiyesi mi verelim?

Asla kınamak değil amacım ama sinir oluyorum ya madem kötü giden bi evlilik var balık baştan kokar bianda kötü olmaz madem neden çocuk yapıyorsunuz ne günahı var o masumun düşürmek istiyorum diye başlık açmışsınız öküz adamdan çocuk yaptınız madem doğurun rabbim yardım eder size nafakani al bak çocuğuna bosanicaksin diye çocuğu aldırmak cok günah

Canım 14 haftalık bebeğini öldürmek istediğin için insanlardan anlayış beklemen, yol yordam sorman ne kadar mantıklı? Aklı selim olan engel olmaya çalışmalı elbette. Şu zamanda sıcak tatlı yuvaların sayısı çok azaldı. Hayat herkes için çok zor artık. Sen bunlara kafa yormaya çalış. Boşansan nasıl geçinirsin, hangi işleri yapıp çocuklarına nasıl bakarsın bunlara çareler ara. Baba sevgisiz büyüdü diyorsun, babası kendisini öldürmeden belli bir yaşa sağ salim geldiğine şaşıran bir sürü insan var etrafta. Bırak sevgisi de kalıversin
Babası iki yaşında gitmiş, kardeşi annesi ve anneannesi ile çok zor şartlar altında büyümüş, sonunda ekmeğini eline almış biri olarak söylüyorum, korkma çocukların için herkes yaşamanın bir yolunu bulur. Ama lütfen yapmayı düşündüğün saçmalık için insanlardan empati, merhamet bekleme. Merhamet gösterilmesi gereken karnındaki çocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…