14. Haftalık düşük yapmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yargılayınca rahatlıyor musunuz ya? Adam gibi yardımcı olsanıza. Neden yaptın diyince zaman geri mi akıyor sanki.

konu sahibi arkadaşım yasal olarak yapılabilecek birşey yok. Düşürmeye çalışma düşmez zaten o bebek büyük. Karnında öldürürsende zehirlenirsin kendince birşey yapma. Ailen sana yardımcı olacaktır. Girer bir işe çalışırsın sende

Sanırım bir evladın daha var. Sakın asla düşürmeye uğraşma sonra canından bile olabilirsin. 1 evladın var ona nasıl bakacaksın?

Reis harbi harbi için el veriyor mu ... 3-4 haftaya kalmaz hareketlerini hissedeceksin ?
Keşke kötü giden evliliğinde korunmayı bilsen ya da hiç beraber olmasaydın...
Burada ki hiç bir uye kalkipta şunu şunu yap bebek düşsün demez...

Çok saçma düşündügunuzun farkindamisiniz acaba 14 haftaya ulaşmış içinizde hareket eden minik bir yavruya nasil.kiyacaksin lütfen lütfen lütfen tekrar tekrar tekrar düşünün 3 kere yazıyorum ki nasıl yanlış düşündüğünü anla

Yasal süresi dolmuş maalesef. Merdiven altı bir yerde illegal bu şekilde yaptırsan ki bu ihtimal bile olamaz çünkü senin de canın tehlikede olacak, dolayısıyla yolu yok. Artık çok geç yani. Doğurup yuvaya verebilirsin. Ya da doğur o adam nafaka vermek zorunda. Keşke ona güvenip surdurmeseydin.

Dünyada yiyecek lokması varsa ne yaparsanız yapın o bebek düşmez. Bir çok arkadaş söylemiş doğurup devlete teslim edin diye. Niye yanaşmıyorsunuz buna? Yurda vermek onu öldürmekten daha mı ağır geliyor size?

Kürtaja gerekli olduğu takdirde hiç karşı bir insan değilim. Fakat bu bebek artık bir can olmuş. Beyni var, kalbi atıyor belki kolu bacağı da var. Bu saatten sonra ona kıymak kanlı canlı bir insana kıymakla eş değerdir. Arkadaşların da dediği gibi doğurup devlete verin. Allah yardımcınız olsun.

Ben doğacak her bebeğe, Allah hayırlı anne, baba ve kader versin diye dua eder oldum artık.
14 haftalık bir bebeği düşürmek için yapacağınız her şey, cinai düşük girişimi olarak kabul edilip, kanun önündede suçlu olursunuz. Bunu bilin.Bebeğe bakamayacaksanız, doğum sonrası hastanede çocuğu almak istemediğinizi söylemeniz yeterli. Sosyal hizmetler gerekeni yapıp, yurda yerleştirir zaten.

Sana tavsiyem sakin aldirma her seyde bir hayir vardir de. ALLAH sana cikis yolu sunacaktir insallah lutfen kiyma yavruna. Her canlinin dunyaya gelme sebebi var sen buna mani olma. Eger onu aldirirsan o zaman sinavini gecememis olursun LUTFEN YAPMA !

Yaşadıkların psikolojini bozmuş belli ki. Yoksa bebeğinden neden vazgeçesin ki. Bebeğini bir şekilde doğur bence.Mutlaka bir yolu bulunur. Etrafımda boşanmış çocuklarını Tek başına büyütmüş güçlü kadınlar var. Onlara çok saygı duyuyorum. Evet iki çocukla çok zorlanacaksın. Benim arkadaşım iki çocukla yakınlarından aldığı çok az yardımla büyütüyor çocuklarını.
Bebeğinden canının parçasından lütfen vazgeçme.
Bu durumda herkese görev düşüyor. Senin görevin sadece vazgeçmemek ve mücadele etmek. Sen yardım istememişsin ama böyle bir talebin olursa ben de elimden geleni yapmak isterim. Yeter ki karnındaki minik kalbi susturma.

Ayrıca ben kk gibi çocuk sahibi olmaya çalışan kadınların içini döktüğü bu platformda bu tarz bi paylaşımın ardında art niyet ararım kusura bakmayın. Devlete vermek istemiyorsunuz, niyetiniz maddi durumu iyi olan bir aileye vermek mi? Zaten yasayı kanunu aşmış gözüküyorsunuz. Hah bir de maddi sıkıntılarınız vardı, doğru. Allah hidayet versin.

Hem suç işlemiş olacaksınız hem kendi sağlığınızı tehlikeye atmış olacaksınız, sakın denemeyin. Doğunca yuvaya verip evlat edindirebilirsiniz.

Şeytanın oyununa gelme..14 haftalık bebek bildiğin eli ayağı oluşmuş küçük bir insan..demekki doğsa katledecek zihniyettesiniz.ha karnindakini öldür ha doğanı ne farkı var.bikre nikahlı beraberlikten dünyaya gelen bebeğin doğurma zorluğu olamaz..hani sizi öldürürler korkusu falan olsa sizin canınız tehlikede olsa bir nebze anlardım sizi ama çocuğunuza okadar uzuldumki..ne annesi anne nede babası baba olmaya ruhsatlı insanlar değil.bebegine koruyucu aile olabilecek çok insan var.lutfen kıyma ona annesi

Evliliğim son 7 aydır kötü spiralle hamile kaldım ben bir oğlum var ona bile bi faydası yok baba olarak ben çalışmıyorum ailem zaten bakmaz bana kimse isteyerek yapmaz böyle bir şeyi
Ahirette bunun hesabını ödüyemezsiniz. Spiralle bile hamile kaldığınıza göre rabbim size sınav için göndermiş kulum ne yapıcak diye . Şeytanın kulagınıza fısıldayan cümleleri duymayın lütfen. Her şer görünen yerde hayır vardır. Herkesin hayatta sınavı var kimi kocasıyla kimi annesiyle Babasıyla kimi de evladıyla. Sabredenlerden olun. O masumun canına kıymayın.

Gecmis olsun aldirmak icin mutlaka ozelde yerler bulunur ama biraz maddiyat lazim sizide anliyorum isiniz yoksa o cocugun masrafini karsilayacak gucunuzde olmayacak kimse dunyaya gelen bebege cocuga sefil bir hayat yasatmak istemez o cocugu dogurup gunahina girmek mi gunah anasiz babasiz sefalet icinde yasamasimi yoksa aldirmak mi bilemiyorum bu sizin karariniz olsun. Dogurursanizda eger devlet sahip cikar ya da bir anne baba sahibi yaparlar evlatlik verilir siz simdiden arastirin evlatlik verme durumunuz sizin rizanizla nasil olur cocuk esirgemeyi arayin telefonla konusun isterseniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…